Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vedda @ 2013 08 23, 23:57)
Patarimu as klausau, tik ju ne prudai...prisiekiau sau nesivelti i diskusijas apie ND....bet kai taisyklese parasyta  spalvta, o siuloma balta, kazkaip nematau logikos  g.gif

Kristalines, dievisko (antikvarinio) grozio mergaite  wub.gif

siūloma pasirinkti MARGĄ foną, o margas tai nebūtinai spalvotas, ir toooks spalvotas, kad užgožtų pirmaplanius objektus. Tavo atveju siūliau, kad tas didelis ąsotis su padėklu pasitarnautų kaip margas fonas. Tik tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korete: 24 rugpjūčio 2013 - 08:26
QUOTE(Maggie @ 2013 08 23, 11:16)
kai Ji nuobodziauja

Sita faina, tik gal tikrai mergaites noretusi ne centre smile.gif

QUOTE(kristalines @ 2013 08 23, 14:43)
Truputis foto ir iš manęs, penktadieniui ( biggrin.gif ), nors flickre turbūt jau dauguma matė smile.gif

O jau koks mergaites grozis wub.gif Visos labai grazios, bet pirma man labiausiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 24 rugpjūčio 2013 - 11:30
Sveikos, nebespėju gyvent doh.gif Daraiu praeito savaitgalio užduotį, bet tik šiandien persikėliau į kompą viską... Tad kad ir pavėluotai, bet atnešu... Rytinis relaxas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 08 24, 12:41)
Sveikos, nebespėju gyvent  doh.gif  Daraiu praeito savaitgalio užduotį, bet tik šiandien persikėliau į kompą viską... Tad kad ir pavėluotai, bet atnešu... Rytinis relaxas  4u.gif

Dvelkia šiluma, atsipalaidavimu, vasara. Bet man šis variantas daugiau 'instagraminis', tad komentuot daug ir nesigauna. Man labai patiko pėda, susiraukšlėjimai, bet nepatogi pėdos poza, įsitempusi labai smile.gif Ir sakyčiau išdegęs dangus, net saulės linijų nesimato. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 24 rugpjūčio 2013 - 12:26
QUOTE(*briedis* @ 2013 08 24, 12:01)
Dvelkia šiluma, atsipalaidavimu, vasara. Bet man šis variantas daugiau 'instagraminis', tad komentuot daug ir nesigauna. Man labai patiko pėda, susiraukšlėjimai, bet nepatogi poza, įsitempusi labai  smile.gif Ir sakyčiau išdegęs dangus,  net saulės linijų nesimato.  ax.gif

Gaila, vis neišsiaiškinu, kas yra tas Instagram biggrin.gif Poza dar ir kaip patogi buvo, nebent žiūrėt nepatogu smile.gif išdegęs dangus - fotkinta prieš saulę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 08 24, 12:41)
... Rytinis relaxas  4u.gif

labai jau didelę kadro dalį užima dešinioji koja... Ir rytinio relakso jau net nebepajauti žiūrėdamas į tą šlaunį... Norėtųsi delikatesnio pateikimo.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 08 24, 13:23)
Gaila, vis neišsiaiškinu, kas yra tas Instagram  biggrin.gif Poza dar ir kaip patogi buvo, nebent žiūrėt nepatogu  smile.gif išdegęs dangus - fotkinta prieš saulę  mirksiukas.gif

Instagram yra tiesiog 'pykšt' ir viskas. Jokių taisyklių. Šiai foto jau Mamagutė parašė kokios klaidos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 24 rugpjūčio 2013 - 19:51
biggrin.gif
http://www.efoto.lt/...pirko_instagram
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 24 rugpjūčio 2013 - 20:16
QUOTE(mamagute @ 2013 08 24, 19:33)
labai jau didelę kadro dalį užima dešinioji koja... Ir rytinio relakso jau net nebepajauti žiūrėdamas į tą šlaunį... Norėtųsi delikatesnio pateikimo.

ax.gif na, sutinku. Tikrai nepretenduoja į geriausių foto vietą. Bet bent taip, kad ir netobulai, atlikau savaitgalinę užduotį.
Vat su šio savaitgalio užduotim pasuoju. Nors nešiojuosi tą pavadinimą visur, bet vargu, ar ką išgimdysiu doh.gif
Atsakyti
kadangi labai turiningas savaitgalis buvo, tai pas mane nemažai nuotraukų į temą "Stilius" biggrin.gif
Savaitgalio temos rezultatai
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 08 24, 22:31)
kadangi labai turiningas savaitgalis buvo, tai pas mane nemažai nuotraukų į temą "Stilius" biggrin.gif
Savaitgalio temos rezultatai

pirma ir paskutinė geriausios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 08 24, 22:31)
kadangi labai turiningas savaitgalis buvo

Stiliuje bobulytė ir vyrukas su rožiniais užrašais ant maikutės. Net kabliukų nematau biggrin.gif visgi favoritė yra tas vyrukas thumbup.gif

Kad neateiti tuščiomis, užduotis "Apie save be žodžių"
À propos de moi-même sans paroles
1. Pomėgis - fotografija;
2. Gyvenimo pokyčiai - dieta.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 24 rugpjūčio 2013 - 22:48