QUOTE(Iks @ 2013 08 23, 12:10)
Kaip bebūtų, tikiuos bent Say ką nors (valgomo) snapelyje atnešti , jei tik dukra suspės grąžinti fotiką iki išvažiuojant (jau kone poterius bambu )
Beje, Maggie, o čia pagal reglamentą pati savaitgalio žaidimuose nedalyvauji, ar kol kas neprisiderini ir tiek?
Beje, Maggie, o čia pagal reglamentą pati savaitgalio žaidimuose nedalyvauji, ar kol kas neprisiderini ir tiek?
zinai, as visada stengdavausi dalyvaut weekendo temose ir dalyvavau, kai dar Yvette skelbe.
tiesiog as dabar turiu kitu veiklu - darba pakeiciau, valandos-grafikas nedekingas, savaitgaliais nera kada, ilsiuosi, gaminu, dziaugiuosi, miegu, myliu. kaip ir minejau, anksciau save grauziau del nefotografavimo, bet dabar visai ne. nefotografuoju ir tiek. retkarciais pasiemu juosta, bet kol ja nuskenuoju, ishryshkinu, praeina pusmeciai. daznai tiesiog pamirshtu idet i flickr, pasidalinti. bet as labai megau savaitgalio temas, todel tesiu ta graziaja tradicija, nes pamenu (pagal save sprendziu), daznai tai buvo geras spyris i sedimaja, kazkaip smagu, lauki temos, bandai igyvendint, gauni koki dar atviruka. motyvacija. tikiuosi kitom merginom dabar panasiai. jei nelabai, galime temu nebesklebti ir apsieiti be ju.
Papildyta:
QUOTE(Iks @ 2013 08 23, 12:56)
Maggie, peržiūrėjau, ką čia įdėjai, neapsispredžiu, kurios "šiaip", kurios "kritikai"...
cia, SM, visos kritikai, nes mano manymu idejau tokias geriausias ir idomiausias is visos serijos. na gal bananas namudinis, siaip, bet man jis nerealus, zvilgsnis, daiktai. na gal centravimas koja kisa.
Say, a tu juostas pakritikuosi?
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 08 22, 12:08)
aš kadangi esu kiaurasamtis, tai primink, ar esu ko nors iš užduočių nepakomentavus?
nes žinau tikrai, kad kelias mokines esu apleidus. Tave irgi?
nes žinau tikrai, kad kelias mokines esu apleidus. Tave irgi?
as idejau i flickr still life'a, bet tai nera mano galutinis rezultatas, cia buvo pasibandymas, kuris nepatiko man, o dar ir merginos sutarkavo (pastaruoju metu mano foto netinka joms; super, nes motyvuoja dar labiau). bet idomumo delei, gali uzmest aki. sunkus tas natiurmortas nors tu ka. ir sviesos, ir daiktu idealaus sudeliojimo, ir neperkraut - zodziu beskaitant teorija, viskas taip easy atrode, bet ne praktikoje. nors lyginant KIEK as perskaiciau apie tai literaturos, tai banydmu - 0 (na ok, vienas), mazokai, kad sprest, jog as nevykele ;] dar bandysiu.