custom
nesusilaikau nebandzius dar ir dar
QUOTE(Vedda @ 2013 08 29, 18:56)
Šaunu, kad nenuleidi rankų
Patikrinau, dar truputį tamsu (~230).
Bet už pastangas duodu paskatinamąjį TAIP
QUOTE(Iks @ 2013 08 29, 18:23)
tai nusišaunu dvigubai ir einu kept obuolių pyrago, kurį iškepti žadu ir nekepu jau 3 d.
o jau pasikūdinai ir pagėrei ?
Uz simboline kaina parduodu kelbio 3 knygas Vilniuje. Kreiptis per AZ.
QUOTE(Vedda @ 2013 08 29, 17:56)
nesusilaikau nebandzius dar ir dar
Vedda, bravo, toks kokybinis šuolis per 1 d. Daraisi žvėris iš aklo vakarykščio kačiuko Net ir man knietėtų vien už tai sakyti taip. Tik... Būkim biednos, bet teisingos (kūdos ir blaivios, Saigha ). Jei jau kone iki nuomario kankinom Briedį, tai ir Tave dar pakankinsim, a? Labai nedaug trūksta, o ir šlovės skonis saldesnis už pusšlovės juk
P.S. kažkas papuvę danų karalystėj (čia apie obuolius ). Teks marširuot parduotuvėn visai nusišovusiai
QUOTE(Iks @ 2013 08 29, 19:22)
Vedda, bravo, toks kokybinis šuolis per 1 d. Daraisi žvėris iš aklo vakarykščio kačiuko Net ir man knietėtų vien už tai sakyti taip. Tik... Būkim biednos, bet teisingos (kūdos ir blaivios, Saigha ). Jei jau kone iki nuomario kankinom Briedį, tai ir tave dar pakankinsim, a? Labai nedaug trūksta, o ir šlovės skonis saldesnis už pusšlovės juk
P.S. kažkas papuvę danų karalystėje (čia apie obuolius ). Teks marširuot parduotuvėn visai nusišovusiai
P.S. kažkas papuvę danų karalystėje (čia apie obuolius ). Teks marširuot parduotuvėn visai nusišovusiai
Vis dėlto atsiimu aš tą TAIP.
Pritariu, pakankinsim iki tobulo WB
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nebudite vo mne zeria
ne, matau, kad nebe ta sviesa jau
QUOTE(Vedda @ 2013 08 29, 18:56)
As duodu TAIP, nes jei dar sviesiau, tai bus visiskas isdegimas, jau ir dabar vietomis konturu rubo nesimato
QUOTE(Vedda @ 2013 08 29, 19:57)
Paskutinysis variantas, daug geresnis buvo
PS. Galima apsieiti be tų tamsių kampų? Mane jau erzinti jie pradeda
Vedda, pakankinom ir gana Aš einu į suokalbį su Ich (į parduotuvę dar ne ). Sakau TAIP. Dėl tų pačių priežasčių kaip ir Ich, dėl to, kad išlaikei kantrybės testą, įrodei, kad esi darbšti, atkakli ir užsispyrusi, kad atnešei įdomesnį objektą, kad sparčiai tobulėjai. Jei gausi dar 1 taip, teliks ilga(?) medžioklė su varovais DIRBTINĖJE ŠVIESOJE ir ... prirašymas (vynas iš antikinių taurių, čeburekas Liudviko XIV lėkštėj - laukiu nesulaukiu )