Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

Labutis mirksiukas.gif
Kaip sekasi spaliukams ruoštis Kalėdoms? Kada darželiuose eglutės? Ar vaidins ką nors mažieji?
Pas mus darželyje eglutė bus 27 d., taigi niekaip negalėsim dalyvauti verysad.gif Visai nesąmoninga diena man atrodo, juk manau daug kas išvažiuoja kur nors švęsti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
tikrai keistą dieną daro schmoll.gif mes nedalyvautume irgi jei tokią būtų, nes kai išvykstam ant kūčių pas senelius tai taip greit negrįžtam biggrin.gif

ką vaidins net nežinau, bet pas mus apranga kaip ir pernai laisvos formos, pas auklėtojas toks požiūris, kad ir vaikams turi būti šventė ir jie rengiasi kaip nori ir būna kuo nori. man tai irgi patinka taip, nereikia paskui verstis per galvą ieškant konkretaus kostiumo smile.gif
Papildyta:
ai beje pas dantistę ir antrą kartą nuėję nieko nepešėm, tai kadangi gydytoja kantri, patarė ateiti kitą kartą, po naujų metų. nėra man kantrybės tiek vaikščiot, o ji iš savo patirties sako, kad gali pasikeisti situacija ir vaikas sutikti tvarkytis savo noru dantis biggrin.gif bet ji nežino koks maniškis užsispyręs doh.gif nors gydytojai pažadėjo, kad sekantį kartą kai ateis, leis jau taisyt, bet žinau aš jo tuos pažadus, kad tik atstotų doh.gif
Atsakyti
Laba. Su Kaledines svetes data visiems neitiksi, pas mus 30d, man kazkaip velokai...Siais metais berniukai ledinukai, o mergaites snaiges, aprengt lengva o tai man svarbiausia. Pirma Kaledu svente apturejom jau vakar, tai pas mus ilgas bus Kaledinis laikotarpis smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Labai senai jau kažką berašiau, o paskaitau visada blush2.gif

Mūsų Kalėdinė eglutė darželyje jau rytoj, o šiemet laisva tema, kaip nori, taip rengiesi smile.gif

Kalbėjot apie dantukus, tai ir Lėja sausio mėn. keliaus pas dantistę, nes radau skylutę doh.gif Įdomu, kaip seksis, mes dar nė karto nebuvę blush2.gif Dabar tai laukia, kol nežino, ką tai reiškia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės. 4u.gif
Visas ir visus pirmiausia du artėjančiom šventėm!!!
Pas mus darželyje šventė šiandien. Maniškis bus nykštukas, tai visą sekmadienį siuvau kostiumą. Vėliau imesiu pasirodyti kokie gražus busim ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pas mus darželyje šventė bus 18 d. Bus ožkytė (pagal charakterį biggrin.gif ) Kažką lyg vaidins... Žodžiu laukiam visi labai, tikiuosi nesusirgs...

Šypsenele, sveikinimai didžiausi thumbup.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Mes jau vienam susitikime su Kalėdų seniu buvom praėjusį ketvirtadienį, darželyje - 19 dieną. Jokių karnavalinių kostiumų nereikia, galima rengtis laisva tema smile.gif

Rytoj dar keliausim į miesto eglutės įžiebimo šventę, tai su muzikos studijos, kurią lankom, vaikučiais bus nykštukais biggrin.gif oi daug šiemet Kalėdų senių matysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertoska @ 2013 12 16, 09:26)
Šypsenele, sveikinimai didžiausi  thumbup.gif

Oi ačiū blush2.gif net nepagalvojau, kad čia bus naujiena biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

SVeikinimai sipsenele, ko laukiat seses ar brolio smile.gif

Ieva turejo tureti pasirodyma lietuviu mokykleleje, bet...aisku sirgo.Bent jau si sestadieni sudalyvavom mokykleles sventeje.Labai smagu buvo.

Darzelyje vaidinimo nebus, visi treciadieni vaziuoja i pasimatyma su seniu.

Gavom visus tyrimu atsakymus.Panasu, kad visgi operacija padejus, jokio refliukso neuzfiksavo, tai gydytojai skescioja kodel tokia bjauri bakterija ir taip smarkiai buvo smogus..Baisu,bet vel nutraukem profilaktika.Jei pasikartos skirs kitus tyrimus su narkoze..Jau geriau negalvot, kiek jai visko suleista, kiek tokio stiprumo rentgeno testu turejus ir kas dar laukia...

Ieva gaus Micro maxi paspirtuka namie nuo senio.

Kas cia dar. Uzpildziau formas mokykloms. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 12 16, 13:14)
Sveikos,

SVeikinimai sipsenele, ko laukiat seses ar brolio smile.gif

ačiū, sako, kad brolio smile.gif
Atsakyti
Sveikutės:)
na ką ant nosies šventės ax.gif dar nuotaikos josm jokios neturiu:)
Sipsenele su nestuke.gif
aš jau išėjau į darbą,metinuką palikau namuose su aukle,bet gryžus mano mažius džiaugiasi labiau gryžusiu broliu iš darželio,nei mama cool.gif
O mano ketumetis labai jau didelis jautruolis, va trečiadienį laukia šventė darželyje,tai auklėtoja sako nu nežinau kas su juo daryt dainuoja gražiausiai,viską moka,bet salėj dainuodamas verkia.

Ko mamkos dovanų Kalėdų senio pasiprašėt?
aš matyt visko turiu,kad net nežinau ko prašyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 12 16, 16:00)
Ko mamkos dovanų Kalėdų senio pasiprašėt?
aš matyt  visko turiu,kad net nežinau ko prašyt lotuliukas.gif

aš tai kartais kai staigiai užklausia, tai irgi nesugalvoju ko prašyt, atrodo nieko nereik, bet kai pradedu kitiems ieškot, internete ar realioj pardėj, tai visko reik ir maan doh.gif
kol kas tik vieną prašymą pateikiau, nuo vyro gausiu megztą suknę, bet dar reikia jos sulaukti ir turi tikti nes siunčiaus internetu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sipsenele @ 2013 12 16, 14:58)
ačiū, sako, kad brolio smile.gif

wub.gif sveikinimai
Atsakyti