Mano vaikas dievina pėdkelnes, tai mums jų nešiojimas bėdų nesudaro. Vasaros pradžioje per vargus atėmiau... Kai tik pravėso jis vėl į pėdkelnes laimingas šoko
Nemaunu pėdkelnių . Nei dabar, nei apskritai. Praeitą žiemą be jų apsiėjom, šią matyt irgi apsieisim. Grupėj su pėdkelnėm berniukui gi per šilta. Net jei grupėje 18 laipsnių, gi vis tiek su kokiom kelnėm, o to ir užtenka mano supratimu. Geriau vėsiau nei per šiltai. Į lauką einant ant kelnių, su kuriom grupėje būna (o dažniausiai tai hm treningiukai, tokie, kur susiaurėja apačioj, kas yra labai gerai, nes velkantis ant viršaus kitas kelnes nesulipa į viršų) maunasi huppos lietaus kelnes su petnešom - vėjas neperpučia, nenusmunka, sluoksniuojant gaunasi oro tarpas šioks toks - tikrai šilčiau, bet ne per šilta, nes jos "kvėpuojančios". Plius nešlampa, neišsipurvina . Taip ir varo su tokia komplektacija iki +5; tada jau žiūriu pagal situaciją - arba ilgesnes kojines šiltas ištraukiu (iki kelių), arba jau plonesnes kombio kelnes traukiu. Žiemą po kombiu maunasi vilnonius getrus kai eina čiuožinėt aktyviai ir ilgam, o darže mano supratimu užtenka, kad ant tų nestorų hm treningiukų kombikelnes užsitempia. Nespėja nei sušalt, nei perkaist, o ir vaikui patogu.
Giedra, turim kažkokį Variolux čiužinį iš miego centro, po juo IKEA grotelės. Na ir normaliai viskas . Aišku, tų čiužinių būna n kartų geresnių (ir už atitinkamą kainą), bet mes ribotą biudžetą tam norėjom skirt, nes laikinai čia gyvenam... tai visai pasiteisinęs sprendimas sakyčiau.
Giedra, turim kažkokį Variolux čiužinį iš miego centro, po juo IKEA grotelės. Na ir normaliai viskas . Aišku, tų čiužinių būna n kartų geresnių (ir už atitinkamą kainą), bet mes ribotą biudžetą tam norėjom skirt, nes laikinai čia gyvenam... tai visai pasiteisinęs sprendimas sakyčiau.
Mes ir be pėdkelnių gyvenam
Sveikos
Pasirodysiu kokią dovanėlę trečiadienį radau vienoje aikštelėje pusvalandžiui palikusi vakare gražiai priparkuotą mašiną. Deja, niekur niekas aplinkui nieko nefilmuoja ir liudininkų nėra ... Remonto kaina - kosmosas, todėl, kad noriu gražiai, o ir greitai, nes auto man tikrai reikia ...
Pasirodysiu kokią dovanėlę trečiadienį radau vienoje aikštelėje pusvalandžiui palikusi vakare gražiai priparkuotą mašiną. Deja, niekur niekas aplinkui nieko nefilmuoja ir liudininkų nėra ... Remonto kaina - kosmosas, todėl, kad noriu gražiai, o ir greitai, nes auto man tikrai reikia ...
QUOTE(_Foxy_ @ 2013 09 27, 21:30)
Sveikos
Pasirodysiu kokią dovanėlę trečiadienį radau vienoje aikštelėje pusvalandžiui palikusi vakare gražiai priparkuotą mašiną.
Pasirodysiu kokią dovanėlę trečiadienį radau vienoje aikštelėje pusvalandžiui palikusi vakare gražiai priparkuotą mašiną.
Siaubas kokie kiaulės, kurie taip padarė ir pasišalino
QUOTE(_Foxy_ @ 2013 09 27, 21:30)
Bet kokiu atveju reikėjo kviest mentus ir fiksuot pažeidimą, bent draudimas būtų apmokėjęs... O ir aš esu radus, ne tokių baisių, bet vistiek nemalonių radinių. O kartą teko stebėt, kaip pagyvenus ponia bandė įsiparkuot į maksimaliai minimalią vietą Tris kartus su savo bamperiu priekiniu į kitos mašinso galinį bamperį ir tik ketvirtą kartą dašuto, kad ji čia netilps. Aš puoliau rėkt eit pirmyn , ale ta greituoju būdu pasišalino ieškot didesnės vietos. Va taip va ir būna, ale likusiai mašinai nesimatė žymių, bet ei būtų buvus mano mašina...
