Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

sveikutes,aj kiek gražuoliukų 4u.gif
Visus su praėjusiais 4u.gif
Kalbat apie ligas, mes va visi po roto viruso doh.gif Jau kai užnešė iš darželio tai užnešė...
Apie raideles,tai tingi jis pas mus mokytis,geriau babytv kompu pažaidžia užduotėlės:D
Atsakyti
sveikos 4u.gif
oi mane irgi kažkoks virusėlis buvo paguldęs kelias dienas, net galvos pakelt nuo pagalvės negalėjau, o vaikai tai tik slogom prasisuko biggrin.gif

dėl raidžių tai mano ir mažasis dvimetukas jau moka visas abėcėlės rades biggrin.gif nors nekalba dar visai, na tik "mama" kokius 3 kartus yra pasakęs biggrin.gif
bet irgi nemokinau nei vieno, dėl visko kaltas tas minkštas kilimėlis kur susideda kaip puzzle ir raidės įsideda, na gal žinot, tai va vyresnis vis lindo klausinėjo ir mažasis nusikopino biggrin.gif

kokia pozuotoja wub.gif
Atsakyti
sveikos, kas geresnio/blogesnio ? smile.gif

pas mus kaip ir neblogai, tik šiandien keliausim pas odontologą ir greičiausiai laukia taisymas danties. bus ašarų pakalnė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2013 12 03, 15:13)
sveikos, kas geresnio/blogesnio ? smile.gif

pas mus kaip ir neblogai, tik šiandien keliausim pas odontologą ir greičiausiai laukia taisymas danties. bus ašarų pakalnė  doh.gif

viskas +- normaliai smile.gif
Pas Mantą irgi vienas dantis man nepatinka jau, keliausim ir mes greitu laiku pas dantistą g.gif Bet kartais jie nusprendžia nebetaisyti danties, kol ne nuolatiniai, ane? g.gif
Atsakyti
Mes gyvenam irgi neblogai, cia as buvau dviem dienom i lova atgulus, lyg angina ar kazkas panasaus, na siandien jau darbe, galva dar tokia siaip sau, bet panasu kad jau gyvensiu smile.gif
Atsakyti
Laba,

na va, jau šiandien sėdim namie... doh.gif penktadienį baseiną pradėjom lankyt, tai nežinau, ar sušalom, ar čia kokia virusinė sloga...

Laukia panelė Kalėdų labai, užsakymų Kalėdų seniui laaaabai daug biggrin.gif dabar ant bangos barbės ypač undinės biggrin.gif reklamos labai veikia, visko reikia...

QUOTE(rozete @ 2013 12 03, 15:13)
pas mus kaip ir neblogai, tik šiandien keliausim pas odontologą ir greičiausiai laukia taisymas danties. bus ašarų pakalnė  doh.gif

o mūsų dantukai silpni, taisyti jau kokie 5-6 turbūt. Bet dantų taisymas Tomutei - pramoga biggrin.gif linksma jai ten smile.gif turim mes nerealiai gerą odontologę, labai moka su vaikučiais bendrauti... Nuo pirmo karto patiko ši procedūra smile.gif

Parodysiu savo baleriną smile.gif
user posted image
Atsakyti
wow kokia balerina thumbup.gif

o mes grįžom vakar iš odontologo nieko nepešę, su veidrodėliu ir tuo krapštuku pažiūrėt leidžiasi, bet tik paima grąžtą vsio doh.gif pradeda rėkt ardytis.. nors gydytoja tikrai nuoširdžiai kokį pusvalandį pasakojo visokias istorijas apie kirminus bet deja mano vaikis per daug užsispyręs, jo neveikia tokios pasakos smile.gif tai kitą savaitę sakė ateit, bet bijau kad niekas nepasikeis, o taisyt tai reikia.

