P.S. Atėjau čia neturėdama ne tik trečiosios, bet ir kitų likusių akių. Dabar 1,...??? tikrai jaučiuos turinti. Komentarai, nuomonių išsakymas buvo ir yra aukso vertės (nebūtinai asmeniškai adresuoti). Neįkainojami, užtat ir nemokami, kaip kad tasai buto sutvarkymas
Ryto žiūriniai Jonathan Van Smit
QUOTE(Iks @ 2013 08 30, 13:38)
Savaitgalio tema "Knygos pavadinimas".
NEMAIŠYTI - ne iliustracija.
Pavadinimas - tik kabliukas, impulsas sukurti kažką, kam tiktų toks pavadinimas, visiškai nekreipiant dėmesio į pasirinktos knygos kontekstą. Tos knygos galite net būti neskaitę ir net nevartę, akyse neregėję, tik girdėję apie tokią 1 ausimi; nieko tokio, jei perskaitėte, bet... pamirškite apie tai.
Knygos pasirinkimas absoliučiai laisvas. Vienintelis prašymas - žaisti, kurti, interpretuoti.
Tiesmukumo norėtųsi kuo mažiau (jei "Kiškių sukilimas" - neverta surinkti 100 raumeningų kiškių ir kurstyti juos sukilti , jei "Šuns širdis" - nepulti plėšti jos iš kokio Brisiaus , jei "Meilė, džiazas ir velnias" - neskubėti velniui parduot sielos, kad tik anas papozuotų , jei "Čempionų pusryčiai" - nėra būtinybės bandyt susisiekti su R.Meilutytės agentais ).
Tikiuos, aišku, nes prievartavau save nesileisti į bekraštes lankas.
NEMAIŠYTI - ne iliustracija.
Pavadinimas - tik kabliukas, impulsas sukurti kažką, kam tiktų toks pavadinimas, visiškai nekreipiant dėmesio į pasirinktos knygos kontekstą. Tos knygos galite net būti neskaitę ir net nevartę, akyse neregėję, tik girdėję apie tokią 1 ausimi; nieko tokio, jei perskaitėte, bet... pamirškite apie tai.
Knygos pasirinkimas absoliučiai laisvas. Vienintelis prašymas - žaisti, kurti, interpretuoti.
Tiesmukumo norėtųsi kuo mažiau (jei "Kiškių sukilimas" - neverta surinkti 100 raumeningų kiškių ir kurstyti juos sukilti , jei "Šuns širdis" - nepulti plėšti jos iš kokio Brisiaus , jei "Meilė, džiazas ir velnias" - neskubėti velniui parduot sielos, kad tik anas papozuotų , jei "Čempionų pusryčiai" - nėra būtinybės bandyt susisiekti su R.Meilutytės agentais ).
Tikiuos, aišku, nes prievartavau save nesileisti į bekraštes lankas.
Labai įdomi tema Vakar ir bandžiau įgyvendint...
Ach ta auksaburnė Iks
QUOTE(mamagute @ 2013 08 31, 08:48)
Labai įdomi tema Vakar ir bandžiau įgyvendint...
Smagu girdėti ir smalsu laukti
Aš pati kol kas įstrigusi tarp pavadinimų. Minčių tai sočiai, tik, deja, daugiausia tokių, kurių įgyvendinti neįmanoma, net jei stočiausi ant visų 9 savo galvų
QUOTE(Iks @ 2013 08 31, 12:46)
Aš pati kol kas įstrigusi tarp pavadinimų. Minčių tai sočiai, tik, deja, daugiausia tokių, kurių įgyvendinti neįmanoma, net jei stočiausi ant visų 9 savo galvų
žvelkim į viską paprasčiau
linksma čia, bet aš šiuo metu kitoje dimensijoje
savaitgalio temai
STIKLO KAROLIUKŲ ŽAIDIMAS
(Das Glasperlenspiel)
STIKLO KAROLIUKŲ ŽAIDIMAS
(Das Glasperlenspiel)
Dėkui visom pastebėjusiom ir pakomentavusiom mano nuotraukas Kiekvienas komentaras man tikrai labai svarbus
Bandžiau sulipdyti vieną koliažą Įdomu ar žiūrisi ar geriau pavienės foto
Pavienės foto flickre
Pagaliau turiu ir aš laisvą savaitgalį, tai mintys sukasi tik apie savaitgalio temą. Turiu vieną idėją, tai labai tikiuosi, kad pavyks įgyvendinti
Bandžiau sulipdyti vieną koliažą Įdomu ar žiūrisi ar geriau pavienės foto
Pavienės foto flickre
Pagaliau turiu ir aš laisvą savaitgalį, tai mintys sukasi tik apie savaitgalio temą. Turiu vieną idėją, tai labai tikiuosi, kad pavyks įgyvendinti
QUOTE(sayonara @ 2013 08 31, 14:12)
linksma čia, bet aš šiuo metu kitoje dimensijoje
o kokiuose konkrečiai išmatavimuose? (jei ne paslaptis)
Saigha, oh, palengvėjo. Pirmoji paraiška duoda vilties, kad savaitgalis nebus praignoruotas Tikiuos, bus ir daugiau (o ir kiekis iš vieno dalyvio juk neribotas, jei apsisukimai greiti, galima ir kelis variantus pasiūlyti). Nuo komentarų susilaikau, viščiukus skaičiuosiu rudenį - tikrąja to žodžio prasme
QUOTE(Iks @ 2013 08 31, 17:00)
Tikiuos, bus ir daugiau (o ir kiekis iš vieno dalyvio juk neribotas, jei apsisukimai greiti, galima ir kelis variantus pasiūlyti).
neprisišnekėk...
nes aš jau dar mažiausiai vieną idėją turiu