Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

QUOTE(Vaidulė @ 2013 09 26, 06:12)
Biskį po daugokai mestis reikėtų - vien mūsų tupikas kainavo virš 40 štukų, tai lyg po 6 ar 7 dėjomės  g.gif  o atkarpa kokio ilgio - pati matei  unsure.gif

O tie ženklai nu biskį juokingi, ne vienas kaimynas jau yra pafilmuotas mentų  doh.gif vos ne ant stabdžio laikyt visą laiką reikia, kad neviršytum leistinų 30  doh.gif
Bet sakom,gal valdžia taip rinkliavos parinks ir vairuotojų, ir bus graži pradžia asfaltui  biggrin.gif

Ka ir sakau kad reikia stabdi naudot vaziuojant tokiu greiciu biggrin.gif

Manai kad pasirinks € ir prisides prie asfalto biggrin.gif mentai namus pasistatys bet ne galvos apie mus vargsus biggrin.gif
Atsakyti
Idomu ar i Vijukus uzsuks? https://www.facebook...0...e=1
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2013 09 26, 00:08)
kaaa dar ir babkes mokėjo  blink.gif  blink.gif neduočiau nei lito, nes nuo to naudos jokios,  doh.gif o ir greitis nenormalus  doh.gif bent 40 tuomet būtų  doh.gif ant 20 važiuoti tai mašinos gadinimas... mano mašina greičiau važiuoja laisvai net kojos ant gazo nelaikant  blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif

Patikėkit, skirtumas tikrai yra, kai sudėjo ženklus smile.gif Tiems, kas važiuoja, gal ir pikta, bet tiems, kurių namai netoli tos gatvės, ženklai tikrai gelbsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimukeA: 26 rugsėjo 2013 - 10:40
QUOTE(mylimukeA @ 2013 09 26, 10:39)
Patikėkit, skirtumas tikrai yra, kai sudėjo ženklus  smile.gif Tiems, kas važiuoja, gal ir pikta, bet tiems, kurių namai netoli tos gatvės, ženklai tikrai gelbsti.

wink.gif mano namas prie gatves. Namuose bunu visa diena ir puikiai matau kiek tai dave ir duoda naudos tie zenklai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2013 09 26, 11:47)
wink.gif mano namas prie gatves. Namuose bunu visa diena ir puikiai matau kiek tai dave ir duoda naudos tie zenklai biggrin.gif

Ir jūs nežinojot, kad renkami pinigai tiems ženklams? smile.gif Mano namas irgi prie gatvės, ir taip pat namie būnu visą dieną. Kai kurie vairuotojai tikrai lėčiau važiuoja, tada mes su vaikais ramiau kieme galim būti, nes tikrai paspringti galima tom dulkėm doh.gif Kad lėčiau važiuoja rodo ir automobiliai, kuriuos dabar rečiau reikia plauti hihihi.gif
Atsakyti
sveikos, keičiu temą- kur leidžiat savo vaikučius į popamokinę veiklą?
maniskė gimanastiką pradėjo lankyt, bet jau tas vežiojimas doh.gif
gal netyčia žinot kur Šilainiuose ar šiaip arčiau, negu sporto mokykla?
viduriniąja galvojam į Kendo leist ax.gif dar nebuvom nei karto- gal ir nepatiks- bet pažiūrėsim. Ir tas būrelis centre- Naujalio muzikos mokykloj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2013 09 26, 17:28)
sveikos, keičiu temą- kur leidžiat savo vaikučius į popamokinę veiklą?
maniskė gimanastiką pradėjo lankyt, bet jau tas vežiojimas  doh.gif 
gal netyčia žinot kur Šilainiuose ar šiaip arčiau, negu sporto mokykla?
viduriniąja galvojam į Kendo leist  ax.gif  dar nebuvom nei karto- gal ir nepatiks- bet pažiūrėsim. Ir tas būrelis centre- Naujalio muzikos mokykloj  doh.gif

Mano eina į būreius mokykloje po pamokų, papildomai niekur nevežioju schmoll.gif Lankom sportinius šokius ,teatrą, keramiką, menų mozaiką ir anglų kalbą..atrodo daug, bet užsiėmimas vyksta po 35 minutes, tai nepervargsta. Vėliau atsirinks, gal kažkas nepatiks..
Atsakyti
Sveikos,
Pirmadienį planuoju užsakymą iš Čia . Gal bus norinčių prisijungti? Rašykit až ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš kaip ir Milinga pasiskelbsiu blush2.gif , ruošiuosi is Amway užsakymą daryt pirm.ar antr. Gal kam ko reikia? Rašykit 4u.gif
Tupperware spalio naujienos ČIA.
4u.gif
Čia jus kaip suprantu apie Vijukų g.esančius ženklus kalbėjot? Aš šalia gyvenu, tai bent jau man atodo, kad tikrai sumažėjo lakstančių, ir kroviniai, bent jau kai kurie, irgi prisilaiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cresta: 28 rugsėjo 2013 - 12:43
QUOTE(mylimukeA @ 2013 09 26, 12:49)
Ir jūs nežinojot, kad renkami pinigai tiems ženklams? smile.gif Mano namas irgi prie gatvės, ir taip pat namie būnu visą dieną. Kai kurie vairuotojai tikrai lėčiau važiuoja, tada mes su vaikais ramiau kieme galim būti, nes tikrai paspringti galima tom dulkėm  doh.gif Kad lėčiau važiuoja rodo ir automobiliai, kuriuos dabar rečiau reikia plauti  hihihi.gif

gal ne taip išsireiškiau blush2.gif ne pirmoje eilėje prie kelio gyvenu bet antroje, o aplinkui tuščia blush2.gif

nenoriu toliau diskutuoti šia tema, nes kiekvienas mes turim savo nuomonę. 4u.gif Sumažėjo lakstančių nes kelias baisus, vienos duobes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2013 09 28, 14:21)
gal ne taip išsireiškiau  blush2.gif ne pirmoje eilėje prie kelio gyvenu bet antroje, o aplinkui tuščia  blush2.gif

nenoriu toliau diskutuoti šia tema, nes kiekvienas mes turim savo nuomonę.  4u.gif  Sumažėjo lakstančių nes kelias baisus, vienos duobes  doh.gif

Aš irgi pasisakiau tik iš savo pusės blush2.gif Nevažinėju ta gatve (kartais važiuoju ir tada kaskart prižadu sau daugiau niekada nevažiuoti doh.gif ). Ir dar pas mus tvoros nėra, todėl tos dulkės taip baisu.
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2013 09 28, 13:40)
Aš irgi pasisakiau tik iš savo pusės  blush2.gif  Nevažinėju ta gatve (kartais važiuoju ir tada kaskart prižadu sau daugiau niekada nevažiuoti  doh.gif ). Ir dar pas mus tvoros nėra, todėl tos dulkės taip baisu.

pas mus yra tvora, bet dulkes nuo langų valau kas pora savaičių ar net dažniau biggrin.gif
Atsakyti