Vokietijoje ner jokios ziemos, pavasaris savaitgali iki +16 zada, siandien +10
kolkas tfu tfu gyvenam ir laikomes gerai, einam i darzeli, pradejom sporta lankyt,nes nenustygsta vietoj, i kazkokius kitus uzsiemimus dar per maza (nebent baleta) bet as pati nelabai noriu ja ten leist nors man ji tokia visai nebaletiska sikniukas riestas, leskutes laukiam kol baseina suremontuos, eisim plaukiot, kadangi beveik visa seima turim problemu su kaulais tai i nauda plaukimas. o daugiau kaip ir po senovei, mano mokslai i pabaiga 22d. egzaminas ir kovo 17d. turejom 3 sav.sveciu.
buvom viena sekmadieni nuvaziave salimais i kalnus tai tik puse dienos pasidziaugem sniegu
Sveikutes,
mes gyvenam gerai, tiesa Evelina serga dabar, bet kita savaite vel keliaus i darzeli Neseniai buvom Liepojos baseine, Evelina iseit nenorejo, dabar kiekviena diena klausineja kada vel vaziuosim O Klaipedoj deja nera baseino su vaiku zona kad butu ciuozyklos, veiklos kazkokios vaikams...
Na ir pasirodom
mes gyvenam gerai, tiesa Evelina serga dabar, bet kita savaite vel keliaus i darzeli Neseniai buvom Liepojos baseine, Evelina iseit nenorejo, dabar kiekviena diena klausineja kada vel vaziuosim O Klaipedoj deja nera baseino su vaiku zona kad butu ciuozyklos, veiklos kazkokios vaikams...
Na ir pasirodom
Taip vok. kalba
Stelute istysus ir plaukuciai ilgesni
Evelinai tikiu, kad smagu buvo, mano taip pat patinka pliuskentis, vien vonioj pora valandu mirksta
Stelute istysus ir plaukuciai ilgesni
Evelinai tikiu, kad smagu buvo, mano taip pat patinka pliuskentis, vien vonioj pora valandu mirksta
Ištįsus tai neblogai, dabar 105cm
QUOTE(Rakelė @ 2014 02 12, 20:06)
oho 102 cm. Viktorija
Stela ziuriu sukudus kokia Ir paaugusi tokia atrodo
As ziuriu i Evelina ir galvoju kokia jau didele, kaip greit laikas praejo...
QUOTE(marina86 @ 2014 02 12, 22:11)
Stela ziuriu sukudus kokia Ir paaugusi tokia atrodo
tikrai taip, šakaliukas jau
jo, laikas bega greit
Sveikutes mergaites.Kaip senai bebuvau uzsukusi cionai,kaip miela paziureti nuotraukytes kokie musu mazyliai jau dideli,o rodos taip nesenai kartu buvome tame laukime,vinea kita palaikeme.Mes augame sveiki,mano Matukas labai isdykes vaikas,nenuorama,niekada nenustygstantis vietoje.
Si sezona dar nesirgome,nors einame i mokyklele.Kaip niekada esame visi sveiki ir laimingi.Deka sesei kuri uzdovanojo mums papildu.Pernai Matas kas menesi antibiotikus gavo,sirgo istisai.Dabar didziausia bedyte slogyte,bet ir tai nestipri.Del burelio laukiam 4 metuku eisim i futbola.Nes kamuolys maziui tai viskas,valdo kamuoli geriau nei vyresnis brolis.Tai va mergaites,sekmes visoms,mazyliams,kad augtumete sveiki ir laimingi!!!
Si sezona dar nesirgome,nors einame i mokyklele.Kaip niekada esame visi sveiki ir laimingi.Deka sesei kuri uzdovanojo mums papildu.Pernai Matas kas menesi antibiotikus gavo,sirgo istisai.Dabar didziausia bedyte slogyte,bet ir tai nestipri.Del burelio laukiam 4 metuku eisim i futbola.Nes kamuolys maziui tai viskas,valdo kamuoli geriau nei vyresnis brolis.Tai va mergaites,sekmes visoms,mazyliams,kad augtumete sveiki ir laimingi!!!
QUOTE(Rakelė @ 2014 02 12, 22:06)
Ogo, tikra manekenė E. ūgis 101cm, nors iš pradžių man atrodė, kad bus aukštas tarp bendraamžių
QUOTE(Rocsi @ 2014 02 17, 20:25)
Ogo, tikra manekenė E. ūgis 101cm, nors iš pradžių man atrodė, kad bus aukštas tarp bendraamžių
nu ner mazas
Sandrija, koks grazus berniukas
Ar daug dar miegančių per pietus? kiek miega? nu S tai miegale, 3 valandas tiksliai ismiega ir vakare nesipriesina po 3 val vel miegot nakčiai
QUOTE(Rakelė @ 2014 02 17, 20:26)
Ar daug dar miegančių per pietus? kiek miega? nu S tai miegale, 3 valandas tiksliai ismiega ir vakare nesipriesina po 3 val vel miegot nakčiai
Namie nemiega pietų nuo tada kai suėjo 3 metai, darželyje miega iki 3 val.