Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

Oi as tai net pasirinkima dovanu pirkimui daviau, bet labiausiai laukiu, ziedo, auskariuku ir pakabuko ant kaklo, cia komplektas toks, jau nuo vasaros svaigstu, bet pati sau vis pagailiu pinigu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sipsenele @ 2013 12 16, 14:58)
ačiū, sako, kad brolio smile.gif

Nuoširdžiausi ir didžiausi sveikinimai bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Mes labai laukiame penktadienio darželio šventės, bus kažkoks vaidinimas, Danius bus meškiukas smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Sipsenele,kaip faina,sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Urtės šventė daržely bus ketvirtadienį.Bus voverytė,kažką vadins,nes ir žodžius specialius namie mokinomės.Buvau susiparinus dėl kaukės,ale kai paskolino tai rami.KAs yra FB,tas matė mano voverę biggrin.gif

Dovanų nesureikšminu,su mb šiais metais simboliškai,merginom namie irgi.Užteks joms kiek iš kitų visko gaus ax.gif Neišlaidausim šiais metais ax.gif

IR dar,laukiu žinių iš darbo,greičiausiai neturėsiu kur gryžt unsure.gif 27d.bus teismas ir nuspręs ar bankrotas ar restruktūrizacija bus. Pradedu jau žvalgytis naujo darbo...
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2013 12 17, 08:40)

IR dar,laukiu žinių iš darbo,greičiausiai neturėsiu kur gryžt  unsure.gif  27d.bus teismas ir nuspręs ar bankrotas ar restruktūrizacija bus.  Pradedu jau žvalgytis naujo darbo...

aš irgi neturiu kur grįžt, bet aktyviai nesiieškau dar, nusprendėm mažąjį vėliau į daržą vest, na nebent pasitaikys koks super pasiūlymas, kuris gerokai viršys auklės algą tai eičiau ir anksčiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, pas mus spektaklis jau buvo penktadienį. Vaikai buvo ledinukais-snaigėm, kiškiais ir lapėm. didžiąją dalį kostiumų parūpino auklėtojos thumbup.gif
ir kalėdų senis bvo superinis, labai tikroviškas smile.gif
Atsakyti
Laba.Na prasom pasidalint ka ruosiates gaminti Kucioms? Noriu ko nors paprasto, lengvo ir skanaus, tu tradiciniu silkiu bus pridaryta, norisi ko nors ivairesnio smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

Korneliju profilaktiskai pas stomatologa vedziau du kartus. abu kartus buvo klusnus, rode dantukus, sveiki. (Pusbroliui bendraamziui istrauke tris dantukus, supuve. Tas faktas Korneliju labai isgasdino, tai dantukus jau pats reikalauja isvalyti).

Svente mums buvo 17 d. Turejom voro kostiuma. Tik i svente nenuejom- vejaraupiai doh.gif vaiksto visas zalias, taskuotas. gaila, kad taip ant svenciu. na bet prasirgs ir bus ramybe cool.gif
Tik visas sis reikalas panika giminej sukele. visi puole ziureti savo ligu istorijas. Ypatingai vyrai issigando biggrin.gif

Sypsenele, sveikinimai 4u.gif
Mes irgi planuojam, tik kol kas nelabai sekasi unsure.gif ax.gif
Atsakyti
Labas.

Seniai bebuvau užsukusi smile.gif

Šipsenėle, sveikinimai 4u.gif

Mes šiandien buvom pas kardiologą nuvažiavusios, tai viskas gerai, nors buvau sunerimusi čia vienu metu. Beje, reikėjo daryti kardiogramą, tai sesutė tokia nereali buvo, aš turbūt pirmą kartą su tokia susidūriau.... wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
*Žadėtosios nykštuko foto
user posted image

*Šiais metais, kaip ir praeitais, aš nieko negaminsiu, nes važiuoju su mažium pas mama ax.gif Bet iš dalies ir džiaugiuosi, nes jau darbe taip pavargstu, kad vargiai rankos kiltu maisto gaminimui
Atsakyti
QUOTE(Persik'as @ 2013 12 19, 20:51)
Sveikutės  4u.gif
*Žadėtosios nykštuko foto
user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
O mes šįmet šventes sutiksim štai taip doh.gif Seneliai dar nieko nežino, tai apaks pamatę biggrin.gif
user posted image
Vakare besiruošiant miegoti kažkaip jai kojos susipynė ir parkrito, o su galva trenkėsi į betoninį balkono slenkstį. Kraujo buvo bele kiek ... Niekada nesitikėjau, kad su šiuo vaiku teks dėl kokios traumos į priimamąjį važiuoti, nes ji tik 2 guzus yra turėjusi ir kelias mėlynes per visus savo 4 metus ... Labai nustebau kokia kantri buvo, kai siuvo žaizdą. Na ir svarbiausia, kad viskas baigėsi gerai, be jokių pasekmių. Dar gerai, kad brolis per kelias minutes po skambučio pas mane prisistatė, nes būčiau turėjusi mažylę žadinti ir kartu vežtis ...
Atsakyti