QUOTE(*briedis* @ 2013 08 22, 13:16)
Man atrodo visko per daug
Pamatavau, pirmoj foto horizontas netiesus, 1 mm
visko daug, bet tematishkai sudeta. idomus sprendimas though.
kas man kliuna - tai kad virsta viskas i kaire, net sakyciau ciuozte ciuozia.
pabandyk perdaryti, ta pati, tik su maziau visko
QUOTE(Iks @ 2013 08 22, 21:16)
Gotte, aš apie pirmąjį punktą ("Mano mūzos iškeliavo turbūt negrįžtamai/pradedu taip galvoti/nei minčių, nei jėgų, nei noro/net nežinau, kaip viską susigrąžinti). Jei taip jautiesi, gal imk ir išjunk visus galvojimus, neprievartauk savęs, pailsėk, atsijunk ir tiek. Man regis, tos krizės - gana įprastas reiškinys, panikuot neverta. Prasivėdins galva ir mūzos pačios parlėks namo it sūnūs palaidūnai
Aš periodiškai apsinuodiju veikla, kurią tikrai mėgstu (kulinarija, grafomanija, paišyba, net skaitymu), tada jaučiuos dardanti pakalnėn, degraduojanti, nykstanti... Ir kuo didesnė saviplaka, tuo prastesni popieriai. Priprantu prie būsenos, nustoju krimstis, ir kurį nors nepažadėtą rytą ištinka fenikso stebuklai
visishkai pritariu. ko gero busim bendramintes. daznai nuomones sutampa.
as labai krimtausi del instagraminiu foto, kad geda peleda tokiais niekiais uzsiimt, na bet atradau tame savotiska dziaugsma ir netgi pradejo patikti.
dabar pvz baigineju veikla
"auginam pomidorus" (balkone, keleta vazoneliu), kuri man nemazai vasaros vakaru uzeme (laistymai ypac, bet ir visokie kitokie augalu "paglostymai", sako, reikia mylet, tada auga), bet norejau, pabandziau, patiko, daugiau nebeauginsiu
is tikruju, galejau nufotografuot juos. man "sodininkavimas" prilygsta stebuklui. paprastai tokiu dalyku nedarau, nes nemoku ir kazkaip nenorejau moket.
tai vat, ka norejau pasakyt, kad visokios kitokios veiklos yra geros, as long as neuzsiemu komercija, visishkai nesiparinu del nefotografavimo. faina yra daryt tai, ka nori daryt.
vakar apeme nostalgija juostai. tad perziurejau archyvus, perziurejau vasaros pradzios juostas, ikeliu kelis kadrus cia - kai kurie siaip, kai kurie kritikai. visos nuomones labai laukiamos. daugiau foto - flickr.
(didesnes flickre, ten taipogi tu paciu foto yra ivairiu variantu, spalvotu-jb, kompozicijos - sunku man apsisprest, nematau as which is better).
TV
kai Ji nuobodziauja
vasaros vakarai