Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2013 08 22, 15:17)
Sveikos ax.gif šimtas metų

Mano mūzos iškeliavo turbūt negrįžtamai doh.gif  unsure.gif pradedu taip galvoti unsure.gif nei minčių, nei jėgų, nei noro verysad.gif net nežinau, kaip viską susigrąžinti unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Buvau sendaikčių turguj, pagriebiau už kapeikas tris foto juostas belenkokio senumo. Bet niekaip neprisiruošiu išimti senos, kuri mano juostinuke tūno jau nuo dinozaurų laikų. Kadangi reikės sukti rankiniu būdu, tai vis laukiu vakaro, o kai sulaukiu, pamirštu doh.gif baisus apsileidimas unsure.gif

norėjau tokio dalykėlio užklausti: gal patartumėt, kur sudėti būtų galima nuotraukas, kad iš albumo žmogus galėtų išsirinkti. Ir kaip tokiu atveju man tas foto reiktų apsaugoti nuo vagystės? niekad nebuvau susidūrusi su tuo, o va ėmė ir prireikė.

tai flickr kelk, ten juk neina išsisaugoti foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 08 22, 14:32)
I'm walking on sunshine... wooah... smile.gif

patiko smile.gif šaunuolė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2013 08 22, 15:17)
norėjau tokio dalykėlio užklausti: gal patartumėt, kur sudėti būtų galima nuotraukas, kad iš albumo žmogus galėtų išsirinkti. Ir kaip tokiu atveju man tas foto reiktų apsaugoti nuo vagystės? niekad nebuvau susidūrusi su tuo, o va ėmė ir prireikė.

flirck, bet turi nustatyti, kad būtų apsaugota. Ne visos nuotraukos automatiškai būna išsaugotos. Jas galima ten nustatyti ir kad matytų tik tas, kam nuorodą nusiuntei.
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 08 22, 14:32)
I'm walking on sunshine... wooah... smile.gif

naujokems beplunksnems lyg ir negalima....bet ...grazus kulverstis bigsmile.gif

ir
ND 3 ,antras dublis ax.gif pabegau ir virtuves biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 08 22, 16:18)
ND 3 ,antras dublis  ax.gif pabegau ir virtuves  biggrin.gif

Gražu.
Tik nukirsta rankena man nelabai, ir kreivokas stalas smile.gif Siūlau perdaryti tobulai ir gali būti į pavyzdinius įdės. biggrin.gif Ir man skirtumai nelabai matosi g.gif
PS. Saigha, jau atsiskaičius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 22 rugpjūčio 2013 - 15:29
Vedda, labai gražūs daiktai 4u.gif Pirmoj foto man norėtųsi viso paveikslo, o trečioj - arbatinukui nenukirstų "galūnių" smile.gif
Atsakyti
... ir taip uzdengiau komoda,nes paveiksla nuo sienos nukabinau,o jis pakankamai dYYYdelis doh.gif galiu sucentruoti, bet man nepatinka tada vaizdas...geriau jau nukirsta rankena cool.gif
arba einu i kita kambari doh.gif lotuliukas.gif ir diedas tikrai mani is namu isregistruos cool.gif

einu dar pastumdyti ir pabandysiu itilpti i kadra, kol dar sviesu pioneer.gif

Breidi, stalas ovalus...nera ten tiesiu liniju nera cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 22 rugpjūčio 2013 - 16:06
vedda,
labai malonu kad taip rūpinatės, kad niekingi beplunksniai neterštų eterio biggrin.gif
turiu Jus didžiai nuliūdinti, bet man jau iššsikalė viena kitas pūkelis bedarant namų darbus victory.gif
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 08 21, 12:37)
5ND: dirbtiniame apšvietime pioneer.gif

Perdarineti? smile.gif Truksta vieno Taip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 22 rugpjūčio 2013 - 16:34
QUOTE(saigha @ 2013 08 22, 17:27)
vedda,
labai malonu kad taip rūpinatės, kad niekingi beplunksniai neterštų eterio biggrin.gif
turiu Jus didžiai nuliūdinti, bet man jau iššsikalė viena kitas pūkelis bedarant namų darbus  victory.gif

nu...as tai dar be plunksnu ir puku biggrin.gif .... nu bet sakau ,kad grazus kulverstis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 08 22, 14:46)
tai flickr kelk, ten juk neina išsisaugoti foto  g.gif

bet ar užtenka sukelti ir psio, automatiškai apsaugotos tos foto, ar reikia kažkokių nustatymų man ieškoti, kad neitų padaryti "save as..."???

QUOTE(R.i.R. @ 2013 08 22, 14:57)
flirck, bet turi nustatyti, kad būtų apsaugota.

gal žinai kur ieškoti? g.gif
Atsakyti
Apie print screen'ą nepagalvojot. Nors ir nedidelę, bet vis tiek galima saugotis jei labai nori. biggrin.gif
Atsakyti
Ka, nu bet print screen būtų viršūnė tiesiog doh.gif

Susikūriau naują flickr pasibandymui. Gal galit pažiūrėti, ar duoda daryti "save as" (man pačiai duoda tą daryt):

čia

kaip padaryt, kad neduotų seivinti????????? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 22 rugpjūčio 2013 - 18:34