Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukai

QUOTE(anaf @ 2013 09 30, 08:18)
*Ligrafi, tavo merginos vertos žurnalų viršelių, be galo gražios ir įdomios  4u.gif

**Foxy užjaučiu dėl mašinos  4u.gif Maniškė po vakar dienos panašiai atrodo, tik tavo vienas kampas, o mano visas priekis, tik skirtumas, kad mano kaltininkas vietoje prisipažino ir kaip tyčia turi LD doh.gif žiūrėsim kaip įvertins.
***P.S. Merginos gal žinote ar draudimas (ne casko) padengia kito automobilio nuoma kol yra tvarkomas sudaužytas?

* drinks_cheers.gif
**Ačiū, Tave taip pat užjaučiu 4u.gif
***Nesvarbu koks jo draudimas, svarbu koks Tavo draudimas, nes pinigus gausi iš savo draudimo, o jis jau atsiims iš to kito, kaip suprantu. Man vasarą kaimynas buvo įlenkęs dureles, tai mano draudimas, beje LD, siuntė į servisą (tikrai neprastą) ir ten tvarkiausi. Įvertino tiek, kad net nebūčiau pagalvojusi už tokį š ... Ir ten, žinoma, pasiūlė kitą auto, kol tvarkys manąją, bet mes ir taip 2 turim, tai nepasinaudojau. O jei bet koks draudimas, tada nuomos nepadengia, bet dažniausiai servisai ir taip duoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Foxy_: 30 rugsėjo 2013 - 08:39
QUOTE(_Foxy_ @ 2013 09 30, 09:38)
***Nesvarbu koks jo draudimas, svarbu koks Tavo draudimas, nes pinigus gausi iš savo draudimo, o jis jau atsiims iš to kito, kaip suprantu. Man vasarą kaimynas buvo įlenkęs dureles, tai mano draudimas, beje LD, siuntė į servisą (tikrai neprastą) ir ten tvarkiausi. Įvertino tiek, kad net nebūčiau pagalvojusi už tokį š ... Ir ten, žinoma, pasiūlė kitą auto, kol tvarkys manąją, bet mes ir taip 2 turim, tai nepasinaudojau. O jei bet koks draudimas, tada nuomos nepadengia, bet dažniausiai servisai ir taip duoda.

Taqi pagal civilinį tvarko kaltininko draudimas, aš kasko neturiu.
Atsakyti
QUOTE(anaf @ 2013 09 30, 10:49)
Taqi pagal civilinį tvarko kaltininko draudimas, aš kasko neturiu.

Pinigus už padarytą žalą grąžina kaltininko draudimas, tačiau įvykus avarijai ar pan. skambini į savo draudimą ir tvarkaisi viską. Tavo draudimas atsiima iš kaltininko. Jei jis visai būtų neapsidraudęs, tai nereiškia, kad pinigų negautum ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Foxy_: 30 rugsėjo 2013 - 10:49
QUOTE(_Foxy_ @ 2013 09 30, 10:49)
Pinigus už padarytą žalą grąžina kaltininko draudimas, tačiau įvykus avarijai ar pan. skambini į savo draudimą ir tvarkaisi viską. Tavo draudimas atsiima iš kaltininko. Jei jis visai būtų neapsidraudęs, tai nereiškia, kad pinigų negautum ...

pirmą kartą girdžiu taip. nes šiaip paprastiems eiliniams mirtingiesiems jei įvykis draudžiamasis, tada reikia kreiptis į kaltininko, jei ne - tvarkaisi pagal savo, ir tada tavo bendrovė pateikia regresą kaltininkui.

Anaf, kai kurios draudimo bendrovės prie privalomo draudimo siūlo spec. papildomą paketą už simbolinę kainą, į kurį įeina pakaitinio auto suteikimas. jei turi tik privalomą be jokių papildomų pribumbasų, tada pakaitinis nepriklauso. Nebent servisas kuris remontuos tavo auto, suteiks tokią paslaugą. Bet ji gali kainuoti tokiu atveju.

P.s. kaip spaliukam sekasi ruoštis gimtadieniam?
Atsakyti
QUOTE(Saldu444 @ 2013 09 30, 21:51)
Anaf, kai kurios draudimo bendrovės prie privalomo draudimo siūlo spec. papildomą paketą už simbolinę kainą, į kurį įeina pakaitinio auto suteikimas. jei turi tik privalomą be jokių papildomų pribumbasų, tada pakaitinis nepriklauso. Nebent servisas kuris remontuos tavo auto, suteiks tokią paslaugą. Bet ji gali kainuoti tokiu atveju.

P.s. kaip spaliukam sekasi ruoštis gimtadieniam?

Man šią vasarą įvažiavo į užpakalį ir turėjom mes LD kasko draudimą su pakaitinę mašina. Tačiau kai atidavėm į servisą (kurį galėjom pasirinkti patys) draudimas pasiūlė pasiskaityti smulkiom raidėm parašytą pastraipą... Žodžiu pakaitinės mašinos negavom ir keikiau tą savaitę LD juodai...

Jau vieną dalį gimtadienio atšventėm biggrin.gif šeštadienį kita dalis laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anaf @ 2013 09 30, 08:18)
Ligrafi, tavo merginos vertos žurnalų viršelių, be galo gražios ir įdomios  4u.gif

P.S. Merginos gal žinote ar draudimas (ne casko) padengia kito automobilio nuoma kol yra tvarkomas sudaužytas?