QUOTE(Ligrafi @ 2013 09 28, 00:23)
Bet kokiu atveju reikėjo kviest mentus ir fiksuot pažeidimą, bent draudimas būtų apmokėjęs...
Tai taip ir dariau. Tik draudimas sutinka kompensuoti viską kaip įmanoma pigiau, o aš noriu, kad atrodytų taip, kaip buvo ... Koks velnias liepė pereiti prie pigesnio draudimo Šią vasarą kitas draudimas tokia pačia suma įvertino, kai kaimynas atsirėmė man į dureles
Foxy, užjaučiu. Tokiais atvejais kasko yra gėris... tik va, MB perėjo iš seesam'o į LD, susigundęs kokiais 50lt mažesne įmoka, ir dabar gailisi. Nes seesam'as visad į firminius servisus siųsdavo, o LD - jau vos ne pas garažinius ...
Ligrafi, o ir visos kitos - HELP, gal kur užmatėte žalių kepurių panašiam stiliuj? Reik varlių iš Jorio rudenėlio šventei padaryt. Arba gal žinot, iš kur paraut audinio, tinkamo kepurei? Nors šitas variantas, t.y. siūt pačiai, man atrodo nepraeis, neturiu gabumų tam. Mini dekoracijas kaip tam paveiksliuke tai dar jaučiu sugebėčiau uždėt...
Idėją tai tokią galvoju realizuot:
Ai, dar pasidalinsiu - gimtadieniui laiką vakar rezervavom, švęsim Multikino .
Ligrafi, o ir visos kitos - HELP, gal kur užmatėte žalių kepurių panašiam stiliuj? Reik varlių iš Jorio rudenėlio šventei padaryt. Arba gal žinot, iš kur paraut audinio, tinkamo kepurei? Nors šitas variantas, t.y. siūt pačiai, man atrodo nepraeis, neturiu gabumų tam. Mini dekoracijas kaip tam paveiksliuke tai dar jaučiu sugebėčiau uždėt...
Idėją tai tokią galvoju realizuot:
Sveikinam Emute!! Mylim, pasiilgom!
QUOTE(kaspasakemiau @ 2013 09 28, 15:22)
Ligrafi, o ir visos kitos - HELP, gal kur užmatėte žalių kepurių panašiam stiliuj?
Na galiu patart tik kur med\iagos rast, tai Kalvarkėse yra medžiagų pardė. O užmačisu tai nesu tokių. Pasiųt galima, bet reik ri akių, akių gali rast rankdarbių pardėj, esu pirkus CUP'e rankdarbių-siūlų pardėj.
Multikino-papasakok ten kas, filmą žiūrėsit ar yra salė kokia šventimui?
QUOTE(Terapankė @ 2013 09 28, 22:16)
Sveikinam Emute!! Mylim, pasiilgom!
Prisijungiam
Mūsų drugeliška diena
Ligrafi, tavo merginos vertos žurnalų viršelių, be galo gražios ir įdomios
Foxy užjaučiu dėl mašinos Maniškė po vakar dienos panašiai atrodo, tik tavo vienas kampas, o mano visas priekis, tik skirtumas, kad mano kaltininkas vietoje prisipažino ir kaip tyčia turi LD žiūrėsim kaip įvertins.
P.S. Merginos gal žinote ar draudimas (ne casko) padengia kito automobilio nuoma kol yra tvarkomas sudaužytas?
Foxy užjaučiu dėl mašinos Maniškė po vakar dienos panašiai atrodo, tik tavo vienas kampas, o mano visas priekis, tik skirtumas, kad mano kaltininkas vietoje prisipažino ir kaip tyčia turi LD žiūrėsim kaip įvertins.
P.S. Merginos gal žinote ar draudimas (ne casko) padengia kito automobilio nuoma kol yra tvarkomas sudaužytas?