Mes taipogi išaugom batus, kuriuos pirkau su didele nuolaida senokai Svarbiausia, kad dar neseniai buvo per dideli, o šiandien pamatavau ir supratau, kad teks ieškoti ir batų Mes 27 nešiojam
Svikutės.
Kaip laikotės? Mes su mažium abu kartu apsirgom. Man tempa, skauda visur. Domukas kosėja taip, kad greičiausiai ir penktajame aukšte girdėt.
Gimtadieniui kepsiu torta pati aišku, tik va bėda. Vis dar neturiu dovanos ir nenumanau ką nupirkt
O dėl batų dydžio, tai mes iš mažiukų 25-26 pasnešiojamas.
Kaip laikotės? Mes su mažium abu kartu apsirgom. Man tempa, skauda visur. Domukas kosėja taip, kad greičiausiai ir penktajame aukšte girdėt.
Gimtadieniui kepsiu torta pati aišku, tik va bėda. Vis dar neturiu dovanos ir nenumanau ką nupirkt
O dėl batų dydžio, tai mes iš mažiukų 25-26 pasnešiojamas.
Labas rytas.
Sirgaliukams su linkėjimais kuo greičiau pasveikti.
Aš jau irgi pradedu pamažu galvoti apie gimtadienį, nors jis dar toli. Galvoju ką nupirkti dovanų, kuo vaišinti svečius.. Žodžiu...
Žiūriu apie batus kalbat, tai ir mano merginos koja nemaža. Kedukus 28 dydžio nešioja, žieminius irgi 29 dydžio pirkau. Kitą savaitę greičiausiai bus 40 procentų nuolaida drabužiams maximoje, tai ko gero teks ir drabužius pirkti, nes viskas išaugta
Sirgaliukams su linkėjimais kuo greičiau pasveikti.
Aš jau irgi pradedu pamažu galvoti apie gimtadienį, nors jis dar toli. Galvoju ką nupirkti dovanų, kuo vaišinti svečius.. Žodžiu...
Žiūriu apie batus kalbat, tai ir mano merginos koja nemaža. Kedukus 28 dydžio nešioja, žieminius irgi 29 dydžio pirkau. Kitą savaitę greičiausiai bus 40 procentų nuolaida drabužiams maximoje, tai ko gero teks ir drabužius pirkti, nes viskas išaugta
QUOTE(Paslaptele @ 2013 10 07, 11:12)
Kitą savaitę greičiausiai bus 40 procentų nuolaida drabužiams maximoje, tai ko gero teks ir drabužius pirkti, nes viskas išaugta
Tai jau nuo ryt ar dar nuo kitos savaites? Reiktu golfu papirkt, daugiau kazkaip nieko as ten nerandu. O beje dairaus Pauliui termo apaniu rubeliu, gal kas ka gali parekomenduot?
QUOTE(Giedr@ @ 2013 10 07, 13:24)
Tai jau nuo ryt ar dar nuo kitos savaites? Reiktu golfu papirkt, daugiau kazkaip nieko as ten nerandu. O beje dairaus Pauliui termo apaniu rubeliu, gal kas ka gali parekomenduot?
Landsend.com, sierratradingpost.com tik reikia nuolaidas pagaudyti. Aš dar pavasarį su gera nuolaida Smartwool merino vilnos apatinius papirkus esu, tai sėdžiu rami tuo klausimu. Užtat šaukit garsiai kai išgirsit apie avalynės nuolaidas Prismoj, lėksiu Kuoma batų Joriui. Nelemta matyt kitokių išbandyti, tai liksim prie patikrinto varianto.
QUOTE(Giedr@ @ 2013 10 07, 13:24)
Tai greičiausiai nuo kitos savaitės. Aš tai randu jai ten visko ir vyras mano vis ką nors gražaus nužiūri, tai paima.
maniškis šiandien kai pasakė visą rytą žaidė su žaisliniu šuniuku, kuris laksto ir garsus skleidžia, tai kai paprašiau išjungt jau tą šuniuką, tai sulaukiau atsakymo: ne mama, jis irgi nori gyventi
maniškiui nuo šiandien jau 4
QUOTE(rozete @ 2013 10 13, 18:43)
Sveikinimai dideliam berniukui!!!
laba diena su vistiena. Koks oras savaitgali nuostabus buvo!!!! baigem svesti balioniadienius pagaliau, nes kazkaip uztruko tie baliai festivaliai si karta....
tai kazkaip jooooo su tom kojom ir ugiais - as pastebejau, kad vaikai ne per vasara, o per rugsejo-spalio men kai duoda gazo.... atrodo dukrai rugsejo men pertvarkydama spinta pamatuoji striuke - bus gera, o lakpriti, jau kai ziemines pradeda reiket ziuri, kad rankoves trumpos
Tai pas mus su ecco batais tas pats - basutes jau pirkom 27, o zieminiai stovi nupirkti 26........ tai bus matyt i parduotuve, o i sniegus vel kokius sorelus reiks ieskot...
del pedkelniu tai mes tik ziema nesiojam su sortais grupeje, nes kad ir Hm ar lindex treningines kelnes, jam visos smunka, tai as perku mergaitiskam skyriuje tokias ala leginsiukus - tada issiverciam be pedkelniu... siaip jam jos patinka, vasara net pats issitrauke. o va dukra alergiska kolgotkems
QUOTE(kaspasakemiau @ 2013 10 05, 00:02)
Nerealiai, jau priaugo Joris naujus parsiųstus žieminius batus. Dar prieš mėn. kai gavom džiaugiausi kad dydį pataikiau gerą, su rezervu. Dabar tik tik
tai kazkaip jooooo su tom kojom ir ugiais - as pastebejau, kad vaikai ne per vasara, o per rugsejo-spalio men kai duoda gazo.... atrodo dukrai rugsejo men pertvarkydama spinta pamatuoji striuke - bus gera, o lakpriti, jau kai ziemines pradeda reiket ziuri, kad rankoves trumpos
Tai pas mus su ecco batais tas pats - basutes jau pirkom 27, o zieminiai stovi nupirkti 26........ tai bus matyt i parduotuve, o i sniegus vel kokius sorelus reiks ieskot...
del pedkelniu tai mes tik ziema nesiojam su sortais grupeje, nes kad ir Hm ar lindex treningines kelnes, jam visos smunka, tai as perku mergaitiskam skyriuje tokias ala leginsiukus - tada issiverciam be pedkelniu... siaip jam jos patinka, vasara net pats issitrauke. o va dukra alergiska kolgotkems
Sveikinimai..
Ieva ligoninej Grizo bedos.. Be profilaktikos po operacijos isbuvo 4menesius. Via tyliai sau pasidziaudavau ir Kai smoge..
Ieva ligoninej Grizo bedos.. Be profilaktikos po operacijos isbuvo 4menesius. Via tyliai sau pasidziaudavau ir Kai smoge..
QUOTE(Terapankė @ 2013 10 14, 15:02)
Sveikinimai..
Vajei, sveikatos Jums