Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(Terapankė @ 2014 01 14, 10:33)
Giedr@ sausio 31-vasario 12.

Liuks, reiks ka nors idomesnio vaikams sumastyt paveikt, Paulius tai vis prisimena kai buvom baulingo zaist su Ema, Armandu ir Dziugu, nors tai buvo tikrai jau ziauriai seniai, tai va viena is ideju biggrin.gif

QUOTE(_Foxy_ @ 2014 01 14, 13:33)
Kokius stalo žaidimus žaidžiate?  bigsmile.gif Mes tik dėliones dėliojame ir žaidžiame su kortelėmis atminčiai lavinti žaidimuką kur reikia surasti antrą tokią pačią kortelę.

Pats zaidziamiausias vis dar sis, gavom dovanu per gimtadieni, tai vos ne kiekviena diena vis dar suzaidziam, toliau visai patinka domino, zaidem toki supaprastinta, bet jau isigijom ir tikra, tai zaidzia kuo puikiausiai, ir turim kelis kur su kauliuku rident reikia. Rodos viskas, ne daug, bet ir pasirinkimas tokiam amziui nedidelis, laukiu kol alias galesim zaist kartu biggrin.gif ai, o tarp kitko kaip tik siandien eisim pikrt saskiu, nezinau kaip mum seksis mokintis, bet noras yra didelis, darzeli jie kazka bando su tom saskem veikt tai kad pareiske toki nora pikrk ir mokintis tai ziuresim kas cia gausis.
Papildyta:
QUOTE(_Foxy_ @ 2014 01 14, 13:33)

Gal ir nieko, bet siustis tik pizama nesamone, o cia pas mus gal kas ka gero uzmate yra?
Atsakyti
Boulingo ideja liuks. Nesenai zaidziau su darbo kolektyvu po ilgo laiko fantastika..
Tai man patinka si ideja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terapankė: 14 sausio 2014 - 14:59
Sveikutės, kaip laikotės?
Terapanke, sniegas jau tavęs LT laukia lotuliukas.gif
QUOTE(_Foxy_ @ 2014 01 14, 14:33)
Kokius stalo žaidimus žaidžiate?  bigsmile.gif Mes tik dėliones dėliojame ir žaidžiame su kortelėmis atminčiai lavinti žaidimuką kur reikia surasti antrą tokią pačią kortelę.

pas mus tai dabar populiarūs babaužis ir Kate ir Pelė Bobutė antnešė,tai kai tik namuose daugiau nei 2 žmonės iš kart puola terorizuot žaisti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvilgsnė: 15 sausio 2014 - 11:24
Sveikutės.

Terapanke, smagu, kad geriau jaučiatės 4u.gif

Kaip džiaugiuosi, kad mums šiemet jau nereikia šiltų pižamų bigsmile.gif mes kai persikraustėm, tai dabar šiltai gyvename thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2014 01 15, 20:38)
Kaip džiaugiuosi, kad mums šiemet jau nereikia šiltų pižamų  bigsmile.gif  mes kai persikraustėm, tai dabar šiltai gyvename  thumbup.gif

Na pas mus po remonto irgi pasiltejo dviem trim laispniais. tai dabar apie 20laipsniu, nekazkas... O mano grazuolis kadangi jau dazniausiai ismiega savo kambaryje vienas, tai beveik visad randu atsiklojusi ir visa saltuti. Su drauge kalbejau tai sake yra Utenos trikotaze kazkokie ale termo apatines kelnes ir markineliai ilgom rankovem, tai reiks nueit paziuret.
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2014 01 16, 09:51)
Su drauge kalbejau tai sake yra Utenos trikotaze kazkokie ale termo apatines kelnes ir markineliai ilgom rankovem, tai reiks nueit paziuret.

Jo yra neseniai buvau Utenoje išparduotuvėje tai tikrai buvo,jei neklystu ir gerai pamenu maikutė apie 30lt kainuoja:)
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 01 16, 11:23)
Jo yra neseniai buvau Utenoje išparduotuvėje tai tikrai buvo,jei neklystu ir gerai pamenu maikutė apie 30lt kainuoja:)

O man sake, kad ten tas visas komplektukas panasiai tiek kainuoja, nu zodziu nueisiu ir bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2014 01 15, 20:38)
Sveikutės.

Terapanke, smagu, kad geriau jaučiatės  4u.gif

Kaip džiaugiuosi, kad mums šiemet jau nereikia šiltų pižamų  bigsmile.gif  mes kai persikraustėm, tai dabar šiltai gyvename  thumbup.gif

Ooooooooo,negi jau savo namuose gyvenat????? bigsmile.gif

Terapanke, džiugu girdėt thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Turit sniego? Jėėėėga smile.gif Šitas pavasaris atsibodo, ors nuo vasaros kalbėjo apie šalčiausią žiemą doh.gif

Ačiū, bet smarkiai nesidžiaugiam, aną kart keturis mėn išbuvo be vaistų, dabar kolkas virs mėnesio.Laikas parodys tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2014 01 16, 12:02)
Ooooooooo,negi jau savo namuose gyvenat?????  bigsmile.gif

Oi, dar ne. Teko į kitą butą kraustytis. O jis antrame aukšte, apšiltintas, todėl gyvename šilčiau. Aš labai labai tikiuosi, kad kitas Kalėdas sutiksime jau savo namuose wub.gif
QUOTE(Terapankė @ 2014 01 16, 17:11)
*Turit sniego? Jėėėėga  smile.gif  Šitas pavasaris atsibodo, ors nuo vasaros kalbėjo apie šalčiausią žiemą  doh.gif

**Ačiū, bet smarkiai nesidžiaugiam, aną kart keturis mėn išbuvo be vaistų, dabar kolkas virs mėnesio.Laikas parodys tik  4u.gif

*Turim ir sniego, ir šalčiai pareina biggrin.gif kažkaip keista... Jau geriau kai šilta biggrin.gif

** Viskas bus gerai. Sveikatėlės Ievutei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2014 01 16, 19:46)
Oi, dar ne. Teko į kitą butą kraustytis. O jis antrame aukšte, apšiltintas, todėl gyvename šilčiau. Aš labai labai tikiuosi, kad kitas Kalėdas sutiksime jau savo namuose  wub.gif

To ir linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2014 01 17, 11:42)
To ir linkiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti