Laba diena
Kol rimciausias namu virsininkas pietu parpia ateinu papletkavot
Pirmiausia dekui
Maggie uz savaitgalio temas. Nauda, kad ir neapciuopiama bent man yra. Kiekvienai temai vaizduoteje sukuriu ta nuotrauka, kas, kad iki ispildymo truksta laiko, kartais noro, kartais jegu, kartais modelio ar kazkokiu detaliu, ar tiesiog nuotaikos... Bet vaiduotes lavinimui puikus uzdavinukas
QUOTE(Afrė @ 2013 08 27, 22:50)
Kai dukrai parodžiau piloto akinius, ji pareiškė, kad nori pilotuoti lėktuvą
Pasiūliau papilotuoti žaislinį su akinukais
Oj tie vaikai.
O nuotaukos kaip visada tvarkingos, tik, mano kuklia nuomone truksta kazkokio stipraus tasko uzkabinimo, kad sios foto dar ilgai isliktu atmintyje. Zodziu tvarkingas darbelis paziurejimui, bet be stipraus turinio IMHO (berods taip trumpina protingi temos kurmiai)
QUOTE(sayonara @ 2013 08 28, 06:00)
aha. kažkas neseniai į panašų skelbimą pasisakė apie tai, kad ieško žmogaus, kuris nemokamai namus sutvarkytų. tai sakau, man labai tiko
Man tai jau darosi nebejuokinga su tuo nemokamu pafotkinimu. Eilinis balius, gimtadienis, isvyka...nesvarbu kas - komentarai: Gal gali pasiimti fotika ir nufotografuoti, nes mes norim graziu nuotrauku...mh aisku nemokamai, gerai?
Lyg as eidama i baliu tik ir svajoju po kaklu tampytis fotoaparata ir pakampem tupcioti visus graziai iamzinti. Tenka vis netycia pamirsti namuose fotoaparata arba paskutine minute prisiminti, kad akumai nekrauti
O fotografuoju as labai retai, man reikia ilgai kauptis, reikia nuotaikos, nusiteikimo gero oro ir menulio fazes...
QUOTE(sayonara @ 2013 08 28, 10:34)
* Na, mamulės su leliukais, štai Jums idėja
** nebe taip juokinga
Jennifer Hudson
* Kaip tik kaupiu idejas
O ta foto su siurbliu net akis bado, nes mano vaikis baisiai megsta siurbt, tai as jam pirstu rodau kur ir jis nabagas siurbia. Tai va kam suvaidintas kadras, o kieno tikra sunki vaikyste
** Sia autore jau pradziamokslyje buvom kadais aptarusios, jeigu pasilpus atmintis nemeluoja, tai daugumos ir pakritikuota buvo kaip gerai apgalvotu komerciniu kadru autore
Nusipirkau pora knygu apie naujagimiu fotografija, jeigu perskaicius pasirodys vertos demesio galesiu parekomenduot