Ačiū 4u.gif

Aš domėjaus, kai man buvo pavasarį įvažiavę į šoną. Turi rašyt prašymą draudimo juristui, kuris vertins ar taui jos reikia. Žodžiu jei gyveni mieste yra nors menkiausia galimybė susisiekimo viešo tai negausi. Ir tai kiek supratau, kad čia noriu gerokai perdaug biggrin.gif
Beje sumokėjo kaltininko draudimas, maniškis nieko nežinojo net smile.gif

QUOTE(Bertoska @ 2013 10 01, 08:22)
...draudimas pasiūlė pasiskaityti smulkiom raidėm parašytą pastraipą...

Ir ka sten buvo parašyta??? doh.gif lotuliukas.gif
Va tau ir kasko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2013 10 01, 18:33)
Beje sumokėjo kaltininko draudimas, maniškis nieko nežinojo net smile.gif

Įdomiai ... g.gif Kad moka kaltininko draudimas, tai suprantu, bet galvojau, kad jei tvarkaisi per savo draudimą, tada jis vėliau atsiima iš kaltininko draudimo. Juk kam tada draustis brangiau, jei vis vien tau tvarkys kaltininko draudimas ... unsure.gif Kadangi man vasarą buvo panaši situacija, kai kaimynas įvažiavo į mano stovintį automobilį, tai tuomet aš skambinausi į savo draudimą ir jie iškart davė kontaktus servisų, kur įvertins žalą. Tame pačiame servise ir tvarkiausi po to, taip pat jie siūlė ir auto, nors draudime kažin ar tas buvo numatyta. Su kaltininko draudimu bendrauti išvis neteko ...
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2013 10 02, 08:28)
Įdomiai ...  g.gif Kad moka kaltininko draudimas, tai suprantu, bet galvojau, kad jei tvarkaisi per savo draudimą, tada jis vėliau atsiima iš kaltininko draudimo. Juk kam tada draustis brangiau, jei vis vien tau tvarkys kaltininko draudimas ...  unsure.gif Kadangi man vasarą buvo panaši situacija, kai kaimynas įvažiavo į mano stovintį automobilį, tai tuomet aš skambinausi į savo draudimą ir jie iškart davė kontaktus servisų, kur įvertins žalą. Tame pačiame servise ir tvarkiausi po to, taip pat jie siūlė ir auto, nors draudime kažin ar tas buvo numatyta. Su kaltininko draudimu bendrauti išvis neteko ...

Iš to, ką rašai, tai pas tave yra ir kasko, ne tik civilinės atsakomybės draudimas.
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2013 10 01, 17:33)

Ir ka sten buvo parašyta??? doh.gif  lotuliukas.gif
Va tau ir kasko cool.gif

Ten labiau gilinosi MB tai žinau tik tiek, kad ta mašina turėjo jau pati neatvažiuot iki serviso, tik tada priklausytų pakaitinė mašina. O kadangi pas mus buvo tik šikna sudaužyta ir važiuojanti tai nebpriklauso. Ir visai nesvarbu, kad aš tą savaitę neturėjau su kuo važinėt doh.gif

Man dabar dilema... Mano vaikas gimtadieniui užsiprašė torto su princesėm doh.gif O mes užsakinėjam tokiom kepyklėlėj kurioje daro natūralius tortus ir jie nededa tų sintetinių aptempimų ir sako negražiai atrodys kai mes piešim su natūraliais dažais... Radau kas padarytų, bet pats tortas tai manau nevalgomas bus. Ką rinktis ar skonį ir natūralumą ar vaiko norus ir nevalgomą tortą???? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kaspasakemiau @ 2013 10 02, 10:12)
Iš to, ką rašai, tai pas tave yra ir kasko, ne tik civilinės atsakomybės draudimas.

Ne, tikrai ne schmoll.gif Pas mane buvo paprastas LD. Kadangi tai buvo pirmas toks draudiminis įvykis mano gyvenime, tai skambinau į savo draudimą ir tiek. Mano vyras prieš kasko, nebent naujas auto būtų ...
Atsakyti
QUOTE(Bertoska @ 2013 10 02, 10:25)
Man dabar dilema... Mano vaikas gimtadieniui užsiprašė torto su princesėm  doh.gif  O mes užsakinėjam tokiom kepyklėlėj kurioje daro natūralius tortus ir jie nededa tų sintetinių aptempimų ir sako negražiai atrodys kai mes piešim su natūraliais dažais... Radau kas padarytų, bet pats tortas tai manau nevalgomas bus. Ką rinktis ar skonį ir natūralumą ar vaiko norus ir nevalgomą tortą????  unsure.gif

Na nžn, pernai Joriui užsakinėjom Angry birds tortą, tai dar ir kaip valgomas, natūralus ir skanus jis buvo. Tuos papuošimus ir viršutinį sluoksnį (dekoratyvinę masę) nulupi ir skaniai sau valgai. Mums taip ir pati kepėja aiškino, kad viršus yra nevalgomas. Ta prasme nieko neatsitiktų jį valgant, bet rekomenduojama to nedaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaspasakemiau: 02 spalio 2013 - 11:58
QUOTE(Bertoska @ 2013 10 02, 10:25)
Man dabar dilema... Mano vaikas gimtadieniui užsiprašė torto su princesėm  doh.gif  O mes užsakinėjam tokiom kepyklėlėj kurioje daro natūralius tortus ir jie nededa tų sintetinių aptempimų ir sako negražiai atrodys kai mes piešim su natūraliais dažais... Radau kas padarytų, bet pats tortas tai manau nevalgomas bus. Ką rinktis ar skonį ir natūralumą ar vaiko norus ir nevalgomą tortą????  unsure.gif

Aš tai už gražų tortą, už tokį, kokio pats vaikas nori, o ne tėvai įperša. Kartais man toks "ekologiškas" gyvenymo būdas jau pernelyg liguistas atrodo, įžeisti tikrai nieko nenoriu
Atsakyti