kaip gyvenat ?
Labas visoms,
Simts metu jau cia nebuvau,bet kazkaip atsirado laiko ,noro pasiziureti kaip mergaites gyvena Per tuos darbus,reikalus,tai mazai ir sedziu inte,pavargsta akys darbe,tai namie net noro jau nebebuna...
Matau, daugelis jau cia pagausine savo seimas,saunuoles mergaites!!! Musu Akvile,jau papraso tai broliuko,tai sesutes Sakiau, jau gal kazkaip reik pradet mastyti,liudna jai vienai juk..
Rudeni vel noris kazkur vaika lesiti i bureli,nes jai labai noris dainuoti,sokti..Siaip lankom yamaha,bet galvoju,kad gal laikas jau ja pakeisti,kur vaikui butu daugiau veiksmo...Gal Vilnietes galite,kazka pasiulyti,gal kas kas savo mazylius leidziate,turite geru atsiliepimu?
Simts metu jau cia nebuvau,bet kazkaip atsirado laiko ,noro pasiziureti kaip mergaites gyvena Per tuos darbus,reikalus,tai mazai ir sedziu inte,pavargsta akys darbe,tai namie net noro jau nebebuna...
Matau, daugelis jau cia pagausine savo seimas,saunuoles mergaites!!! Musu Akvile,jau papraso tai broliuko,tai sesutes Sakiau, jau gal kazkaip reik pradet mastyti,liudna jai vienai juk..
Rudeni vel noris kazkur vaika lesiti i bureli,nes jai labai noris dainuoti,sokti..Siaip lankom yamaha,bet galvoju,kad gal laikas jau ja pakeisti,kur vaikui butu daugiau veiksmo...Gal Vilnietes galite,kazka pasiulyti,gal kas kas savo mazylius leidziate,turite geru atsiliepimu?
Sveikos,
Apmirusi musu temute
Del bureliu Vln, tai as irgi svarstau, kur butu galima vaika leisti (noreciau i futbolo treniruotes ar kur nors kitur, kur vaikas turetu galimybe uzsiimti fizine veikla). Kitu uzsiemimu, rodos, ir darzelyje bei namie pakanka
Apmirusi musu temute
Del bureliu Vln, tai as irgi svarstau, kur butu galima vaika leisti (noreciau i futbolo treniruotes ar kur nors kitur, kur vaikas turetu galimybe uzsiimti fizine veikla). Kitu uzsiemimu, rodos, ir darzelyje bei namie pakanka
Sveikos
Aš galvoju pabandysiu darželyje į kovos menų niet nam burelį leist Kiek domėjausi, visai geras dalykas, tai tikiuosi, kad patiks
Aš galvoju pabandysiu darželyje į kovos menų niet nam burelį leist Kiek domėjausi, visai geras dalykas, tai tikiuosi, kad patiks
Sveikos
As irgi galvoju Evelina leisti i koki bureli. Pati sako kad nori ciuozti ant ledo, cia po apsilankymo Akropolio kavineje su vaizdu i ledo arena. Gal kuri bandet vaikus nusivest siaip paciuozinet ar dar per anksti?
Tikrai jau daug rugsejinuku turi/laukia jaunesniu broliuku ar sesuciu. As pries puse metu sakiau kad turbut man ir vienos uzteks, o dabar jau dazniau pagalvojam apie broliuka
As irgi galvoju Evelina leisti i koki bureli. Pati sako kad nori ciuozti ant ledo, cia po apsilankymo Akropolio kavineje su vaizdu i ledo arena. Gal kuri bandet vaikus nusivest siaip paciuozinet ar dar per anksti?
Tikrai jau daug rugsejinuku turi/laukia jaunesniu broliuku ar sesuciu. As pries puse metu sakiau kad turbut man ir vienos uzteks, o dabar jau dazniau pagalvojam apie broliuka
Mes irgi jau laukiam broliuko nuo pat pradziu toks metu skirtumas geriausias atrode del bureliu - bandysim choreografijos mokykla lankyti, sokt megeja
Evelinna, sveikinu!
Labas Sveikinu ir as Evelina Kiek jau laiko ?
Stela eis i dainavimo pamokeles, vis neprisiruosiu nulekt del baseino pasidomet, nes ir plaukt noretu
Stela eis i dainavimo pamokeles, vis neprisiruosiu nulekt del baseino pasidomet, nes ir plaukt noretu
QUOTE(Justesea @ 2014 08 31, 11:34)
Evelinna, sveikinu!
kaip sese su broliu sutaria?pas mus visiskas ignoras...
QUOTE(Paulyna @ 2014 09 04, 13:59)
kaip sese su broliu sutaria?pas mus visiskas ignoras...
Dabar jau pradeda žaist kartu, tai stogas kilonajasi Aišku visko būna, o daugiausiai buvo, kai sesė ėmė šliaužiot, domėtis daiktais ir dar jokio suvokimo apie dalinimąsi ir t.t. neturėjo. Tada buvo pykčių. Bet šiaip myli Vilius sesę labai Nors aš galvoju, dar ir nuo vaiko charaterio priklauso tokie dalykai, kiti gal yra labiau individualistai ir nereikia iš jų per daug draugysčių reikalauti. Viskas su laiku ateis.
Norėjau pasitarti dėl mūsų FB grupės nors ten ir neberašom, bet man nelabai patinka, kad ten yra pridėtų visai nepažįstamų žmonių ir jie kartais prideda kitus nepažįstamus, kažkaip nejauku Manyčiau, kad reikėtų pakeisti privatumo nustatymus, kad niekas naujas ten negalėtų jungtis ir net nematytų tos grupės FB, o nepažįstamus žmones išmesti, tik kažkaip nerandu tų privatumo nustatymų Jei kas mokat ir turit priėjimą (ten daug adminų teises turėjo, kiek pamenu) pakeiskit
Matau, pikkolo jau pakeitė O ką manot dėl ne mūsiškių išmetimo? Man tikrai nelabai patinka, kad visai nepažįstami mato mūsų senus pokalbius... dabar neatsimenu, bet gal ten kas ką labai asmeniško rašė.