Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

sveikos,

QUOTE(anaf @ 2013 11 04, 10:12)
Tragiškai kariauju su Danium dėl kompo, vaikšto cisas dienas iš paskos ir zyzia "duooook kompąąąą"  doh.gif žodžiu kaip gerai buvo, kai nežinojo kas tai yra. Ar leidžiate saviškiams žaisti kompiuteriu?

maniskis irgi zirzia. vis praso kiauliu. tai mes bandom tartis, kad truputi jis, truputi mes. nu buna su isterijom turim kuo kompiuterio nutraukti... tai dabar esam sutare del 15 min. tai po 15 min mes jau prasom, kad jis nueitu. kaip kada pasiteisina. nepasakyciau, kad 100 proc g.gif
Atsakyti
QUOTE(anaf @ 2013 11 04, 09:12)
Sveikos 4u.gif
Tragiškai kariauju su Danium dėl kompo, vaikšto cisas dienas iš paskos ir zyzia "duooook kompąąąą"  doh.gif žodžiu kaip gerai buvo, kai nežinojo kas tai yra. Ar leidžiate saviškiams žaisti kompiuteriu?

Zaidimu jokiu nezaidzia ir nezino kas tas yr.Filmuka koki kartais leidziam paziuret, bet ir ta paskutini kart ko gero ziurejo pries kokias pora savaiciu thumbup.gif .Neturim mes kada prie kompiuteriu sedet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedr@: 04 lapkričio 2013 - 10:38
Kompiuterinių žaidimų nežaidžia, aišku dėl to kad nesupranta dar kad galimas toks dalykas smile.gif tik telefonu išmaniuoju buvo užsikabinęs vienu tarpu vis prašė duot žaist, bet jau atsibodo ir nebenori. bet mano mažasis irgi buvo užsikabinęs su išmaniuoju doh.gif puzzles deliot yra tokie žaidimukai, tai kai atkalė kaip ten reikia, užsikabino žiauriai, negalėdavau net telefonu kabėt, rėkia kad duočiau jam, tai vonioj užsirakinus kalbėdavau doh.gif bet irgi jau praėjo ta banga
Atsakyti
Nesivelsiu i diskusijas apie kompus... mano galva - svarbu kada, kiek, su kuo ir ka ten veikia tongue.gif. Aisku jokiu budu ne prioritetu pries kitus realius zaidimus ar uzsiemimus, lavinancius koordinacija, vaizduote, komandiskuma, kantrybe ir t.t. ar aktyvia veikla grynam ore.

Is ugdanciu veiklu man naujas atradimas pries menesi buvo sitas:
http://www.ltandroid...okomes-skaityti
Atsakyti
QUOTE(kaspasakemiau @ 2013 11 04, 23:10)
Nesivelsiu i diskusijas apie kompus... mano galva - svarbu kada, kiek, su kuo ir ka ten veikia tongue.gif. Aisku jokiu budu ne prioritetu pries kitus realius zaidimus ar uzsiemimus, lavinancius koordinacija, vaizduote, komandiskuma, kantrybe ir t.t. ar aktyvia veikla grynam ore.

Is ugdanciu veiklu man naujas atradimas pries menesi buvo sitas:
http://www.ltandroid...okomes-skaityti

sitas gerass biggrin.gif pats prasos nebereik nei angry birds nieko. o po sito viska skaito jau smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2013 11 09, 20:42)
sitas gerass biggrin.gif pats prasos nebereik nei angry birds nieko. o po sito viska skaito jau smile.gif  thumbup.gif

jau moka skaityti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2013 11 09, 20:44)

Mano panelė dviskiemenius žodžius jau irgi skaito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2013 11 09, 21:30)
Mano panelė dviskiemenius žodžius jau irgi skaito  smile.gif

Maniškė dar tik kelias raideles atpažįsta blush2.gif bet iš tikro aš dar nelabai ir užsiimu mokymu...
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2013 11 09, 21:41)
Maniškė dar tik kelias raideles atpažįsta blush2.gif  bet iš tikro aš dar nelabai ir užsiimu mokymu...

Realiai pagal amžių dar nėra ir kur skubėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2013 11 09, 21:44)

QUOTE(_Foxy_ @ 2013 11 09, 22:30)
Mano panelė dviskiemenius žodžius jau irgi skaito  smile.gif

Mes nemokem, bet Joris irgi skaito. Ir ne tik dviskiemenius, skaito ir mazosiom raidem, bet aisku ne ilgus tekstus dar. Ir raso cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaspasakemiau: 10 lapkričio 2013 - 15:24
QUOTE(kaspasakemiau @ 2013 11 10, 15:13)
Mes nemokem, bet Joris irgi skaito. Ir ne tik dviskiemenius, skaito ir mazosiom raidem, bet aisku ne ilgus tekstus dar. Ir raso  cool.gif

Na čia jau visai šauniai smile.gif Prie jos skaitymo daug man prisidėti taipogi nereikėjo, kažkaip natūraliai jai gaunasi, raidutes visas jau nuo 2 metų pažįsta, o nuo 3 metų pradėjo jungti. Skaityti tai ji skaito, bet rašyti dar nelabai gerai gaunasi, nors raides ir be problemų žino. Atskirai visas raides parašo, tačiau rašant jas jungti dar nesumąsto kaip, skaitant daug lengviau ... Parašyti gali tik savo vardą, mama, tėtis, sesė, dar kelis žodelius. O su ilgesniais žodžiais, tai ji perskaičiusi žodžio pradžią iškart sugalvoja pabaigą ir nesigilina ... biggrin.gif
Kadangi Joris tikrai labai neblogai moka daug dalykų, ar negalvojate kitais metais į priešmokyklinę keliauti? Aš anksčiau galvojau, bet persigalvojau ne dėl gebėjimų, o dėl jos jautrumo, kad gal neverta per anksti keliauti į mokyklą ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Foxy_: 10 lapkričio 2013 - 17:27
Ieva raidziu nepazista, tik W ir K tiksliai nuo tecio marskineliu biggrin.gif , neskaito ir neraso- pati nemokinu, o darzelyje ir lietuviu mokykleleje jau pradeda.Pradejus lankyti lietuviu mokyklele pagaliau ir ten jau daugiau lietuviskai sneka, zodynas prasiplete, labiau skirti pradejo anglu/lietuviu kalbas, nes ivisgi be manes ir tecio kasdiena buna anglu kalba pagrindine.
Labai graziai dainuoja, laukiu kol ismoks susikaupimo, keliaus i dainavima. Tecio genai, na mano tikrai lotuliukas.gif
Keturmete
user posted image
Atsakyti