Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(Terapankė @ 2013 10 14, 14:02)
Sveikinimai..
Ieva ligoninej sad.gif Grizo bedos.. Be profilaktikos po operacijos isbuvo 4menesius. Via tyliai sau pasidziaudavau ir Kai smoge..

vaje, sveikatos jums..
Atsakyti
Terapanke, laikykitės...
Atsakyti
Aciu, rytoj pagaliau namo.Paskui tirsimes, bet vel sake profilaktika gert reikes, nes pagal echo panasu, kad refliuksas tebera. TOkiu atveju vel operacija doh.gif sad.gif Na bet zinojau, kad yra tikimybe sitam kosmarui.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Terapanke, kaip Ievutė?
Kaip gimtadieniai prabėgo? Kaip gyvena keturmečiai spaliukai?
Ar kas nors rašote laiškus Kalėdų seneliui? Galvoju šiemet gal jau reikėtų pamėginti ... g.gif
Jau senokai ramu, tai pasirodysim smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, merginos, nezinau ar dar mane pamenat. senokai nesirodziau... blush2.gif

Korneliukas auga didelis maistininkas. uzkietejes pedantas (durys turi buti uzdarytos, sviesa uzgesinta, gatveje rekia ant zmoniu, kad sie nemoka eiti per pereja, pradeda verkti, jei kas iseina per raudona doh.gif ) juokas pro asaras unsure.gif
Rudenio pradzioje nustate Kornelijui refluksa unsure.gif geriam vaistukus unsure.gif

Ziuriu, jus kazko aprimusios, temute dar nuo vasaros neuzbaigta lotuliukas.gif

Foxy, labai grazios tavo merginos wub.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

QUOTE(_Foxy_ @ 2013 11 02, 23:19)
Sveikos  mirksiukas.gif
Terapanke, kaip Ievutė?
Kaip gimtadieniai prabėgo? Kaip gyvena keturmečiai spaliukai?
Ar kas nors rašote laiškus Kalėdų seneliui? Galvoju šiemet gal jau reikėtų pamėginti ...  g.gif
Jau senokai ramu, tai pasirodysim smile.gif

Nai nai, kokios gražios sesytės! wub.gif ir nelabai panašios, ar čia tik man taip atrodo? smile.gif

Gimtadienį atšventėm labai linksmai, tą pačią dieną ir darželyje, ir žaidimų kambaryje smile.gif du tortai, daug draugų, daug dovanų, buvo smagu thumbup.gif

apie laišką Kalėdų seneliui mes ir pagalvojom jau, reikia tik prisėsti ir parašyti smile.gif bandysim į Kanadą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte.b: 03 lapkričio 2013 - 09:43
Labas smile.gif

Foxy, gražuolės mergytės wub.gif wub.gif

O mes vakar savo gimtadienį paminėjome ax.gif Smagiai visai smile.gif

Dėl Kalėdų senelio, tai aš čia savo kaimuke renku šeimas, organizuoju Kalėdų senio apsilankymą namuose thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paslaptele: 03 lapkričio 2013 - 10:40
Ieva dar trimete smile.gif Sveikata normaliai.pasidarem tyrimus laukiam rezultatu..
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTES, JUNGIUOSI IR AS ... ESU NAUJOKE CIA
PAPASAKOKITE KOKIE JUSU KETURMECIUKAI?RA KETURMECIUKES?
Atsakyti
QUOTE(kembriux @ 2013 11 03, 15:52)
SVEIKOS MAMYTES, JUNGIUOSI IR AS ... ESU NAUJOKE CIA
PAPASAKOKITE KOKIE JUSU KETURMECIUKAI?RA KETURMECIUKES?

lotuliukas.gif idomiai lotuliukas.gif
taip visoms is karto? lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už komplimentus dukrytėms 4u.gif

QUOTE(ausryte.b @ 2013 11 03, 09:42)
Nai nai, kokios gražios sesytės!  wub.gif ir nelabai panašios, ar čia tik man taip atrodo? smile.gif

Tikrai nelabai panašios smile.gif O ir charakteris kol kas neatrodo, kad panašus į sesės būtų, mažoji auga tikrai kitaip smile.gif

QUOTE(Paslaptele @ 2013 11 03, 10:40)
Dėl Kalėdų senelio, tai aš čia savo kaimuke renku šeimas, organizuoju Kalėdų senio apsilankymą namuose  thumbup.gif

Kaip fainai, čia tai įspūdžių vaikams turėtų būti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tragiškai kariauju su Danium dėl kompo, vaikšto cisas dienas iš paskos ir zyzia "duooook kompąąąą" doh.gif žodžiu kaip gerai buvo, kai nežinojo kas tai yra. Ar leidžiate saviškiams žaisti kompiuteriu?
Atsakyti