QUOTE(Opšra @ 2013 09 04, 19:13)
Matau puikią dirvą sėklai sėti, todėl... kaip ir minėjau, aš tik mažas neapsiplunksnavęs viščiukas, kuriam estetika, kompozicija ir visa, kas susiję su menu yra dangaus aukštyje, bet užtat labai norintis skraidyti
Kuo kabino tas be fokuso? Aš matau keturis skirtumus: fonas, šviesa, spalvos ir daiktų sustumdymas. Kas ten buvo geriau? Ko aš nematau?
Nes man pačiai dabartinis labiau patinka, bet aš dar skonio neturiu, tai labai įdomu...
Oh, Opšra, užduodi sudėtingus klausimus apie ne tokius sudėtingus darbelius
Ir tai yra gerai! Tik man bais jau tingisi dabar leistis į tamsiuosius archyvus, ieškot ano Tavo darbo ir imtis lyginamosios analizės
Tą sakinį skliausteliuose pridūriau iš atminties, tada ir dabar susidaryto įspūdžio, nežinau, ar dėl jo esu tiek tikra, kad duočiau galvą kirsti
Galop, niekur neparašyta, kad Iks to aptariamojo skonio pertekusi tiek, kad jau galėtų imti ir dalintis. Jei ji kone permanentiškai kedena plunksnomis, dar nereiškia, kad tos plunksnos ... hmm ... vėtytos ir mėtytos, ir kad ji iš to paties viščiuko jau pavirtusi į mokytą ... (logiškai išeitų) vištą
Apie ND trumpai: paskutinysis variantas tikslesnis, matematiškesnis, sausesnis, anas - lasvesnis, žaismingesnis. Jei neklystu!, nes jau rimtai ima maišytis raidės ir informacija.
Tačiau svarbiausia, ką norėjau pasakyti. Turėsi bėdos, jei su laiku neišmoksi pažaboti savojo į kritinį realizmą linkusio mąstymo. Kuo toliau, tuo mažiau bus teoremų, aksiomų, formulių, instrukcijų ir tiesioginių atsakymų į klausimus. Laukia pinklės pelenei, žinoma, jei neužsispirsi pasilikt prozektoriume su autopsuotu fotoaparatu
Kažkada turėsi (beveik) atsisveikinti su tais mokslinio visa ko pagrindimo ramentais ir beliks laikytis tik... už oro (jausmo, nuojautos, vaizduotės žaismų ir dar kažko iš tos operos). Matai, jei viską priimsi už gryną pinigą, gali atsidurti aklavietėje. Nes vėliau bus daug momentų, kai tasai aštrus fokusas, tiesus horizontas ar teisingai nustatytas WB patirs infliaciją, kai jie apskritai neturės jokios reikšmės, kai trečdaliai pažirs į ketvirtadalius, penktadalius, o aukso pjūviai užgis lyg biblijos istorijoje
Ir, jei vis dar tebeieškosi, kad būtų juoda ant balto parašyta, gali nusivilti, ir manyti, kad su tais ND Tave žiauriai išdūrė. O jei atsivers kažkoks papildomas kanalas, į kurį jau nesineši savo fizikos užrašų, gyvensi ilgai ir laimingai.
P.S.
1. Mane skubina, tad išėjo suveltai, gal tik pati suprasiu, ką norėjau parašyti
2. Fizika yra gerai
Metafizika - t.p.
3. Klausimai yra +
Analitinis protas - ++.
4. Atsakingai pareiškiu - aš (dar) ne višta