Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(Ligrafi @ 2014 01 21, 12:00)
Parodyk internetinį psl., jei turi smile.gif

Egg bird
Atsakyti
QUOTE(Smile26 @ 2014 01 20, 22:56)
Tai kaip ten dėl tų mamadienių? Čia tik valstybinėse įstaigose ar ir privačiam versle galioja?  g.gif

Dirbu mokykloje, tai man tikrai nepavyktų mamadieniauti, nes reikėtų kažkam kitam vesti pamokas biggrin.gif

QUOTE(insanda @ 2014 01 21, 11:19)
esam iš skuodo rajono, Mosėdžio miestelio smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Tikrai labai gražus miestelis bigsmile.gif Teko ir mums gyventi toje pusėje ... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ligrafi @ 2014 01 21, 09:39)
kiek girdėjau Ecco ir neblogai šilumą laiko. 

Šįmet Emilija avi Ecco batus, tai aš šiek tiek nusivyliau. Buvo gerai, kol nebuvo šalčių normalesnių, nes dabar kojytės sušąla lauke gerą valandą prabuvus unsure.gif Pernai turėjom Columbia thumbup.gif
Atsakyti
Foxy kaip faina kad atsiranda kraštiečiu, kad ir buvusiu:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2014 01 21, 13:22)
Ligrafi o pameni kur tau buvau atidavus batus ar ziema buvo Geri jie?

Pamenu, tik pasakyt labai ką negaliu, nes toks mazgis dar taip ilgai nebūdavo, o jei būdavo tai apklotas vežime, bet labai blogo kaž-ko negaliu pasakyt. Turėjom mes ir pakankamai nebrangius žieminukus, irgi nieko negalėčiau blogo pasakyt.
Bet iš patirties galiu pasakyt, kad Columbios geriausias pasirinkimas, aišku ir kaina neūkiška tongue.gif

QUOTE(Giedr@ @ 2014 01 21, 13:38)

Dar nebuvau girdėjus rolleyes.gif
Ale žiūriu kiek tų tokių versliukų atsirado visi iš tų pačių medžiagų siuva, ir aš taip pat aišku, žinau kur perka biggrin.gif
Bet šaunuoliai, bitik sektūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2014 01 21, 16:11)
Ale žiūriu kiek tų tokių versliukų atsirado visi iš tų pačių medžiagų siuva, ir aš taip pat aišku, žinau kur perka biggrin.gif

Daug, tikrai daug, as net abejojau sekme is tikro, na bent kolkas sekasi neblogai.Kalbant apie medziaga tai kiek nuvyle, is vidaus tas pukelis taip burbuliuojasi, nesimato bet manau taip buti neturetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedr@: 21 sausio 2014 - 16:28
sveikos , labai visų gražios foto wub.gif thumbup.gif
QUOTE(Ligrafi @ 2014 01 21, 12:00)
Mosėdis gražus mietelis, kiek pamenu, mano gimtinė žemaitijoj. smile.gif
Sveiki prisijungę.

aš tai irgi iš žemaitijos ax.gif

QUOTE(insanda @ 2014 01 20, 20:50)
sweiki visi, mazi ir dideli:) katik uztikau sita temute, tai laqbai noretume jungtis prie jusu:) musu spalinukas Šarūnas  mirksiukas.gif spaudziam visiem desine ir norim susipazinti:)

malonu susipažinti 4u.gif

sėdim mes namie, truputį buvo apsirgęs mano vaikis, bet pora dienų ir jau sveikas, bet kadangi daržas jam katorga, tai po ligų pasėdim namie ilgiau, jau ir taip labai laukė, vis klausinėjo "kada aš sirgsiu", nu tai ir prisikalbėjo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ligrafi @ 2014 01 21, 16:11)

aha aš irgi pastebėjau, kad prisidaugino siuvančių, ypač ant bangos tos hareminės kelnės, buvau vienas ir saviškiui nupirkus, bet neprigijo, vis taisėsi klyną, ir skundėsi kad jam smunka, teko parduot biggrin.gif
Atsakyti
nekainuoja ukiskai, va uz 30 svaru radau columbia smile.gif http://www.littleadv...CFQgOwwodL3IAfw na bet tikrai faktas 60 nenoriu moket 12 dienu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, ačiū už pagyras mano kavalieriui ax.gif

Ligrafi, šuniukas tai draugės toyterjeras biggrin.gif Toks mazgiukas visai. Kornelijui simpatizavo visą vakarą wub.gif

Vyras pagijo, tik geležių jam iš kojos taip ir netraukė, liko ir varžtai ir plokštė. sunkiai ta atvira žaizdelė traukėsi, ilgą laiką pūliavo... Dabar užeina kartais skausmai, suka jam tą koją, bėgti, aišku, nebegali... Na bet prie visko žmogus prisitaikai....
Dirba jis vienoj įmonėj pakuotoju. Fizinio darbo negali ieškotis, svorio centro nebeturi, negali kelnoti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2014 01 21, 18:24)
...va uz 30 svaru radau columbia... na bet tikrai faktas 60 nenoriu moket 12 dienu  biggrin.gif

Šiaip žinoma priklauso nuo kišenės, vienam ir 60 nedaug, kitam ir 30 perdaug. Bet šiaip nemanau, kad perkaistų ir jūsų klimate su jais wink.gif

QUOTE(vikusituka @ 2014 01 21, 18:33)
Ligrafi, šuniukas tai draugės toyterjeras biggrin.gif Toks mazgiukas visai. Kornelijui simpatizavo visą vakarą  wub.gif

Vyras pagijo, tik geležių jam iš kojos taip ir netraukė...

Simpatizavo ane, maniškis mazgius tai vengia vaikų lotuliukas.gif

Nesinori atgal į Ispaniją? Kiek suprantu čia jum nepyragai, nors ten irgi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2014 01 21, 16:17)
Šiaip žinoma priklauso nuo kišenės, vienam ir 60 nedaug, kitam ir 30 perdaug.  Bet šiaip nemanau, kad perkaistų ir jūsų klimate su jais wink.gif

sakai?siuo metu tikrai, 10 silumos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2014 01 21, 20:00)
sakai?siuo metu tikrai, 10 silumos  ax.gif

Hmm, nu jei lietūs amžini ir vėjai... Ne ne, iš tikro nežinau kokia ta jūsų žiema, negi visad +10?
Atsakyti
Sveikos gyvos, senai matytos ir girdėtos smile.gif Aš mamadieni esu pasiėmusi, tik tą dieną išdalinau ant darbo dienų , tai kažkur gaunasi, kad iš namo išeinu apie 20min anksčiau. Visos dienos nebūtų išlaidę. Ale vis šis tas
Atsakyti