Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

user posted image

Senasis gerasis Chanel Allure Sensuelle - 2 komplimentai per dieną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 08 22, 15:14)

Senasis gerasis Chanel Allure Sensuelle - 2 komplimentai per dieną 4u.gif

Pastebejau daznai sulaukiat komplimentu del kvepalu wub.gif Kiek psyku iprastai papurskiat pvz Coromandel, Chanel Allure Sensuelle ?

Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2013 08 22, 14:56)
Pastebejau daznai sulaukiat komplimentu del kvepalu wub.gif Kiek psyku iprastai papurskiat pvz Coromandel, Chanel Allure Sensuelle ?

Na, neapsipilu nuo galvos iki kojų, bet ir kuklumu nepasižymiu blush-anim-cl.gif šių 3-4 pšykai, kai kurių ir daugiau, kai kurių mažiau, pvz Montale'ių, TF Tobacco Vanille max 2.
Bet niekada, niekada man niekas nėra pasakęs, kad dūsta ar kad jam/jai bloga nuo mano kvepalų. Čia gal reikalas kitkame - dirbu dideliame kolektyve, o su kuo didesniu kiekiu žmonių susiduriame, tuo didesnė tikimybė susilaukti komp/antikomplimento, plius daug kas žino šią mano silpnybę, taigi kai kada tyčią apuosto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikta liūtė: 22 rugpjūčio 2013 - 17:44
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 08 22, 18:41)
Na, neapsipilu nuo galvos iki kojų, bet ir kuklumu nepasižymiu blush-anim-cl.gif šių 3-4 pšykai, kai kurių ir daugiau, kai kurių mažiau, pvz Montale'ių, TF Tobacco Vanille max 2.
Bet niekada, niekada man niekas nėra pasakęs, kad dūsta ar kad jam/jai bloga nuo mano kvepalų. Čia gal reikalas kitkame - dirbu dideliame kolektyve, o su kuo didesniu kiekiu žmonių susiduriame, tuo didesnė tikimybė susilaukti komp/antikomplimento, plius daug kas žino šią mano silpnybę, taigi kai kada tyčią apuosto biggrin.gif

Aciu smile.gif As minetu kvepalu 2-3 pšykus. Del Coromandel sulaukiu komentaru, dazniausiai geru smile.gif

Atsakyti
J LO "Deseo" ypac vyrams patinka, daznai susilaukiu komplimentu arba klausia kas per kvepalai
Atsakyti
Lancome Midnight Rose jau n-tąjį kartą gauna komplimentą,kad labai skaniai ir įdomiai kvepia thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien kolegė net porą kartų gyrė mano kvepalus ir teiravosi jų pavadinimo. O buvo tai Hermes Elixir des Merveilles. Berods pirmąkart kažkas juos pastebėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2013 08 23, 17:57)
Šiandien kolegė net porą kartų gyrė mano kvepalus ir teiravosi jų pavadinimo. O buvo tai Hermes Elixir des Merveilles. Berods pirmąkart kažkas juos pastebėjo smile.gif

Nenuostabu, kad taip juos gyre, jie labai sleifuoja net ir tada, kai atrodo jau nebesijaucia, o ir kvepia nuostabiai wub.gif
Atsakyti
Vakare gavau komplimenta is moteru. Isejau i miesta pasikvepinus Chanel Chance eau tendre, is paskos keleta metru ejo moteru kompanija ir aptarinejo,kad mano geri kvepalai nes labai skaniai ir maloniai kvepia. Buvo malonu,nes maniau,kad jie ne taip jau gerai laikosi ir del sleifo abejojau. smile.gif
Atsakyti
Elixir des Merveilles

Vyras, pagavęs šleifą: "Va ŠITIE tavo kvepalai tikrai nuostabūs. Tokie nepaaiškinami ir išskirtiniai. Net po metų juos atpažinčiau. ... ... ..."
Sakė ir dar kažką, bet nebegirdėjau, nes buvau nokaute nuo jo "plepumo" šia tema blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 08 29, 08:32)
Elixir des Merveilles

Vyras, pagavęs šleifą: "Va ŠITIE tavo kvepalai tikrai nuostabūs. Tokie nepaaiškinami ir išskirtiniai. Net po metų juos atpažinčiau. ... ... ..."
Sakė ir dar kažką, bet nebegirdėjau, nes buvau nokaute nuo jo "plepumo" šia tema  blink.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
o maniskis, tai va prisiminiau ir vel juokas sueme biggrin.gif
sako: siandien prasilenkiau su tokia moterim, tai ji kvepejo kaip tu.
sakau - kaip dabar? koks pavadinimas?
ne, bet tu turi juos, tai va, zinok, ne tu viena juos turi
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti