QUOTE(anaf @ 2013 09 30, 08:18)
*Ligrafi, tavo merginos vertos žurnalų viršelių, be galo gražios ir įdomios
**Foxy užjaučiu dėl mašinos Maniškė po vakar dienos panašiai atrodo, tik tavo vienas kampas, o mano visas priekis, tik skirtumas, kad mano kaltininkas vietoje prisipažino ir kaip tyčia turi LD žiūrėsim kaip įvertins.
***P.S. Merginos gal žinote ar draudimas (ne casko) padengia kito automobilio nuoma kol yra tvarkomas sudaužytas?
**Foxy užjaučiu dėl mašinos Maniškė po vakar dienos panašiai atrodo, tik tavo vienas kampas, o mano visas priekis, tik skirtumas, kad mano kaltininkas vietoje prisipažino ir kaip tyčia turi LD žiūrėsim kaip įvertins.
***P.S. Merginos gal žinote ar draudimas (ne casko) padengia kito automobilio nuoma kol yra tvarkomas sudaužytas?
*
**Ačiū, Tave taip pat užjaučiu
***Nesvarbu koks jo draudimas, svarbu koks Tavo draudimas, nes pinigus gausi iš savo draudimo, o jis jau atsiims iš to kito, kaip suprantu. Man vasarą kaimynas buvo įlenkęs dureles, tai mano draudimas, beje LD, siuntė į servisą (tikrai neprastą) ir ten tvarkiausi. Įvertino tiek, kad net nebūčiau pagalvojusi už tokį š ... Ir ten, žinoma, pasiūlė kitą auto, kol tvarkys manąją, bet mes ir taip 2 turim, tai nepasinaudojau. O jei bet koks draudimas, tada nuomos nepadengia, bet dažniausiai servisai ir taip duoda.