Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(Bertoska @ 2013 10 02, 10:25)
Man dabar dilema... Mano vaikas gimtadieniui užsiprašė torto su princesėm  doh.gif  O mes užsakinėjam tokiom kepyklėlėj kurioje daro natūralius tortus ir jie nededa tų sintetinių aptempimų ir sako negražiai atrodys kai mes piešim su natūraliais dažais... Radau kas padarytų, bet pats tortas tai manau nevalgomas bus. Ką rinktis ar skonį ir natūralumą ar vaiko norus ir nevalgomą tortą????  unsure.gif

As irgi isiklausyciau i vaiko pageidavima, jei toks jau atsiranda, pas mus aciu D. kolkas siuo klausimu tylu ramu smile.gif ir kodel sakai iskart kad bus nevalgomas.
Papildyta:

Priminkit n-taji karta per kur galima blokuoti reklamas, pas visas jos vel atsiranda po kurio laiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedr@: 02 spalio 2013 - 14:39
sveikos 4u.gif
dėl torto tai jei vaikas turėtų pageidavimą tai tikrai toks ir būtų, juk tai jo gimtadienis smile.gif bet kolkas maniškis jokių norų nereiškia tuo klausimu, nei dovanų klausimu biggrin.gif jam tik gumos duok ir bus geriausia dovana doh.gif
QUOTE(Giedr@ @ 2013 10 02, 14:39)
Priminkit n-taji karta per kur galima blokuoti reklamas, pas visas jos vel atsiranda po kurio laiko?

Jei Firefox tai adblock reikia instaliuot
Papildyta:
mano mažajam išlindo alergija ir gyd. liepė išimti baltymus iš raciono, tai praktiškai nebeturim ką valgyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anaf @ 2013 10 02, 12:23)
kokio pats vaikas nori, o ne tėvai įperša. Kartais man toks "ekologiškas" gyvenymo būdas jau pernelyg liguistas atrodo,

biggrin.gif
Valgius as tortu is ten bertoska, labai skanus smile.gif O gal kokios atributikos butu galima ta tema, ar butinai ta cukraus mase? Gal tiesiog kokios veliaveles ismeigiamos, princesiskos zvakes ir t.t.?
AS tradiciskai pati darysiu. siemet laukia 3 tortai- darzelis, lietuviu mokyklele ir jau svente geriausiems draugams swoon.gif Tikiuosi issisukti be privaciu kepyklu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertoska @ 2013 10 02, 10:25)
Man dabar dilema... Mano vaikas gimtadieniui užsiprašė torto su princesėm...

Yra gi spauda ant torto viršaus, esu mačisu ir valgius ne kartą, vyresnėlei vyro užsakinėdavo mama, tai visi valgėm ir nieko nenutiko, nes spec dažai, kaip aiškino. Ir tortas skanus buvo biggrin.gif O lengviausia tada būtų kokią amblemą ale įsmeigiamą su atprintinta princese, gal net neviena thumbup.gif

QUOTE(_Foxy_ @ 2013 10 02, 10:53)
Ne, tikrai ne  schmoll.gif Pas mane buvo paprastas LD. Kadangi tai buvo pirmas toks draudiminis įvykis mano gyvenime, tai skambinau į savo draudimą ir tiek. Mano vyras prieš kasko, nebent naujas auto būtų ...

Aš kiek pamenu su draudimais buvo taip... įvažiavo. Pagooglinau ką daryt tokiu atveju, bet mes su kaltininku surašėm visus porpierius, taio turbūt kita situacija. Tada radau anketą užpildyt internete, po dienos susisiekė kaltininko draudimas ir su nuotraukom-telefonu suderinom sumą ir po poros dienų pervedė pinigus. Tik bėda ta, kad iki šiol nesutvarkyta, nes savaitei be mašino snu man niekaip doh.gif Laukiu kada sesė seną susitaisys pakaitinę, tada biggrin.gif
Atsakyti
labas
bet taigi galima ir be tos mases sijona padaryt. kad ir va pvz. user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Va kažką panašaus ir buvau radus smile.gif Bet kilo kaina 69,99 lt. Tai nepatiko schmoll.gif O plius čia mano vaikas labai išrankus tortams. 100 proc. tokio nevalgys.
Pašnekėjau su vaiku ir nusprendėm, kad užsakom tortą laaaaabai skanų ir su poniu nupieštu bei užrašytu vardu bei metais.
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2013 10 03, 09:15)

Kad ir kaip prašytų, mano mergos tokio torto neturės lotuliukas.gif Visad galima gražiau išsisukt, įteikt, va kad ir susitart kaip Bertoška cool.gif
Atsakyti
Mums vieną tortą duos Multikino, sakė iš Ragainės užsako, pasirinkom jogurtinį. Spėju bus su jų (multikino) logo papuoštas biggrin.gif. Šventei namie su seneliais užsakysiu iš Presto su uogom, žiauriai skanus essen.gif, bet papuošimo kažkokio teminio nebus... mūsų kepėja, kur grožius daro, dabar pusmečiui išvykusi, o nieks kitas man neįtiko nors ir krūvas foto peržiūrėjau cool.gif.

Nerealiai, jau priaugo Joris naujus parsiųstus žieminius batus. Dar prieš mėn. kai gavom džiaugiausi kad dydį pataikiau gerą, su rezervu. Dabar tik tik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kaspasakemiau @ 2013 10 04, 23:02)
Nerealiai, jau priaugo Joris naujus parsiųstus žieminius batus. Dar prieš mėn. kai gavom džiaugiausi kad dydį pataikiau gerą, su rezervu. Dabar tik tik doh.gif

Aš ir šiandien gavau tapukus užsakytus, pagal cm tai su geru rezervu, paėmiau išpakavau-ląstai atrodo, galvoju jau bus dar kitiems metams... bet kur tau, kaip tik šiems (nu kaip ir turėjo būt pagal cm) lotuliukas.gif Nu bet ir kojos pas mažius didumo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mANO ieva pernai rudens batus nesioja biggrin.gif 25 koja jos vis dar. zieminiai ir pernai metu bus, jie 26 biggrin.gif pasiseke cia man, kojyte smarkiai neauga smile.gif
Atsakyti
Mes irgi batų paieškose, 30-31 dydis. biggrin.gif

Antradieni išskrendam į Fuerteventūrą pas senelius, kažko nerimauju ilga sunki kelionė laukia,kaip vaikas atlaikys ....ten ir gimatdienį švęsim tai nežinau dar kaip ten kas bus.Perleisiu organizaciją močiutei.
Atsakyti
Oho, na ir lapces kai kuriu biggrin.gif mes dar 25-26 nesiojam, bet ir b koja nedidele 42, tai matyt ir Pauliaus bus tokia.
Atsakyti