Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 08 26, 21:47)
Kol atsiliepei, spėjo nugaruoti ir nuo to, ir nuo to smile.gif  Atsimenu tik, kad norėjau klausti - koliažas taupumo sumetimais ar kūrybinis sumanymas? Ir ar originaliose foto, nesulipdytose į koliažą, dar likę erdvės. O šviesą siūlyčiau pasitelkti patogesnę, dosnesnę, išraiškingesnę - portretai iš karto pagerėtų. Mangutės mielos, pabandyčiau kažką ne tokio pasinio, paieškočiau. Galbūt įgyvendinai Maggie kadais duotą pasiūlymą..?
Beje, dėkinga, kad sugrąžinai į temos pradžią, apsižiūrėjau pražioplinusi Krishnendu Saha smile.gif

jo vietos ten sočiai smile.gif ten kadras namų albumui, bet man labai mielas. retai mano damos nori fotografuotis. o šviesa tai vakarinė vakarinė, rimtai, po pusvalandžio ji pasislėpė už horizonto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 08 26, 21:35)
jo vietos ten sočiai smile.gif ten kadras namų albumui, bet man labai mielas. retai mano damos nori fotografuotis. o šviesa tai vakarinė vakarinė, rimtai, po pusvalandžio ji pasislėpė už horizonto wink.gif

Vakarinė tai vakarinė. Fakto negana. Šviesa - tarsi instrumentas, lyg smuikas, gali suvirpinti jautriausias stygas, bet gali ir dantų skausmą sukelti biggrin.gif
Albumui, aišku, viskas liuks, bet laukčiau ir ne tik albumui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 08 26, 23:07)
Vakarinė tai vakarinė. Fakto negana. Šviesa - tarsi instrumentas, lyg smuikas, gali suvirpinti jautriausias stygas, bet gali ir dantų skausmą sukelti biggrin.gif
Albumui, aišku, viskas liuks, bet laukčiau ir ne tik albumui smile.gif

neturiu kol kas noro ką nors galvoti, daryti.. galvoje minčių raizgalynė..
Atsakyti
Atnešu rytinį kadrą smile.gif Kritika kaip visada laukiama ax.gif

user posted image

Taip pat bandžiau auto, gal kas užmestų akį flickre blush2.gif
Atsakyti
Labas:)
Noriu paklausti ,kokia galeciau busipirkti fotografijos knyga pradedantiesiams?Esu zalia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maike @ 2013 08 27, 02:05)
Noriu paklausti ,kokia galeciau busipirkti fotografijos knyga pradedantiesiams?Esu zalia smile.gif

Labas, kaip tik neseniai buvo sneketa, kad Scott Kelby neblogos knygos pradedanciajam. Man asmenikai dar patiko "Susipazinkite: ekspozicija".
Atsakyti
QUOTE(Maike @ 2013 08 27, 02:05)

Sveika,

Net pirkti nereikės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 08 27, 10:00)

mazai naudos is tu knygu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(photoman @ 2013 08 27, 11:16)
mazai naudos is tu knygu smile.gif

Pritariu. smile.gif
Nors ir perskaičiau ją, SM'e daugiau sužinojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 08 26, 22:35)

man tas koliazhas puse velnio. gana tvarkingas ir i seimos albuma labai tinkantis.

atneshu dar viena (vis tvarkau pavasarinius archyvus, ko gero rudeni, neshiu Jums siek tiek vasariniu:) ). man ji labai patinka. o kaip jums?

user posted image

Papildyta:
Darkas - del stiliaus. na kadrai nuotaikingi, bet kiekvienam turiu BET.
1. - bobute man geriausia, nors kabinesiuos prie kompozicijos, nes man mazoka erdves ir bando ciuozt desinen.
2. - beeinantis vyrukas, toks snapshotinis, neuzbaigtas, truksta info. lyg ir sudomina kazkuom (kodel tokia veido ishraishka, kur jis eina etc), bet gerokas vaizdines info trukumas erzina.
3. - nice girl. bet mano akys uzkliuvo ties sortuku ir camel toe. negaliu pasiziureti is arciau, bet kazkas ne taip su ta vieta.. doh.gif
4. - berniukas kaip berniukas.
5. - mergina kaip mergina. although trikampis idomiai isipaiso, nors man visiskai netinka prie jos aprangos, emocijos. nesuprantu ka turetu si foto sakyti, kokia info nesti. zodizu truksta.
6. - gal ir nuotaikingas bei juokingas. nu bet as negaliu ziuret i jo pilva. asocijacijos nelabai, lyg kazkas ne taip su kunu, nezinau..

