sveikos, su praėjusiom ir ateinančiais naujaisiais
ruošiuos naujų šventimui, bet galvoju reik truputį prisėst kavos išgert
mes nuo kūčių iki sekmadienio pas senelius prabuvom, tai šventėm kasdien svečius priiminėjom, dovanom keitėmės, tai parsivežėm visą krūvą dovanų, aišku vaikai žaislais apsirūpinę, o aš tai nuo iki irgi gavau, o dar mano gimtadienis sausio 1 tai aš daugiausia gaunu
sėkmingų senų metų palydėtuvių visiems einu pjaustyt mišrainės
Papildyta:
nors ne, dar negaliu eit, nes nagų lakas nenudžiūvo
Su Naujais Metais
Kaip čia tylu.... Net keista.....
Rozete, Tave ir su Naujais Metais, ir su gimimo diena!
QUOTE(Paslaptele @ 2014 01 01, 19:24)
Su Naujais Metais
ačiū labai
aha visos iškritę po naujų mes tai irgi po naujų šventimo su vaikais tik 12h šiandien prabudom
Su naujais metais merginos daug daug visko ir kad nieko netrūktų.
o kai ką ir su gimtadieniu
o kai ką ir su gimtadieniu
Labutis
Su praėjusiomis šventėmis ir su naujaisiais metais !!!
rozete
Mes visas šventes atšventėme ramiai, visas ne namie, aplankėm daug žmonių ... Pavargom mudu su tėveliu, o vaikams žiūriu namo grįžti irgi visai gerai
Emilijos galvytė sugijo, siūlus išsitraukėme
Šventės gerai, bet gerai ir kai baigiasi
Su praėjusiomis šventėmis ir su naujaisiais metais !!!
rozete
Mes visas šventes atšventėme ramiai, visas ne namie, aplankėm daug žmonių ... Pavargom mudu su tėveliu, o vaikams žiūriu namo grįžti irgi visai gerai
Emilijos galvytė sugijo, siūlus išsitraukėme
Šventės gerai, bet gerai ir kai baigiasi
Labas. Atėjau atgaivinti temą.
Kuo užsiėmusios? Kaip sekasi?
Liberty, kaip Ievutės sveikatėlė?
Ligrafi, kuo tu užsiėmusi?
Kuo užsiėmusios? Kaip sekasi?
Liberty, kaip Ievutės sveikatėlė?
Ligrafi, kuo tu užsiėmusi?
Sveikutės su Naujais! Te pildosi visos slapčiausios svajonės;) Ir kantrybės su keturmečiais
Čia matyt aš save omenyje turėjau visoms linkėdama:) Maniškiai abu namie tai gryžus po darbo tokį bardaką randu Į darželį neinam sirguliuojam,kartais sakyčiau gal mano Danis ir simuliuoja:) Susikalbėt neina man su juo,tik tėčio klauso O darželyje auklėtoja sakė nu auksinis vaiką,tokių dar paieškot reikia
bet vat jautrumas pas mus didžiausias vos kas ir verkia, gal patarsim man ką su juo daryt?
Foxy, mergytės vardas Aš norėjau savo antrą pavadint arba Gabriele arba Gabrieliumi,bet apsistojom ties Motiejumi:)
Čia matyt aš save omenyje turėjau visoms linkėdama:) Maniškiai abu namie tai gryžus po darbo tokį bardaką randu Į darželį neinam sirguliuojam,kartais sakyčiau gal mano Danis ir simuliuoja:) Susikalbėt neina man su juo,tik tėčio klauso O darželyje auklėtoja sakė nu auksinis vaiką,tokių dar paieškot reikia
bet vat jautrumas pas mus didžiausias vos kas ir verkia, gal patarsim man ką su juo daryt?
Foxy, mergytės vardas Aš norėjau savo antrą pavadint arba Gabriele arba Gabrieliumi,bet apsistojom ties Motiejumi:)
Laba. Pas mus irgi kazkoks sunkesnis tarpsnis, irgi visai nenori klausyti nei darzeli nei namie.Darbo diena dar nieko gal pasiilges kiek buna per diena tai dar susisnekam siaip taip, bet jau savaitgali ne ta padavei, ne taip padavei, ten eisiu ten neisiu, ta valgysiu to nevalgysiu ir kas svarbiausiai ta nuomone kas minute vis keiciasi...Žvilgsnės vaikai tecio klauso, o pas mus atvirkciai manes dar kazkiek paklauso o tetis kaip tuscia vieta, zodziu neliudim.
Kazkaip labai pameges stalo zaidimus, bet visai nemoka pralaimet, vis aiskinam kad juk negali visailaik tu laimet, bet jei tik nelaimi tai asaru pakalne buna.
Kazkaip labai pameges stalo zaidimus, bet visai nemoka pralaimet, vis aiskinam kad juk negali visailaik tu laimet, bet jei tik nelaimi tai asaru pakalne buna.
