Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

Oho kiek gražuolių pasirodė bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Jau pasiilgau wub.gif
Aš tai aptingau,ir fotkes keliu tik į FB blush2.gif Ale ten dauguma iš čia tupi,tai ir mato mano neklaužadas biggrin.gif

KAip fainai tema atgijo thumbup.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Na va kaip šaunu - tema atgijo, ir dar naujo spaliuko sulaukėm thumbup.gif

Gražūs jūsų vaikučiai wub.gif aš tai paskutiniu metu nei čia, nei į FCB saviškės nuotraukų nebekeliu ax.gif

Divėja, o kaip tu laikais? Kaip mažosios sutaria?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Mūsų ligų istorijos toliau tesiasi. Naujus metus sutikom su mažiaus temperatūra, o dabar va jau ir aš atguliau. Darbe matomai peršalau, nes šalta ten baisiai doh.gif
Šiaip labai daug naujienų ir nėra. Su Domuku jau galiu kartais net ir rimtom temom pasikalbėt, toks didelis jau wub.gif Labai dažnai pradėjo apie tėti klausinėti unsure.gif Bet kadangi sau esu pasakiusi, kad neleisiu mažajam jo pamiršt, tai su kantrybe vis atsakinėju į visus jam rūpimus klausimus. O visumoj, tai kaip ir visi tokio amžiaus vaikai, padykęs, smalsus ir pastaruoju metu didelis kodėlčiukas biggrin.gif
Beja, šiuo metu ieškau jam virtuvėlės pirkt, nes jau baigia mano visus indus, puodus, įrnkius ištampyt... vis valgyt "gamina" biggrin.gif
Va kaip kibinus gamina smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Persik'as @ 2014 01 23, 12:41)

Va kaip kibinus gamina  smile.gif

nu va koks darbštuolis thumbup.gif
maniškis irgi mėgsta darbuotis, išsiurbia man grindis, indus išplauna biggrin.gif wub.gif

aš tai kartais susigriebiu kad reikia dažniau fotkintis, nes vis kažkaip pasimiršta, reik močiutei nusiųst ir neturiu ką biggrin.gif pamenu kai pirmas buvo dar leliukas tai visais rakursais buvo paveiksluojamas, ir atsimerkęs ir užsimerkęs ir iš vieno šono ir iš kito , ir dar kasdien, po bele kiek fotosesijų pridaryta lotuliukas.gif o dabar kažkaip pasimiršta, nebent kokia nesamonę padaro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2014 01 23, 10:43)

Divėja, o kaip tu laikais? Kaip mažosios sutaria?

Oj,aš tai gerai thumbup.gif Jau pradedu apie darbą galvot,ale va,nėr kur mažosios padėt doh.gif Ta nauja darželių tvarkapriims tik nuo rugsėjo . O kur man ją dėt nuo balandžio mėnesio??? Auklei aš neuždirbsiu,o ją palikt kaime irgi nenoriu.Bet jei nebus kitos išeiities,teks verysad.gif

Mano merginos tai kai viesulas biggrin.gif Viena per kitą,vieną už kitą,vieną be kitos biggrin.gif Urtė beveik mėnesį namie sėdėjo,tai maniau namus sugriaus.Man šventė buvo kai darželin išėjo biggrin.gif Abi myli viena kitą,pradeda bendrai žaisti,bet ir pasipeša neblogai biggrin.gif

Va mano zdraicos biggrin.gif

user posted image

Kokie vyrukai šaunuoliai-darbštuoliai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Persik'as, ogo kokie užmojai, net kibinus ir dar taip organizuotai-suskirstytai thumbup.gif

Mano mergos tikrai ne šeimininkės, ką veikiu virtuvėj joms visiškai neįdomu, prašau padėt-negali, atsako; žodžiu nei valgyt daryt nei tvarkytis - nea doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(divėja @ 2014 01 23, 17:22)
...,bet ir pasipeša neblogai  biggrin.gif

Žinok mano mergos irgi buvo pradėjusios peštis rimtai, jau galvojau, kad reiks skirtinguose kambariuose uždarius laikyt, bet viskas greit pasikeitė kai kartu į vieną grupę daržely pradėjo eit, pradėjo namie kartu daug ką veikt, nors daržely jos beveik nekontaktuoja sakė, bet Erta vistiek sesutę saugo, stebi, padeda jei reikia wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2014 01 23, 17:00)

