QUOTE(Sea Girl @ 2013 08 29, 00:22)
Magie, ziurejau ziurejau...hmm
ir nusprendziau kad tai vienas is tokiu kadru kur mamiskai mielas
Tau kaip mamai jis kazkuo ipatingas, bet pvz. as is salie nieko tokio sustabdancio zvilgsni nematau
gal juosta kazkokia sarmo duoda, bet jei tarkim toks pat kadras skaitmena tai ne nesustotu zvilgsnis, tiesiog snapshotas mielo vaikiuko ir seimos albuma.
ko gero. as tai stengiuos vengti tokiu juostos-skaitmenos palyginimu, jau vien del to, kad su juosta tikrai sudetingiau pagauti
ta akimirka ir nera continous shooting
yra tiek nuostabiu juostiniu kadru, tipo "kede", "langas", "siuksle", kurie tiesiog
nerealus, tik jei tokius pat pamatom skaitmeninius, jie kazkotai labai iprasti, net prasti
visgi juosta turi savotishkos magijos. tad sutinku, kad kadras i seimos albuma. ko gero vienai man mielas.
bet ne snapshotas
QUOTE(PBP @ 2013 08 28, 18:01)
Man tai jau darosi nebejuokinga su tuo nemokamu pafotkinimu.
man irgi. viena karta, buvo eilinis vaiku gimt. (drauges), ji klausia
o kur fotikas?!! sakau, spec nepasiemiau, pavargau, noriu tiesiog isgerti vyno ir pasisnekuniuoti su draugais, kol mazieji siauteja. ji supratingai linktelejo, nors buvo suirzus, mat priprato ir as jos nekaltinu, visur pati tampiausi fotika. bet, zinok, dabar beveik niekada jau nepasiemu fotiko i baliukus, nes tieeek vargo, o malonumo jokio - gaunasi - perki dovana, ateini i baliu, atfotkini kaip reikiant, grizhti nusikalusi, ne kiek nepabendravusi, pikta, kad kadrai
kazkokie ne tokie, o dar retushavimas laukia ir klausimai
kada bus fotkes. rezultatu esi nepatenkinta. todel as, dekui, atvirai sakau draugams, noriu pasitusint kartu, o ne salia
jie, rodos, suprato, ir kai kazkam tikrai reikia, paskambina ir graziai papraso, tada - kitas reikalas, moralishkai pasiruosusi esi, nepyksti. tik va, kad prasymai nedaznetu