Sveikos Pas mus ir charakteris ant bangos vargas vargelis, bet zinau ismoks valdyt tas emocijas.Tikiuos greiciau
Ievai pakartojo visus tyrimus,refliukso neuzfiksavo, reiskia operacija padejo.Yra tikimybe,kad likes 1-2 laipsnio refliuksas, bet sitas tyrimas jo taip neuzfiksuoja, kitas daromas su narkoze..tai jei neduok D vel kartosis tai toks planas ir yra, daryti ta tyrima. Tai ir vel be profilaktikos.Bet nebijau,nebepanikuoju kaip bus taip.jei butu like kiek refliukso vel operuotu,labai patenkinta prieziura ir Ievos urologe ir planu.
O taip eina i darzeli, uzpildziau mokyklos formas.Labai laukiam atostogu Lietuvoj ir sniego
Ievai pakartojo visus tyrimus,refliukso neuzfiksavo, reiskia operacija padejo.Yra tikimybe,kad likes 1-2 laipsnio refliuksas, bet sitas tyrimas jo taip neuzfiksuoja, kitas daromas su narkoze..tai jei neduok D vel kartosis tai toks planas ir yra, daryti ta tyrima. Tai ir vel be profilaktikos.Bet nebijau,nebepanikuoju kaip bus taip.jei butu like kiek refliukso vel operuotu,labai patenkinta prieziura ir Ievos urologe ir planu.
O taip eina i darzeli, uzpildziau mokyklos formas.Labai laukiam atostogu Lietuvoj ir sniego
QUOTE(Terapankė @ 2014 01 13, 16:43)
Labai laukiam atostogu Lietuvoj ir sniego
Tai kada jus atvziuojat?
Klausimas, kur perkat siltas pizamas vaikams?
Giedr@ sausio 31-vasario 12.
Sveikos
*Jautri ir mano panelė. Tačiau vienu laikotarpiu taip pat darydavo, kad vos tik kas ir verkia iškart. Dabar jau manau, kad tai tikrai dėl sesės atsiradimo. Visos jos problemos, apie kurias anksčiau pasakojau tikrai buvo psichologinės. Dabar jau praktiškai viskas susitvarkė, tik kartais dar griežia dantukais naktimis, tačiau jau retai ... Žodžiu, viskas tvarkosi ... Vaistas - dėmesys, kiek tik įmanoma. Dėmesio daug skirdavau ir anksčiau kiek tik įmanoma, o dabar prisigalvojau įvairiausių dalykų ką kada turime kartu veikti ir atrodo reikalai laaaaaabai pasitaisė
**Ačiū Motiejus taip pat labai gražus vardas Pas mus toks buvo sąraše, jei būtų berniukas
Kokius stalo žaidimus žaidžiate? Mes tik dėliones dėliojame ir žaidžiame su kortelėmis atminčiai lavinti žaidimuką kur reikia surasti antrą tokią pačią kortelę.
Džiaugiuosi dėl jūsų, kad operacija padėjo Linkiu, kad problemos nebesikartotų ir daugiau tyrimų nebereikėtų ...
Man patinka iš čia: http://direct.asda.c...erRangeMax=12.0
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 01 13, 09:15)
*bet vat jautrumas pas mus didžiausias vos kas ir verkia, gal patarsim man ką su juo daryt?
**Foxy, mergytės vardas Aš norėjau savo antrą pavadint arba Gabriele arba Gabrieliumi,bet apsistojom ties Motiejumi:)
**Foxy, mergytės vardas Aš norėjau savo antrą pavadint arba Gabriele arba Gabrieliumi,bet apsistojom ties Motiejumi:)
*Jautri ir mano panelė. Tačiau vienu laikotarpiu taip pat darydavo, kad vos tik kas ir verkia iškart. Dabar jau manau, kad tai tikrai dėl sesės atsiradimo. Visos jos problemos, apie kurias anksčiau pasakojau tikrai buvo psichologinės. Dabar jau praktiškai viskas susitvarkė, tik kartais dar griežia dantukais naktimis, tačiau jau retai ... Žodžiu, viskas tvarkosi ... Vaistas - dėmesys, kiek tik įmanoma. Dėmesio daug skirdavau ir anksčiau kiek tik įmanoma, o dabar prisigalvojau įvairiausių dalykų ką kada turime kartu veikti ir atrodo reikalai laaaaaabai pasitaisė
**Ačiū Motiejus taip pat labai gražus vardas Pas mus toks buvo sąraše, jei būtų berniukas
QUOTE(Giedr@ @ 2014 01 13, 10:39)
Kokius stalo žaidimus žaidžiate? Mes tik dėliones dėliojame ir žaidžiame su kortelėmis atminčiai lavinti žaidimuką kur reikia surasti antrą tokią pačią kortelę.
QUOTE(Terapankė @ 2014 01 13, 16:43)
Džiaugiuosi dėl jūsų, kad operacija padėjo Linkiu, kad problemos nebesikartotų ir daugiau tyrimų nebereikėtų ...
QUOTE(Giedr@ @ 2014 01 14, 08:33)
Klausimas, kur perkat siltas pizamas vaikams?
Man patinka iš čia: http://direct.asda.c...erRangeMax=12.0