Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(_Foxy_ @ 2013 12 20, 01:05)

verysad.gif gerai, kad viskas gerai baigėsi. 4u.gif šaunuolei.
Atsakyti
jergau, Foxy, na ir streso turejai. doh.gif gerai, kad viskas, gerai dabar 4u.gif
Sypsosi mazyle kad ir subintuota galva wub.gif

Persik'as zavus nykstukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Persik'as @ 2013 12 19, 20:51)
Sveikutės  4u.gif
*Žadėtosios nykštuko foto

koks puošnus nykštukas wub.gif

QUOTE(_Foxy_ @ 2013 12 20, 00:05)
Sveikos  mirksiukas.gif
O mes šįmet šventes sutiksim štai taip  doh.gif Seneliai dar nieko nežino, tai apaks pamatę  biggrin.gif

nu jo tokie įvykiai tai streso įvaro.. bet svarbiausia, kad viska gerai baigiasi 4u.gif
Papildyta:
o įdomu, ar dar pas kurios vaiką tebėra ta vadinama 3 metų ar kiek ten krizė biggrin.gif mums atrodo buvo jau ir praėjus, bet vėl prasidėjo doh.gif tik kažkas ne pagal jį, tuoj nepatenkintas, pradeda nervuotis, rėkt. kažkaip darže dar prisibijodavo, bet dabar prie vienos auklėtojos, jau pagal pasakojimus suprantam kad pradėjo su ja elgtis, kaip ir namie.. man atrodo čia dėl to, kad ji labai švelni, ta auklėtoja, o kita, kuri griežtesnė, tai jo bajerių nemačius biggrin.gif gal jam tiesiog drausmės trūksta g.gif jis tiesiog nepripažįsta atsakymo "ne", net ir būtinai tokio, jam netinka ir "vėliau", "rytoj" ir pan. doh.gif
Atsakyti
Man atrodo tos krizes tesis iki kokiiu 20 biggrin.gif Vienokios ar kitokios..

ATsotogos prasidejo iki sausio 7 neis i darzeli.

Foxy, eina sau.Svarrbiausiai laimingai 4u.gif
Atsakyti
Rozete, tu cia apie mano vaika? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

mano dar s... viesai isvadina. skauda labai, bandom aiskinti, kad negeras zodis, negrazu taip zmones vadinti. o jis i akis ziuri ir kartoja doh.gif
paskutini karta man scena iskele, nes bulvare nesutaisiau suluzusio suoliuko doh.gif zmones juokiasi praeidami, o jis cypia: reikia sutaisyti, negalima palikti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 12 20, 12:00)
Man atrodo tos krizes tesis iki kokiiu 20  biggrin.gif  Vienokios ar kitokios..

o neee biggrin.gif

QUOTE(vikusituka @ 2013 12 20, 12:45)
Rozete, tu cia apie mano vaika? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

mano dar s... viesai isvadina.

turbūt tikrai apie tą patį nes maniškis irgi taip pat vadina doh.gif nors jau lyg ir praėję, paskutiniu metu nevartoja to išsireiškimo, bet būdavo tai pastoviai doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Su šventėm jus visas ir jūsų šeimas. 4u.gif Ramios kūčių vakarienės ir linksmų šv. Kalėdų 4u.gif newyear.gif 000054.gif 000059.gif wink_3.gif
Atsakyti
visas ir visus su prasmingiausiomis metų šventėmis. daug laimės, santavės, suoratimo ir ramybės Jūsų namams.

user posted image

ką mažieji pabiručiai šiemet gavo dovanų? biggrin.gif o mamytės kurios geros buvo lotuliukas.gif ?
Atsakyti
Tomute su savo mamyte taip pat sveikina visus spaliukus ir jų tėvelius su Sv. Kalėdom ir artėjančiais Naujais 4u.gif newyear.gif 000059.gif santa2.gif

Maniskei tai šiemet barbie ir princesiu manija smile.gif tai gavo barbie undine, barbie stiliste, barbiu namą, dar viena monstre high, pasakų knyga biggrin.gif tai visa patenkinta, net ir lovą visas nesasi miegot eidama smile.gif)

Mama matyt tokia gera nebuvo, tai gavo tik dovanu kupona biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Kaip praėjo šventės? smile.gif
Mūsų ramiai - vyras visas šventes pradirbs. Laukiam sekmadienį atvažiuojant Kalėdų senio smile.gif Mūsų 1 draugas turi drabužius, tai sakė atvažiuos, dar paskui per kelias pažįstamų šeimas pralėksim, padarysim vaikams staigmeną į namus thumbup.gif

Ernesta gavo nemažai dovanėlių. Mano tėvai padovanojo vaikiškus loptopus, bet ji dar per maža jam + viskas angliškai. Tai ten žaidimus gali žaisti, bet kur raides ar skaičius įrašyti, tai dar ne. Dar gavo pasakorių meškiną - jam paspaudus letenėlę ar pilvuką pasakoja pasakas. Ir dar rinkinuką mažai damai su lūpų blizgiu, nagų laku smile.gif bet labiausiai ji norėjo traukinuko, kadangi jo norėjo, tai juo labiausiai ir džiaugiasi smile.gif
Atsakyti
sveikutes, mes tai siemet sventem nieko neplanavom, viskas susiplanuoja akimirkai ir labai linksmai. jokio stalo siemet neruosiau. prasisukau bigsmile.gif
vaikas gavo tiek dovanu, kad nezino ne prie katros pulti. ispanijoje buvo ramiau, gaudavo tik viena lotuliukas.gif
labiausiai dziaugiasi mickey mouse masina ir formule, valdoma kontroliniu pultu.

nauju neplanuoju, bet velgi, paskutine akimirka gali viskas pasikeisti. tik gaila, kad dirbti iki 8 isvakarese turesiu. i darba pasipuosusi tikrai neisiu doh.gif

visoms graziu svenciu 4u.gif
Atsakyti
Roką tai senis šiemet apibėrė knygutėm thumbup.gif darželyje nusprendėm kad bus geriausia knygelės. tai dvi kakės makės pratybas ir su laikroduku vieną.
pas mociutę vieną angliškų žodelių mokinimuisi knygelė + spalvinimo knygelių rinkinukas.
pas kitą močiutę irgi spalvinimo knygučių gavo. nu plius laivas tai vonioj plukdė su dieduku išsišiepęs biggrin.gif
kadangi šiemet "namų kalėdų senis" atnešė katytę tai jau senelių seniai pasirūpino neapiberti dovanomis labai biggrin.gif

o aš tai buvau labai gera, tai gavau nuo senio rankinuką wub.gif ir nuo kito senio (mano tevai, ne koks svetimas diedas negalvokit biggrin.gif) puoda 13 litru. ot virsiu cepelinus dabar vasara vakuosiu kompotus, agurkam marinatą virsiu ne 3 puodus pasidėjus biggrin.gif

o sesuo is uk atsiunte cili relisho smile.gif blyn kaip aš jo norėjau, tai čia kaip vaikui saldainį gavus laimės lotuliukas.gif
Atsakyti