QUOTE(Drasuole @ 2014 09 11, 17:53)
.Siemet palieku jau ir pietu miego,ir prasidejo..Nuolat verkia,kad nenori i darzeli,vakare,tik grizusi is jo,pradeda verkti ,kad i ji eiti nenori..Ir taip visa vakara..,niekuo neimanoma sudominti..ir nesioziuoja,verkia tyliai,netgi bando susivaldyti..Sunku labai tai matyti..
Gal kuriam mazyliui is jusu teko panasi patirtis?Noriu patarimo..
Laba diena, tokia pat situacija buvo su mano sunum.Jam netiko aukletoja, bet as vistiek ji vedziau ir kankinau visus metus.Kai atvesdavau, jis ja muse, sparde, mes negalejom su juo susitvaryti, as su skaudancia sirdim ji palikdavau.Pareini paimti, sedi vienas su nieko nebendrauja, o dar jam buvo toks stresas kad gryzo i pampersus teko per pietu megeli deti pampersa, tapo toks leliukas , o buvo kaip jusu dukra savarankiskas.Namie pampersu nereikejo tik darzelyje.Kai praejo te metai, vasara mums reikejo uzeiti i darzeli, nunesti kvita, jis iskart pareiske, kad i sia grupe neeis, ir apsiverke.Tada as nuejau pas direktore ir paprasiau, kad pervestu i kita grupe, zinokit va tada mano sunus atsigavo, atsiskleide, surado dauk draugu, net namuo nenoriai ejo, vis i prailginta prasesi, kad ilgiau pabuti.
Jus paskaitinekit , suzinokit apie aukletojas kurias dirba kituose grupese ir tada susitarkit su direktore, netraumuokit vaika, nes dabar prisiminus man geda, bet niekas man net nepatare pakeisti aukletojos tuo laiku, nors mate ir auklyte ir pati aukletoja, ir tevam pasakojau.Tada zodelis darzelis buvo tabu, nes jis grizta namuo ir jau sako as neeisiu, as tyliu nieko nesakiau, o ryte keldama meluodavau , kad vaziuojam pasivazineti, nes kitaip jam prasidedavo isterijos.
Geros jums dienos, ir ko greiciau issivaduokite is sios situacijos, ir jums bus ramu ir vaikas laimingas.