QUOTE(Afrė @ 2013 09 04, 11:42)
Iks, savaitgalinei užduočiai
Tačiau
ne ši dar idėja
Šiuos nufotorgafavau šeštadienį Ivanasko muziejuje
Ir vakar beskaitant "n" kartą Vabalų puotos knygelę, prisiminiau,kad galiu pritraukti tuos vabaliukus
R. Žilinskas Vabalų puota"
Lauksiu ir
šios jau idėjos
Apie vabalus: netinkami objektai!, fokusas ne į akis!, ir kur horizontas???, negaliu patikrinti, ar jis tiesus! Iki kulminacijos trūksta lygiai vieno vabalo (tarp kitko - Gregoro Zamzos
)...
Ne
, iš tiesų, visai patiko. Ant sienos kabint gal ir susilaikyčiau
, bet įdomu (sutinku su Gotte ir dėl "apskritai paskutiniu metu"). Čia ne pastaba, tik šiaip pamintijimas/spėliojimas: nebandei kartais pavartyti kairiojo kadro?, kažin (smalsu), gal irgi gerai žiūrėtųsi, jei kelionės kryptis su pirmųjų nesutaptų? Nors, jei jau puota, suprask - pirmyn! prie vieno lovio, visai kaip seime
Beje, dešiniajam kadrui ir kitas pavadinimas tiktų
- "Bjaurusis ančiukas", nes išnagrinėjau nuodugniai, lyg koks užkietėjęs koleopterologas ir nustačiau, kad dešinysis kraštinis vabalas ne toks dailus kaip kiti du: ūsai nukarę, kojelės šleivos (vienos kitos trūksta), bateliai keliais dydžiais per dideli, o ir apskritai jis ne to paties tėčio
QUOTE(Afrė @ 2013 09 04, 12:25)
Gal kas buvote parodoje?
Aleksandravičiaus
Ne, bet planavau ir planuoju, bet vis kas sutrukdydavo ir tebesutrukdo. O Tu?
QUOTE(mamagute @ 2013 09 04, 13:02)
esu
m amagute
Dievulėliau, kiek aš vargau, kol susivokiau, ką norėjai pasakyti
Aš giliau kapsčiau, prievartavau google vertėją versti "m amagute" į visas galimas kalbas, net ir haičio kreolų
QUOTE(Vedda @ 2013 09 04, 13:37)
5ND dirbtine sviesa
kad nepasimesciau
vienas TAIP...
Jei jau teigi, kad nesikankini, tai ir nepradėk.
Taip
Foggy, ačiū už šiltą žodį
Briedi, 255 reikštų, kad laiveliui amen, sudegė (aš netikrinau).
Kitsune, tik dabar iššifravau, kad ten KVAPAS, ne KRAPAS (nuo ano karto sukau galvą, kam vienam krapui personalinis maišelis)? Kaip iš sandėliuko - dėl to pilkšvo melsvumo? (tada 5ND paklausk, jie Tau ir atsakys). Kiek tamsoka. Šiaip neblogai.