Kai maziau geria maziau ir nakti sisioja Mum tai kartais pasitaiko, bet ji kai miega niekada neatsibunda i toleta nueiti i lova varo. /bet tikrai ne todel kad nelaiko, jai miegas sventas reikalas turbut
Labas mamukai. Kokią aktualią temą gvildenat. Kaip tik šiom dienom laužau galvą, ką daryti?
Mano mergaitė ir naktį ir per pietus miega su sauskelnėm.
Dieną be sauskelnių būna jau nuo 1,5 m. amžiaus ir tik prieš pat trečiąjį gimtadienį išmoko pakentėti, kol nubėgs iki puoduko ir neprisisioti į kelnytes.
Tad apie naktinį nesisiojimą į lovą aš kol kas tik pasvajoju.
Turiu mintį, kai sušils, kloti lengva antklode (kad lengviau džiūtų) ir nebedėti nakčiai sauskelnių, bet ...... Jaučiu, kad tai gali užtrukti.
Iš tiesų, jeigu jau literatūroje rašo, kad iki 5 metų šita problema dažniausiai susitvarko, tai reikėtų kažkaip atsipalaiduoti ir nedaryti sau spaudimo vien todėl, kad kitų vaikai tai jau moka. Taip, mane tas aplinkinių aikčiojimas (dar sisioja???, duok man vaiką, aš jį išmokysiu) truputį užknisa.
Mano mergaitė ir naktį ir per pietus miega su sauskelnėm.
Dieną be sauskelnių būna jau nuo 1,5 m. amžiaus ir tik prieš pat trečiąjį gimtadienį išmoko pakentėti, kol nubėgs iki puoduko ir neprisisioti į kelnytes.
Tad apie naktinį nesisiojimą į lovą aš kol kas tik pasvajoju.
Turiu mintį, kai sušils, kloti lengva antklode (kad lengviau džiūtų) ir nebedėti nakčiai sauskelnių, bet ...... Jaučiu, kad tai gali užtrukti.
Iš tiesų, jeigu jau literatūroje rašo, kad iki 5 metų šita problema dažniausiai susitvarko, tai reikėtų kažkaip atsipalaiduoti ir nedaryti sau spaudimo vien todėl, kad kitų vaikai tai jau moka. Taip, mane tas aplinkinių aikčiojimas (dar sisioja???, duok man vaiką, aš jį išmokysiu) truputį užknisa.
geriausia tiems "išminčiams" nepasakot nieko
QUOTE(Moniks @ 2014 03 18, 15:42)
As galvoju, gal siusioja tie vaikuciai, kurie anksti buvo sodinami ant puodo, juk viskam savas laikas
Maniškis su dieniniu puoduku pradėjo draugauti prieš antrąjį gimtadienį, kažkur birželio mėn., bet gan lengvai mums gavosi viskas.
Darželyje pirmus metu nešiau pampius pietų miegui, tai visaip budavo, tai sausi, tai šlapi. Šiais metais nenešu, tik palutes tas nunešiau, kad čiužinio nesugadintų visai.
QUOTE(starke @ 2014 03 18, 17:14)
Kai maziau geria maziau ir nakti sisioja Mum tai kartais pasitaiko, bet ji kai miega niekada neatsibunda i toleta nueiti i lova varo. /bet tikrai ne todel kad nelaiko, jai miegas sventas reikalas turbut
Ir mums tas pats. Kai jau lūžta, tai lūžta. Bandžiau kelis kart žadinti, tai net nereaguoja. O kelti dabar jau ir nelabai galiu jo...
QUOTE(mergyyyte @ 2014 03 18, 17:26)
Tai jau tikrai nieko tokiem žmonėms nepasakok...
Aš nei baru, nei gėdiju jį, suprantu, kad dar mažas ir jis to, matyt, kontroliut negali dar. Pasakau tik, kad būtų smagu, jei naktį sysiotų į puoduką/wc. Tai vaikis pažada, kad taip ir darys, bet vistiek parpia kaip diedas
QUOTE(Rocsi @ 2014 03 21, 10:22)
O kelti dabar jau ir nelabai galiu jo...
Kažką būsiu praleidus Ir į liniuotę nepažiūrėjus Sveikinu
QUOTE(Justesea @ 2014 03 21, 10:38)
Kažką būsiu praleidus Ir į liniuotę nepažiūrėjus Sveikinu
Ačiū Apvalėjam
Sveikinimai ir nuo manes
QUOTE(Rakelė @ 2014 03 21, 16:46)
QUOTE(KolJe @ 2014 03 21, 18:01)
Sveikinimai ir nuo manes
Ačiū, merginos Visai smagu būti vėl nėščiai
QUOTE(Rocsi @ 2014 03 24, 08:38)
Ačiū, merginos Visai smagu būti vėl nėščiai
gal jau zinot,kas pilveli gyvena?
Kaip kiti rugsejinukai gyvena?
nieko neberaso A14, syu, Lace ir kitos.. auuuu, islyskit is pogrindzio
QUOTE(KolJe @ 2014 03 24, 13:01)
gal jau zinot,kas pilveli gyvena?
Kaip kiti rugsejinukai gyvena?
nieko neberaso A14, syu, Lace ir kitos.. auuuu, islyskit is pogrindzio
Dar nežinome, nes kaip ir E. neparodė... Bet po savaitės eisim į 3D
QUOTE(Rocsi @ 2014 03 21, 10:22)
O kelti dabar jau ir nelabai galiu jo...
Sveikinimai! Kaip smagu!