Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(sipsenele @ 2013 12 16, 10:32)
Oi ačiū  blush2.gif  net nepagalvojau, kad čia bus naujiena  biggrin.gif

Kokios naujienos, nors pagal liniuotę tai jau senai nenaujiena lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Paslaptele @ 2014 01 12, 13:27)
Ligrafi, kuo tu užsiėmusi?

Prisiminei, ane mirksiukas.gif bigsmile.gif
Kažkaip retai beilendu į SM... neklausk kodėl, nepasakysiu. unsure.gif
O šiaip tai tas pats iš esmės, nors praeiti metai buvo man labai jau "įdomūs", du kartus bedarbė, antras kartas prieš šventes, bet nieko, laikomės, dabar toks metas mano spec. kad nėr darbų tai ir skelbimų nėr, bet su rankytėm ir kojytėm, svarbiausia su galva, tai kol kas laikomės. Aš galvoju, kad viskas tik į gerą, reik stengtis pozityviai galvot biggrin.gif
Mergytės rimtai neserga, tas labai gerai. smile.gif šiaip viskas kaip ir normoj ir po senove.
Abi buvo voverytės per kalėdinį karnaval:
user posted image
Atsakyti
Ligrafi, prisiminiau tongue.gif tiesiog matau kad nesirodai, tai galvoju kaip reikalai. Nu jo, periodas ne iš fainiausių... Bet kas mūsų nenužudo, tas padaro stipresniais. Ateis geras laikotarpis. 4u.gif

Merginos tavo jau didelės, ir tokios panašios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2014 01 17, 23:18)
Merginos tavo jau didelės, ir tokios panašios  bigsmile.gif

Realiai nelabai suprantu kodėl visiem jos tokios panašios, daug kas dvynėm vadina, nors net dydžiu gi skiriasi. Man jos net labai skirtingos ir išvaizda, ale mamai ir identiški dvyniai skirtingi biggrin.gif O charakteriai jų tai tikrai skirtingi, nors abi meilios ir dažniausiai geros biggrin.gif
Sintei 3 metų krizė prasidėjo, Ertai tai dar nesibaigė lotuliukas.gif
Atsakyti
Man Sinte ir Erta nera itin panasios smile.gif Pasakytum, kad seses bet tikrai ne daugiau smile.gif grazios voverytes.
Tai salciai ane g.gif Lietuvoj ziema buvau pries 9 metus biggrin.gif issigandau pamacius, tiek salcio nenorejau.reik Ievai batu, bijau su musu zieminiais, kur vysnios zydi jau, nusals kojos g.gif Kokius turit??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terapankė: 19 sausio 2014 - 01:44
Sveikos, 100 metų , vis nėra kada nosies įkišti ax.gif

Norėjau pasiklausti dirbančių mamyčių, kurios turi 2 ir daugiau vaikučių, ar naudojatės mamadieniais? Kaip darbdaviai į tai žiūri? g.gif

Perskaičiau tik paskutinį puslapiuką, tai man Ligrafi voverytės labai, labai panašios;-)

Terapanke, aš Armandui nupirkau chicco batukus su spec. medžiaga, tai super, grįžom šiandien nuo kalnų o kojytės šiltutėlės:-) Mažoji su croksais, dar vilnonėmis kojinėmis, bet kojytės vistiek vėsios buvo......apskritai croksais nusivyliau. ...

Labai jau būtų faina su kaunietėm susimatyti:-D tikriausiai lauksim Terapankės ir grand meetą darysim:-D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smile26: 19 sausio 2014 - 20:57
QUOTE(Smile26 @ 2014 01 19, 20:55)
*apskritai croksais nusivyliau. ...
**Labai jau būtų faina su kaunietėm susimatyti:-D tikriausiai lauksim Terapankės ir grand meetą darysim:-D

*as kroksais irgi ziauriai nusivylus, tai buvo pirmi ir paskutiniai kuriuos pirkau, siaip man labiausiai patiko Columbia sniego batai, kitais metais tik ir vel juos pirksiu.
** susitikimo ir as noreciau, nu betgi baisiai uzsiemusios esam biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ligrafi, kai tu savo pupas kasdien matai, kasdien su jom bendrauji, tai tau jos ir atrodo skirtingos (nes realiai taip ir turi būti biggrin.gif ) Bet taip iš šono pažiūrėjus, tai net nėra abejonių, kad jos SESĖS wub.gif

Mes šiai žiemai pirkom DEMAR batus. Aš jau juos seniai nusižiūrėjusi buvau, bet netikėjau tais gražiais aprašymais. Bet dabar man tai nerealūs batai - viduj natūralus avikailis, kojytės neapspaustos, grįžta šilta. Žodžiu esu labai patenkinta šitais batais.
Atsakyti
sveikos, mergaiciukes smile.gif

Ligrafi, mergytes tavo kokios fainos. Sinte kokia didele blink.gif

Parodysiu as savo kavalieriu
ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2014 01 17, 20:08)
Abi buvo voverytės per kalėdinį karnaval:

Kokios gražios voverytės thumbup.gif wub.gif
Nu dar tokioj nuotraukoj pasakyk, kad nepanašios biggrin.gif Čia tai tikrai dvynukės atrodo, tik matosi, kad Sintė mažesnė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vikusituka @ 2014 01 20, 11:29)
Parodysiu as savo kavalieriu

Labai dailus kavalierius wub.gif
Atsakyti
smile, o kur pirkai? LT ar siunteisi?Pas mane jau pavasario kolekcija, o is sale nelabai dydziu randu. Nesitikejau kad taip atsals biggrin.gif
Taip, tiksimes su manim mirksiukas.gif neissisuksit biggrin.gif
ai, ir kur perkat roges biggrin.gif Mano vaikas rogiu NEMATES biggrin.gif taip dziaugiuosi, taip ji megsta ta sniega wub.gif kad tik sveikos butum abi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terapankė: 20 sausio 2014 - 13:32
maniskis vis saukia, kad sniego nera normalaus. Rogem neuztenka...
siandi visa diena duodu tel po klinikas. dingo puse mano med korteles. like irasai tik nuo 2003 m . o man reikia visu, kad gauciau grupe.
be to, vaika pervesti i kita darzeli turiu del kalbos sutrikimu, reikalinga logopedo pagalba. iki siol teiktos logopedo paslaugos nedave rezultatu, nes reikia daznesniu uzsiemimu...
Atsakyti
Kornelijus tikras gražuolis wub.gif

mergaitės taip pat labai labai wub.gif
Atsakyti