Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

P.S. Atėjau čia neturėdama ne tik trečiosios, bet ir kitų likusių akių. Dabar 1,...??? tikrai jaučiuos turinti. Komentarai, nuomonių išsakymas buvo ir yra aukso vertės (nebūtinai asmeniškai adresuoti). Neįkainojami, užtat ir nemokami, kaip kad tasai buto sutvarkymas smile.gif
Atsakyti
Opšra, vis dėlto paraudonavus iš gėdos nusilenkei biggrin.gif
Dėl namų darbų: išlindę stalo kontūrai žemai, siūlau pasiimti tapeto ruloną ar nusipirkti didelį A2 formato lapą (kainuoja 2LT biggrin.gif) ir pakeisti foną, nes šis akiai nelabai žiūrisi. Kitas pastabas Iks parašė, tai nesikartosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 31 rugpjūčio 2013 - 06:47
Ryto žiūriniai Jonathan Van Smit
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 08 30, 13:38)
Savaitgalio tema "Knygos pavadinimas".
NEMAIŠYTI - ne iliustracija.
Pavadinimas - tik kabliukas,  impulsas sukurti kažką, kam tiktų toks pavadinimas, visiškai nekreipiant dėmesio į pasirinktos knygos kontekstą. Tos knygos galite net būti neskaitę ir net nevartę, akyse neregėję, tik girdėję apie tokią 1 ausimi; nieko tokio, jei perskaitėte, bet... pamirškite apie tai.
Knygos pasirinkimas absoliučiai laisvas. Vienintelis prašymas - žaisti, kurti, interpretuoti.
Tiesmukumo norėtųsi kuo mažiau (jei "Kiškių sukilimas" - neverta surinkti 100 raumeningų kiškių ir kurstyti juos sukilti smile.gif , jei "Šuns širdis" - nepulti plėšti jos iš kokio Brisiaus  smile.gif , jei "Meilė, džiazas ir velnias" - neskubėti velniui parduot sielos, kad tik anas papozuotų smile.gif, jei "Čempionų pusryčiai" - nėra būtinybės bandyt susisiekti su R.Meilutytės agentais smile.gif). 
Tikiuos, aišku, nes prievartavau save nesileisti į bekraštes lankas.

Labai įdomi tema bigsmile.gif Vakar ir bandžiau įgyvendint...

Ach ta auksaburnė Iks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 31 rugpjūčio 2013 - 08:52
QUOTE(mamagute @ 2013 08 31, 08:48)
Labai įdomi tema bigsmile.gif  Vakar ir bandžiau įgyvendint...

Smagu girdėti ir smalsu laukti smile.gif
Aš pati kol kas įstrigusi tarp pavadinimų. Minčių tai sočiai, tik, deja, daugiausia tokių, kurių įgyvendinti neįmanoma, net jei stočiausi ant visų 9 savo galvų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 08 31, 12:46)

Aš pati kol kas įstrigusi tarp pavadinimų. Minčių tai sočiai, tik, deja, daugiausia tokių, kurių įgyvendinti neįmanoma, net jei stočiausi ant visų 9 savo galvų smile.gif

žvelkim į viską paprasčiau smile.gif
Atsakyti
linksma čia, bet aš šiuo metu kitoje dimensijoje biggrin.gif
Atsakyti
savaitgalio temai

user posted image

STIKLO KAROLIUKŲ ŽAIDIMAS

(Das Glasperlenspiel)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigha: 31 rugpjūčio 2013 - 14:29
Dėkui visom pastebėjusiom ir pakomentavusiom mano nuotraukas 4u.gif Kiekvienas komentaras man tikrai labai svarbus smile.gif

Bandžiau sulipdyti vieną koliažą blush2.gif Įdomu ar žiūrisi ar geriau pavienės foto ax.gif

user posted image

Pavienės foto flickre smile.gif

Pagaliau turiu ir aš laisvą savaitgalį, tai mintys sukasi tik apie savaitgalio temą. Turiu vieną idėją, tai labai tikiuosi, kad pavyks įgyvendinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 31 rugpjūčio 2013 - 15:18
QUOTE(sayonara @ 2013 08 31, 14:12)
linksma čia, bet aš šiuo metu kitoje dimensijoje biggrin.gif

o kokiuose konkrečiai išmatavimuose? (jei ne paslaptis) ax.gif
Atsakyti
Saigha, oh, palengvėjo. Pirmoji paraiška duoda vilties, kad savaitgalis nebus praignoruotas smile.gif Tikiuos, bus ir daugiau (o ir kiekis iš vieno dalyvio juk neribotas, jei apsisukimai greiti, galima ir kelis variantus pasiūlyti). Nuo komentarų susilaikau, viščiukus skaičiuosiu rudenį - tikrąja to žodžio prasme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 08 31, 17:00)
Tikiuos, bus ir daugiau (o ir kiekis iš vieno dalyvio juk neribotas, jei apsisukimai greiti, galima ir kelis variantus pasiūlyti).

neprisišnekėk...
nes aš jau dar mažiausiai vieną idėją turiu biggrin.gif
Atsakyti