Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

Apklausa: Ar vaikučiai lankys darželį? (60 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(edre @ 2013 11 19, 09:06)
Elze sveria 13kg, 96cm. Miegam dar visi kartu ir nezinau kada miegosim atskirai smile.gif  . I darze;i eina noriai, kartais dar buna oziuku, bet greit praeina. Visai butu idomu pamatyti kaip atrodo vaikuciai. Kaip jus ikelet foto, ankciau as keliau per radikal, dabar man per ten neiseina  blink.gif

pabandyk dar karta, tik nukopijuok nuoroda ta is pirmo laukelio (pries tai sumazink nuotrauka iki 640 pixeliu) smile.gif
Atsakyti
Bandau bandau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edre: 21 lapkričio 2013 - 16:02
QUOTE(edre @ 2013 11 21, 16:00)

Vaje kokia modistė cool.gif
Atsakyti
user posted image
Ačiū Rakele už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Čia vasarą, Ventspily.
Papildyta:
Kažkuri mergina buvo rekomendavusi gimtadienio vietą Kaune, Boružėlių pieva, tai mes ten šventėm, super. Pati patalpa tai šiaip, nieko įspūdingo, bet merginos darbotoja mums teko, superinė. Vaikų 2,5 val nemačiau ir kas svarbiausia, tai vaikai buvo labai skirtingo amžiaus ir jie buvo visi taip įtrakti į žaidimus. Jei kam reiks rekomenduoju, personažas buvo smurfas vedė Pipirina (atrodo taip)
PS versdama nuotraukas prisiminiau gimtadienį ir parašiau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edre: 21 lapkričio 2013 - 16:05
bigsmile.gif kokia damočka biggrin.gif
O jau akiniai kokie thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vienas iš mėgstamiausių aksesuarų. Čia kada užsidėjo rožinius ir ėjo į darželį. Bandžiau atkalbėt ir nuimt, bet toks stilius ir nieko nepadarysi biggrin.gif , leidžiu pasireikšt biggrin.gif
Atsakyti
edre , na tikrai simpatulka, ir jau modna kokia tai nai nai nai wub.gif
Atsakyti
Oj seniai beuzejau smile.gif Kokie dideli visi smile.gif Mano pana 100 cm, ir 13 kg netraukia, gal kokius 12,5 kg g.gif Batuku dydis 25, zieminius vienus pirkau 27...

I darza siemet pradejo eiti... tai nekazka doh.gif asaru pakalne... miega kartu su mumis, lovytej salia, iseit i savo kambari nenori biggrin.gif tik peitu miegeliui eina miegot i savo kambari ir uzmiega pati... o vakare tai apie 30 min dar laikomes uz ranku, glostomes ir myluojames periodiskai kol uzmiega biggrin.gif Zodziu dar nepasiruosus "atsiskirti" nuo mamytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Paskaičiau kokie Jūsų vaikai lengvi biggrin.gif Na mergaitės, tai aišku, jos visada mažesnės, smulkesnės...bet ir berniukai nėra dideli.

Mano vaiko svoris yra 18 kg, nors tikrai neatrodo storas...
Jo ūgis yra 100cm.
Batus dabar nešioja 27.
Atsakyti
QUOTE(Rocsi @ 2013 12 03, 21:38)
Sveikos,
Paskaičiau kokie Jūsų vaikai lengvi biggrin.gif Na mergaitės, tai aišku, jos visada mažesnės, smulkesnės...bet ir berniukai nėra dideli.

Jo ūgis yra 100cm.
Batus dabar nešioja 27.

g.gif Tu ziuriu nematytu nicku.. prisipazink, kas buvai blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas is mamyciu pasidalintu Kaledinio namelio receptu?
Internete tu receptu pilna, bet noretusi, kad butu isbandytas kazkieno
Atsakyti
QUOTE(vilencija @ 2013 11 16, 19:27)
Avalyne ziemine nupirkom 29d. Jis pats 98cm, 17kg.

QUOTE(Rocsi @ 2013 12 03, 18:38)

Jo ūgis yra 100cm.
Batus dabar nešioja 27.

Palyginimui berniuku duomenis smile.gif
Mano trimecio ugis 100cm, svoris 15,5kg, batu dydis UK 9. Yra kas sako, kad pilvas didelis, megsta pavalgyt. Nors su maistu oi kaip nedraugauja doh.gif nuo skysciu pilvukas issipucia
Atsakyti