As savo irgi parodysiu
QUOTE(Giedr@ @ 2014 01 20, 16:59)
As savo irgi parodysiu
Koks gražus ir stilingas vaikinukas
QUOTE(_Foxy_ @ 2014 01 20, 18:49)
sweiki visi, mazi ir dideli:) katik uztikau sita temute, tai laqbai noretume jungtis prie jusu:) musu spalinukas Šarūnas spaudziam visiem desine ir norim susipazinti:)
Tai kaip ten dėl tų mamadienių? Čia tik valstybinėse įstaigose ar ir privačiam versle galioja?
Giedr@, bet Columbijos batai sunkoki , ne?
Kad ir kokios darbininkės būtume, Terapankė suorganizuos susimatymą:-)
Demar batukus, mano abu mažiai nešioji, neblogi ir patogus užsidėti
Terapanke , aš Akropolyje pirkau su 70% nuolaida, nuskilo kaip aklai vištai grūdas
Rogių yra visur, aš tai prieš 3 metus Maximoj pirkau
Vaikučiai visi gražūs kaip saldaiukai
Insanda, Sveiki smagu matyt, tik gausi barti už "spalinuką" ;-) Nes vadinamės spaliukais. Drąsiai juokitės
Giedr@, bet Columbijos batai sunkoki , ne?
Kad ir kokios darbininkės būtume, Terapankė suorganizuos susimatymą:-)
Demar batukus, mano abu mažiai nešioji, neblogi ir patogus užsidėti
Terapanke , aš Akropolyje pirkau su 70% nuolaida, nuskilo kaip aklai vištai grūdas
Rogių yra visur, aš tai prieš 3 metus Maximoj pirkau
Vaikučiai visi gražūs kaip saldaiukai
Insanda, Sveiki smagu matyt, tik gausi barti už "spalinuką" ;-) Nes vadinamės spaliukais. Drąsiai juokitės
Smile tai as pas tave galesiu atvaziuot. To skanaus torto, sampe mano
QUOTE(_Foxy_ @ 2014 01 20, 17:49)
Dekui
QUOTE(Smile26 @ 2014 01 20, 22:56)
*Tai kaip ten dėl tų mamadienių? Čia tik valstybinėse įstaigose ar ir privačiam versle galioja?
**Giedr@, bet Columbijos batai sunkoki , ne?
**Giedr@, bet Columbijos batai sunkoki , ne?
*Galioti turi visur, bet kaip ten praktikoje tai nezinia...galiu tik isivaizduoti kaip i tai reaguotu mano direktorius... O tu jau dirbi?
**Nepasakyciau, kad sunkus butu, na uz kroksus tikrai sunkesni.
QUOTE(Terapankė @ 2014 01 19, 02:42)
Kokius turit??
Viena su Columbia, kita su Crocsais, nuo kalnų parėjo su crocsais vėsiom gerokai kojom, o su Columbijos šiltom. Aš pati turiu dvi poras žieminių crocsų, su vienais šąla kojos, su kitais ne, tie labiau kaliošai, kur nešąla Bet kadangi paveldim batus tai sekantys bus ir Columbijos ir Ecco, kiek girdėjau Ecco ir neblogai šilumą laiko.
QUOTE(Smile26 @ 2014 01 19, 21:55)
Norėjau pasiklausti dirbančių mamyčių, kurios turi 2 ir daugiau vaikučių, ar naudojatės mamadieniais? Kaip darbdaviai į tai žiūri?
Vienoj darbovietėj apie tai nenorėjo girdėti, ir paaiškino, kad jų politika yra kada reikia tada išsiprašai, o ne oficialiai čia raštus rašai, na ten buvo pakankamai sukalbami darbdaviai. Paskutiniojoj buvau bandomajam ir nesinaudojau, ale kai pasakė, kad nepratęs neterminuotos tada pasiėmiau paskutinę dieną Šiaip jei darbdavys neduoda tiesiog tai gali skųstis, nes tau įstatymiškai priklauso. Tik reikia parašyt prašymą prieš savaitę ar dvi, kad spėtų susiplanuot tą dieną.
QUOTE(vikusituka @ 2014 01 20, 12:29)
Parodysiu as savo kavalieriu
Bernai pas mus blondinai kokie gražūs
Kieno šuniukas?
Beje, kaip ten jums sekasi, vyras dirba, kiek pamenu seniau buvo sužalotas sunkiai?
QUOTE(Giedr@ @ 2014 01 20, 17:59)
As savo irgi parodysiu
Ir bernas ir kostiumas Kur siuvo pagal užsakymą ar čia gamyklinis?
QUOTE(insanda @ 2014 01 20, 21:50)
spaudziam visiem desine ir norim susipazinti:)
Spaudžiam atgal
Iš kur būsit? Papasakokit apie save
QUOTE(Ligrafi @ 2014 01 21, 09:39)
Kur siuvo pagal užsakymą ar čia gamyklinis?
Drauge verslaut pradejo tai aprenge ir mus
esam iš skuodo rajono, Mosėdžio miestelio zodziu kaimietukai parsikrauste iš Klaipėdos nesenai gimem spalio 15 diena... esam labai pasiutę, išdykę, lankom jau anti metai darzeli... turejom jau tozilito operacija, labai gerai ištverem... žodziu esam dideli lepunai, pasiuteliai
QUOTE(Giedr@ @ 2014 01 21, 11:37)
Drauge verslaut pradejo tai aprenge ir mus
Parodyk internetinį psl., jei turi
QUOTE(insanda @ 2014 01 21, 12:19)
esam iš skuodo rajono, Mosėdžio miestelio
Mosėdis gražus mietelis, kiek pamenu, mano gimtinė žemaitijoj.
Sveiki prisijungę.
taip pas mus labai grazu
Ligrafi o pameni kur tau buvau atidavus batus ar ziema buvo Geri jie?