Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

Apklausa: Ar vaikučiai lankys darželį? (60 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Sutema @ 2013 09 05, 21:54)
Dabar abu vaikai labai laimingi  smile.gif  Dar kai neturėjom šio katinuko, Laurynas parašė laišką, kuriame buvo aprašyti visi mūsų katinai ir paskutinis, kuris bus, įsivaizduojamas, kurį turės dar, gyvens ilgai ir laimingai pas mus  smile.gif Negalėjom jo nepirkti..To laiško jis net nerodė mums, atsitiktinai radau tarp jo piešinių...

Dievulėliau... tai tikrai dabar laimingiausias vaikas pasaulyje jaučiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2013 09 05, 21:58)
Dievulėliau... tai tikrai dabar laimingiausias vaikas pasaulyje jaučiasi smile.gif

Gimtadienio dieną jis neteko žado, tokio laimingo nebuvau mačiusi wub.gif Ašaros akyse, vis apsikabina ir dėkoja tai man, tai tėčiui wub.gif Žodžiu - sprendimas teisingas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sutema: 05 rugsėjo 2013 - 21:03
QUOTE(Sutema @ 2013 09 05, 22:02)
Gimtadienio dieną jis neteko žado, tokio laimingo nebuvau mačiusi  wub.gif  Ašaros akyse, vis apsikabina ir dėkoja tai man, tai tėčiui  wub.gif  Žodžiu - sprendimas teisingas    thumbup.gif

Tai jau tikrai thumbup.gif Linkiu jums ilgai ilgai džiaugtis kačiuko draugija 4u.gif O koks vardas mažylio?
Atsakyti
Zodziu nesigauna man su tom nuotraukom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edre: 05 rugsėjo 2013 - 21:33
QUOTE(Justesea @ 2013 09 05, 22:07)
Tai jau tikrai thumbup.gif Linkiu jums ilgai ilgai džiaugtis kačiuko draugija 4u.gif O koks vardas mažylio?

Dabar Pūkis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sutema @ 2013 09 05, 23:02)
Gimtadienio dieną jis neteko žado, tokio laimingo nebuvau mačiusi  wub.gif  Ašaros akyse, vis apsikabina ir dėkoja tai man, tai tėčiui  wub.gif  Žodžiu - sprendimas teisingas    thumbup.gif

na saunuoliai teveliai,vaikas prisimins ilgai si gimtadieni. 4u.gif Labai mielas katinukas,jei neklystu cia is rusu melynuju veisles? ax.gif Jei gyvenciau name,tai jau toks tupetu pas mane;)
Atsakyti
QUOTE(ateliov @ 2013 09 09, 12:11)
na saunuoliai teveliai,vaikas prisimins ilgai si gimtadieni. 4u.gif Labai mielas katinukas,jei neklystu cia is rusu melynuju veisles? ax.gif Jei gyvenciau name,tai jau toks tupetu pas mane;)

Čia britų trumpaplaukis smile.gif
Atsakyti
Mergaites, prasau balsu uz Linucio gimimo istorija...

http://www.supermama...?...=938862&st=
Atsakyti
labas rytas,

Sveikinam bendragimtadienes merginas EVELINĄ ir SINTĘ su 3-ais gimtadieniais 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinima smile.gif Ir nuo musu sveikinimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina86: 10 rugsėjo 2013 - 21:27
Sveikos smile.gif
Sveikinimai rugsejinukams, kurie jau atsvente savo 3 gimtadieni smile.gif
Mes lietuvoj atostogaujam, jau 3 savaites pabuvom, dar dvi liko thumbup.gif
Del dovanos dar nenusprendziau,bet turbut,kad gaus barbe, nes tokios dar neturi. pabandymui nupirkau pigute, tai patiko jai "mergaite" smile.gif
Atsakyti
Rakele, maniske turi palikima barbiu is seses, bet va gavo dovanu nuo mano kursiokes pries pora menesiu barbe undine, nu tai pati paciausia dabar ji, nes pelekas zibsi, o vandeny koks efektas thumbup.gif buvo dienu kad ir miegojo su ja biggrin.gif doh.gif plaukai ilgi,nu zodziu gal ideja bus dovanai mirksiukas.gif

ir smagu kad sitiek ilgai galit atostogaut, musu 3 savaites praleke kaip viena savaite,daug kur nenuvaziavom net smile.gif 4u.gif

maniske va antra sav. kaip eina i darza, sian gryzo isberta, spuogai tokie ir niezti, tikiuosi ne vejaraupiai lotuliukas.gif doh.gif 4u.gif tempa ~38 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 11 rugsėjo 2013 - 14:23