QUOTE(Darkas @ 2013 08 27, 11:50)
Keturios iš tų šešių nuotraukų yra reportažai, o ne statytinės fotosesijos..
Beto - maniau jog nuotraukos savaitgalio temai "Stilius" ir bus akcentuojamas būtent užfiksuotas stilius, o ne kad turėtų būti speciali užsakomoji fotosesija VOGUE viršeliui, kur viskas turi būti idealu IMHO.. Tai gal ten antroje nuotraukoje man reikėjo išsiuntinėti visus kuo toliau, išstumdyti viską velniop, kas man nepatinka, liepti tam vyrukui gražiai kelis kartus pasivaikščioti pirmyn-atgal kol bus idealu? Tappogi pridėti kelio ženklų, kad būtų aišku, kur jis eina ir kodėl?
Beje, lygiai taip pat esant pageidavimui, galima pasikabinėti ir prie tavo įdėtos nuotraukos, tik klausimas, kam nuo to geriau bus?
Beto - maniau jog nuotraukos savaitgalio temai "Stilius" ir bus akcentuojamas būtent užfiksuotas stilius, o ne kad turėtų būti speciali užsakomoji fotosesija VOGUE viršeliui, kur viskas turi būti idealu IMHO.. Tai gal ten antroje nuotraukoje man reikėjo išsiuntinėti visus kuo toliau, išstumdyti viską velniop, kas man nepatinka, liepti tam vyrukui gražiai kelis kartus pasivaikščioti pirmyn-atgal kol bus idealu? Tappogi pridėti kelio ženklų, kad būtų aišku, kur jis eina ir kodėl?
Beje, lygiai taip pat esant pageidavimui, galima pasikabinėti ir prie tavo įdėtos nuotraukos, tik klausimas, kam nuo to geriau bus?
hey, ishsakiau savo nuomone. viskas. supratau, kad ateity to daryti nereiketu. jautriai reaguoji.
labai megstu reportazines foto, studijines (vouge) gali buti, bet man jos tikrai ne prioritetas. bet tavo foto iki reportaziniu siek tiek nesiekia. tikiu, kad tobulesi ir atnesi geru kadru, man patina reportazas kaip minejau auksciau.
p.s. savo foto dedu kritikai, tad objektyvus argumentai labai laukiami. bet toks vaikishkas pasakymas "tipo kritikuoji mano fotkes ir galvoji, kad tipo tavo yra zeba" - mane nervina. gal nemoku kaip Iks taip tobulai pakritikuoti, bet manau pakankamai objektyviai isdesciau savo mintis. sorry. daugiau nebedestysiu.
Papildyta:
QUOTE(Darkas @ 2013 08 27, 11:50)
Tai gal ten antroje nuotraukoje man reikėjo išsiuntinėti visus kuo toliau, išstumdyti viską velniop, kas man nepatinka, liepti tam vyrukui gražiai kelis kartus pasivaikščioti pirmyn-atgal kol bus idealu? Tappogi pridėti kelio ženklų, kad būtų aišku, kur jis eina ir kodėl?
nesupratai ka turejau omeny.
nei kelio zenklu, nei maziau zmoniu man nereik. nu tiek to.