ėjimas į daržą ir toliau kančia doh.gif tik grįžęs jau verkšlena kad reiks ryt vėl eiti, ir laukia nesulaukia savaitgalio. visaip bando įtikint kad jis serga ir turi neiti į darželį, net vieną vakarą girdžiu sako "tėti aš labai noriu sirgti, man labai patinka" unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Emilija vis dar griežia dantimis ... Jau darėm visokius tyrimus ieškant priežasties, kas mėnesį lankomės pas neurologę, kol kas poveikio nėra. Vis dar neatmetam galimybės, kad dėl adenoidų ... Po naujų keliausim pas chirurgą loristą konsultuotis. O kol kas maždaug kas mėnesį - du vaikštom pas dantistę ... Begrieždama dantimis jau sugadino 4 dantukus verysad.gif
Į balerinų temą blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2013 12 04, 17:06)
tai kitą savaitę sakė ateit, bet bijau kad niekas nepasikeis, o taisyt tai reikia.

visaip bando įtikint kad jis serga ir turi neiti į darželį, net vieną vakarą girdžiu sako "tėti aš labai noriu sirgti, man labai patinka"  unsure.gif

Gerai, jei dar neskauda jam to dantuko.. O odontologė minėjo ką nors apie dantuko tvarkymą vaiką prislopinus? Man tai čia baisiai skamba, bet kai nelieka kitos išeities, ką darysi...

koks protingas vyrukas, bando apgaut tėvus biggrin.gif

QUOTE(_Foxy_ @ 2013 12 04, 17:21)
O kol kas maždaug kas mėnesį - du vaikštom pas dantistę ... Begrieždama dantimis jau sugadino 4 dantukus  verysad.gif

Vaje, čia jau tikrai labai rimta sad.gif o jai nutrupa dantukai, ar kaip?

Labai graži balerina wub.gif

Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2013 12 05, 09:11)
Vaje, čia jau tikrai labai rimta sad.gif o jai nutrupa dantukai, ar kaip?

Problema tikrai rimta ... Dantukai nenutrupa, bet ji pamažu nugraužia viršutinį emalio sluoksnį. Iki šiol dėdavo stiklo polimerą ant 4 nugraužtų dantukų, net gręžti dantukų dar neteko, tai viršuj neblogai laikosi, o apačioj šiandien jau važiuosim plombuoti 2 dantukus apačioje, nes nespėja keisti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2013 12 05, 09:11)
Gerai, jei dar neskauda jam to dantuko.. O odontologė minėjo ką nors apie dantuko tvarkymą vaiką prislopinus? Man tai čia baisiai skamba, bet kai nelieka kitos išeities, ką darysi...

aha minėjo jau seniau kai klausinėjaus dar tik, nes žinojau kad su maniškiu bus bėdos tuo klausimu. tai jei kitos išeities nėra, tai ką padarysi

QUOTE(_Foxy_ @ 2013 12 05, 13:13)
Problema tikrai rimta ... Dantukai nenutrupa, bet ji pamažu nugraužia viršutinį emalio sluoksnį. Iki šiol dėdavo stiklo polimerą ant 4 nugraužtų dantukų, net gręžti dantukų dar neteko, tai viršuj neblogai laikosi, o apačioj šiandien jau važiuosim plombuoti 2 dantukus apačioje, nes nespėja keisti verysad.gif

na tikrai nekas tada.. o dar kai neranda nuo ko griežia tais dantukais g.gif

oo balerinų padavė wub.gif jūs čia karnavalui ruošiatės ar ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2013 12 05, 16:59)
*aha minėjo jau seniau kai klausinėjaus dar tik, nes žinojau kad su maniškiu bus bėdos tuo klausimu. tai jei kitos išeities nėra, tai ką padarysi
**na tikrai nekas tada.. o dar kai neranda nuo ko griežia tais dantukais  g.gif

***oo balerinų padavė  wub.gif  jūs čia karnavalui ruošiatės ar ką biggrin.gif

*Nėra ten taip jau baisu man atrodo. Emilijos draugei taip tvarkė dantukus, nes jai daug reikėjo tvarkyti, tai per vieną kartą viską padarė. Tvarkyti dantukus vis vien reikia ...
**Šiandien dar šnekėjom su dantiste, tai jau kaip ir nebelieka tikriausiai klausimų, kad adenoidai mums ramybės neduoda. Gavau dar vieno gero loristo numerį, reikės skambintis ir tartis konsultacijai.
***Maniškė, tai lanko baletą nuo rugsėjo, visai smagu, šokti jai patinka smile.gif
Atsakyti