Žinok mano mergos irgi buvo pradėjusios peštis rimtai, jau galvojau, kad reiks skirtinguose kambariuose uždarius laikyt, bet viskas greit pasikeitė kai kartu į vieną grupę daržely pradėjo eit, pradėjo namie kartu daug ką veikt, nors daržely jos beveik nekontaktuoja sakė, bet Erta vistiek sesutę saugo, stebi, padeda jei reikia wub.gif

Ooooo,jom gerai thumbup.gif Maniškėm nenusimato vienoj grupėj atsidurt biggrin.gif Bet aš optimistė,žinau,kad pasiplieks ir vistiek bus geriausios draugės smile.gif Bent jau bandau tai ugdyt nuo piirmų dienų ax.gif
Atsakyti
Labai gražūs visi mūsų spaliukai wub.gif

QUOTE(Ligrafi @ 2014 01 23, 17:00)

Kaip miela ... wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Draugai tik grazeja wub.gif

Gied@ Pauliukas dar sportuoja ? Fainuolis wub.gif

Sesutes labai panasios wub.gif

QUOTE(Smile26 @ 2014 01 20, 22:56)
Tai kaip ten dėl tų mamadienių? Čia tik valstybinėse įstaigose ar ir privačiam versle galioja?  g.gif

Mamadienius gaunu ir labai dziaugiuosi thumbup.gif.Pries metus kitame skyriuje negaudavau, nes buvo susitarimas, kad tik esant svarbiam reikalui isleis, tai nesupratau kas per geris tai yra thumbup.gif. O dabar superine direktore ir kam priklauso be problemu isnaudoja, kas priklauso 4u.gif

Batus pirkau Demar is mamulka10, labai patenkinta, vyresne nesioja Ecco irgi superiniai 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

QUOTE(Ligrafi @ 2014 01 21, 19:17)
Simpatizavo ane, maniškis mazgius tai vengia vaikų  lotuliukas.gif

Nesinori atgal į Ispaniją? Kiek suprantu čia jum nepyragai, nors ten irgi... unsure.gif

maniskis ciucas irgi nelabai megsta vaiku, bet, kai isgirsta, kad mazius atsikele, tuoj bega pasisveikinti. mat, pareiga... nors kartu ant keliu nepasisodinsi. jei suo tupi ir vaikas ateina kartu prisest, demonstratyviai nusoka ir eina i savo vieta doh.gif
o drauges ciucas vaiku nera mates, tai jam labai idomi draugyste buvo su mano mazium lotuliukas.gif

i ispanija norisi ypatingai tokiais orais, kada nosis uzsala lotuliukas.gif ten dar baisiau, sunku net tiems, kurie be vaiku... kas ileido saknis, nenori grizti, nors sako, kad uzsidirbti nebeiseina - nuo algos iki algos tegyvena...

Divėja, nu fainos mergytės wub.gif

mane pradejo spausti del antrovaiko vyro tevai. per kaledas tostus kele uz anuke unsure.gif
mes su vyru bandom pusmeti, dziaugciaus, kad visai butu.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikusituka: 25 sausio 2014 - 11:59
Labas 4u.gif
QUOTE(vikusituka @ 2014 01 25, 11:56)
mane pradejo spausti del antrovaiko vyro tevai. per kaledas tostus kele uz anuke  unsure.gif
mes su vyru bandom pusmeti, dziaugciaus, kad visai butu.... unsure.gif

Eik tu sau kaip žiauriai doh.gif bet tai žmonių nesupratingumas, tai ką aš žinau..... unsure.gif

Persikai, kaip fainai wub.gif Kaip tu pati laikais? Kaip nuotaikos? Kaip darbe?
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2014 01 25, 09:56)
ten dar baisiau, sunku net tiems, kurie be vaiku... kas ileido saknis, nenori grizti, nors sako, kad uzsidirbti nebeiseina - nuo algos iki algos tegyvena...

turiu draugus Barselonoje, jie persikele is Londono su 2 vaikuciais vienam 2, kitai 4,nes vyra ten darboviete issiunte, patenkinti gyvena smile.gif
Atsakyti