QUOTE(Iks @ 2013 08 31, 01:10)
Aš tai viską matau. Ar bent man taip atrodo. O jei ir nematau, gal tik ačiū dievui, kol tebesivaidena, kad temoj nieko nėra svarbiau už X faktorių
Opšra,
Žodį TAMSU perskaičiau kelis kartus
(pasimokiau).
Taip, tamsu. Ir net labai tamsu. O technika kokia? - ta 10x pigesnė, ar tiek pat kartų brangesnė? Ir kankinaisi kada, saulutei nusileidus, mėnuliui užtekėjus? Jei taip, sulauk dienos meto, bus lengviau, šviesiau ir fafalialia. Gal net nereikės kaimynų provokuoti
Šleivumas nemirtinas, lengvai pataisomas. Objektų išdėliojimas pagerėjo (neblogas). Man, smalsiajai zoselei, knietėtų įskaityti, kas ant to popieriaus surašyta, bet į šį kaprizą atsižvelgti neprivalai net kankinama
Ledų indą pakeisčiau elegantiškesniu, nebūtum prasitarus, kad jie ištirpo (gaila, kad nepajudėjo, ane?), galvočiau, kad košė. Indo keitimo mokslinio pagrindimo nepateiksiu, čia jau duoklė estetikai (šitas kažkoks nedesertinis). Fokuso žvitrumo trūksta. Bet tikrai geriau.
Kaip šitam riužavam forume padaryti, kad atsakant leistų cituoti kelias žinutes, o ne vieną???
Iks, jei valgyt ledus, tai iš tokio indo, į kurį daugiausiai telpa!
Fokuso žvitrumo trūksta?..
O aš visai juo džiaugiausi
Einu paverksiu ant optikos laboratorinių darbų - teorijos žinau tiek, kad kelių valandų paskaitą pravesčiau, o realiai - mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis...
Apie techniką - ta, brangėlesnė čiučiuką... Net ne mano iš tikrųjų. Neturiu savo technikos
Kol kas
Ir taaaip, kankintasi su mėnuliu, va prieš valandėlę kokią. Negaliu nieko su savim padaryti, naktinis žvėriukas aš, dieną neaktyvus. Žinau, kad dieną šviesiau, gražiau, bet naktį taip malonu...
Taigis, lenkiuosi iki žemės už netingėjimą komentuoti mano apgailėtinų pirmųjų bandymų ir pasižadu pasirodyti su kuo nors, ee, kokybiškesniu (?)
Sea Girl, dedu dėl tokių komentarų kaip va parašė Iks
Nes manau, kad net iš toli gražu netobulo savo bandymo galima labai nemažai pasimokyti, jei kas nors
su akimi pasako, ko nepastebi pats, per objektyvą pirmuosius kartus gyvenime žiūrėdamas
Gal ne visai tam skirta šita tema, bet briedžio niekas su šluota neišvarė, tai, tikiuosi, manęs irgi neišvarys...