Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(jura oshia @ 2015 03 07, 22:07)
Ooo, kaip kvepi!!!! -sako vyras. Tai supratau, kad komplimentas, nes pasakyta buvo su pasiskanavimu biggrin.gif user posted imagequelques fleurs royales houbigant

Maniskis situos irgi pagiria:) man jie Nr. 1 is Houbignat
Atsakyti
Burberry brit gold susilaukia komplimentu,

susitikus su drauge klause, ar cia as taip skaniai kvepiu, apuoste, tada paklause kokie kvepalai, isgirdus pavadinima pakomentavo, kad netiketa, nes kvepia, kaip nebloga nisa.

Kirpeja taip pat pagyre, kad puikiai kvepiu, uzuodzia ambra.

As pati nuo ju kaifuoju siuo metu.
Atsakyti
Po komplimenta gavo TF Velvet Orchid ir MFK Apom pour femme. Sake, kad jau bais gerai kvepiu biggrin.gif
Atsakyti
maniskis 2-a krt.giria user posted image
Atsakyti
Sesuo pagyre ysl black opium : "wow koki nuostabu kvapa atnesei" wub.gif
O vakar paklausus vyro darbineje masinoje, ar uzuodzia mano kvepalus, sako: "cia tavo kvepalai? As galvojau kolega nupirko nauja kvapa masinai" doh.gif chanel allure sensuelle edt.
Atsakyti
Pasilabinom su drauge-pakst pakst i skruostukus. Ji ikvepe, apuoste dar karta ir:
-Kaip tu kvepiiiii!!! Zinok-Paryzium!
Nepaneigiau..Gi teisybe! mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Teta apie mano numylėtus Nicolai Vie de Chateau Intense: "Kaip prisirūkęs diedas" blink.gif Paskui dar pridėjo: "Tik jau nors į darbą nesugalvok su šitais eit" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leta Lėja @ 2015 05 18, 21:38)
Teta apie mano numylėtus Nicolai Vie de Chateau Intense: "Kaip prisirūkęs diedas"  blink.gif  Paskui dar pridėjo: "Tik jau nors į darbą nesugalvok su šitais eit" biggrin.gif

tą patį mano draugė pasakė apie Chanel Sycomore vakar - kur buvai, kad rūkalais kvepi? Ot tai tau doh.gif o man jie taip patinka.. Yra ten tabako, bet tikrai man "prisirūkymo" kvapo nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitaRazi: 19 gegužės 2015 - 12:52
laukiu nesulaukiu, kada išsidūks XERJOFF More Than Word[COLOR=red]s. Po savaitės pasikvėpinimo nuėjau į darbą su iškvėpintu rūbu, kolegės klausė, iš kur ta chemija trenkia?
Atsakyti
negaliu neparašyt, mano mažasis pakomentavo:
- Kaip tu kvepi!
- Tikrai? Kuo?
- Blakstienom

wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Oho, kokia fantazija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 06 15, 11:04)
negaliu neparašyt, mano mažasis pakomentavo:
- Kaip tu kvepi!
- Tikrai? Kuo?
- Blakstienom

wub.gif

...dabar mums parfumistem isukis visgi kaip gi kvepia tos blakstienos lotuliukas.gif
Atsakyti