kadrai lyg ir faini, bet neuzbaigti, greitukai tokie. daznau pagr. herojus nesusirisa su aplinka. (gal apart paskutines foto) tokie butu mano pastebejimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 27 rugpjūčio 2013 - 10:34
QUOTE(Maggie @ 2013 08 27, 11:34)
Darkas - del stiliaus. na kadrai nuotaikingi, bet kiekvienam turiu BET.
1. - bobute man geriausia, nors kabinesiuos prie kompozicijos, nes man mazoka erdves ir bando ciuozt desinen.
2. - beeinantis vyrukas, toks snapshotinis, neuzbaigtas, truksta info. lyg ir sudomina kazkuom (kodel tokia veido ishraishka, kur jis eina etc), bet gerokas vaizdines info trukumas erzina.
3. - nice girl. bet mano akys uzkliuvo ties sortuku ir camel toe. negaliu pasiziureti is arciau, bet kazkas ne taip su ta vieta..  doh.gif
4. - berniukas kaip berniukas.
5. - mergina kaip mergina. although trikampis idomiai isipaiso, nors man visiskai netinka prie jos aprangos, emocijos. nesuprantu ka turetu si foto sakyti, kokia info nesti. zodizu truksta.
6. - gal ir nuotaikingas bei juokingas. nu bet as negaliu ziuret i jo pilva. asocijacijos nelabai, lyg kazkas ne taip su kunu, nezinau..

kadrai lyg ir faini, bet neuzbaigti, greitukai tokie. daznau pagr. herojus nesusirisa su aplinka. (gal apart paskutines foto) tokie butu mano pastebejimai mirksiukas.gif

Keturios iš tų šešių nuotraukų yra reportažai, o ne statytinės fotosesijos..
Beto - maniau jog nuotraukos savaitgalio temai "Stilius" ir bus akcentuojamas būtent užfiksuotas stilius, o ne kad turėtų būti speciali užsakomoji fotosesija VOGUE viršeliui, kur viskas turi būti idealu IMHO.. Tai gal ten antroje nuotraukoje man reikėjo išsiuntinėti visus kuo toliau, išstumdyti viską velniop, kas man nepatinka, liepti tam vyrukui gražiai kelis kartus pasivaikščioti pirmyn-atgal kol bus idealu? Tappogi pridėti kelio ženklų, kad būtų aišku, kur jis eina ir kodėl? biggrin.gif

Beje, lygiai taip pat esant pageidavimui, galima pasikabinėti ir prie tavo įdėtos nuotraukos, tik klausimas, kam nuo to geriau bus? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darkas: 27 rugpjūčio 2013 - 10:53
QUOTE(Darkas @ 2013 08 27, 10:50)
Keturios iš tų šešių nuotraukų yra reportažai, o ne statytinės fotosesijos..
Beto - maniau jog nuotraukos savaitgalio temai "Stilius" ir bus akcentuojamas būtent užfiksuotas stilius, o ne kad turėtų būti speciali užsakomoji fotosesija VOGUE viršeliui, kur viskas turi būti idealu IMHO.. Tai gal ten antroje nuotraukoje man reikėjo išsiuntinėti visus kuo toliau, išstumdyti viską velniop, kas man nepatinka, liepti tam vyrukui gražiai kelis kartus pasivaikščioti pirmyn-atgal kol bus idealu? Tappogi pridėti kelio ženklų, kad būtų aišku, kur jis eina ir kodėl? biggrin.gif

Beje, lygiai taip pat esant pageidavimui, galima pasikabinėti ir prie tavo įdėtos nuotraukos, tik klausimas, kam nuo to geriau bus? smile.gif

fotkės čia ir dedamos, kad prie jų būtų kabinamasi, komentuojama smile.gif
šiaip būtų smagu Tavo komentarus tai foto paskaityti.

man Tavo reportažas patiko. pirma ypač smile.gif aš tikriausiai esu gerontofilė, man senukai labai patinka blush2.gif
Atsakyti