Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

QUOTE(Jurgel @ 2013 09 25, 16:27)
kurioj vietoj Užliedžiuose gyveni? nes čia žiūriu visos iš Romainių ir Vijūkų tik ax.gif

Pienių g., paskutinis kvartalas smile.gif
Atsakyti
Labas,

As apakus, veziau mama iki 44 mikriaus tai Liucijanovos g. galvojau kad masina issiskes nuo duobiu. Vaziavau nespausdama nei vieno pedalo. Ta gatve jauciu jei vaziuot tai tik traktorium.
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2013 09 25, 17:39)
Labas,

As apakus, veziau mama iki 44 mikriaus tai Liucijanovos g. galvojau kad masina issiskes nuo duobiu. Vaziavau nespausdama nei vieno pedalo. Ta gatve jauciu jei vaziuot tai tik traktorium.

nu jo, ten pagerintas kelias doh.gif uzjauciu tuos, kurie kasdien ten vazineja...
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2013 09 25, 17:04)
nu jo, ten pagerintas kelias  doh.gif  uzjauciu tuos, kurie kasdien ten vazineja...

bet ta atkarpa nuo lubinų g. iki posūkio ( 3 baisinės duobės) irgi košmaras blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eule @ 2013 09 25, 16:34)
Pienių g., paskutinis kvartalas smile.gif

o aš iš Griežlės. Smagu kažką čia iš savo kaimo sutikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2013 09 25, 18:14)
bet ta atkarpa nuo lubinų g. iki posūkio ( 3 baisinės duobės) irgi košmaras  blink.gif  doh.gif

Tai sitos baika. Letai pravaziuoji ir viskas o ten duobe ant duobes nei apvaziuot nei ka. Pritariu Helai uzuojauta kas vaziuoja ten kasdien.
Ziuriu visu vaikai serga, mano dickis irgi serga. Sveikatos visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2013 09 25, 17:50)
o aš iš Griežlės. Smagu kažką čia iš savo kaimo sutikti 4u.gif

Aha, ir man smagu, nes šiaip tai čia kaip ne į tą rajoną papuolus gali jaustis... biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2013 09 25, 17:51)
Tai sitos baika. Letai pravaziuoji ir viskas o ten duobe ant duobes nei apvaziuot nei ka. Pritariu Helai uzuojauta kas vaziuoja ten kasdien.
Ziuriu visu vaikai serga, mano dickis irgi serga. Sveikatos visiems  4u.gif

ačiū už paguodą sad.gif
gaila kad valdžia sudėjo ženklą 20 doh.gif doh.gif nu kas iš to doh.gif dabar tikriausiai galvoja, kad sudės ženklus ir kelio nereikės greideriuoti doh.gif tos sunkesvorės mašinos kai būna geras kelias važiuoja ne mažiau 80 doh.gif doh.gif jos ir išmala duobes... aišku kam tai rūpi... gaila kad nei veinas valdžios atstovas čia negyvena dėl to ir niekas nevyksta dėl asfalto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2013 09 25, 21:34)
ačiū už paguodą sad.gif
gaila kad valdžia sudėjo ženklą 20  doh.gif  doh.gif nu kas iš to  doh.gif dabar tikriausiai galvoja, kad sudės ženklus ir kelio nereikės greideriuoti  doh.gif tos sunkesvorės mašinos kai būna geras kelias važiuoja ne mažiau 80  doh.gif  doh.gif jos ir išmala duobes... aišku kam tai rūpi... gaila kad nei veinas valdžios atstovas čia negyvena dėl to ir niekas nevyksta dėl asfalto  doh.gif

Tai ten ir zenklo nereik gali lekt ant 10 nedaugiau lotuliukas.gif
Ana savaite pro ten vaziavau i drauges gimtadieni, tai dar taip nebuvo. Jauciu cia lietus ir tos krovinines padare juoda darba. Zodziu baisu, tikras kaimas. Reik visiem dzipus susipirkti ir vaziuot pro laukus, jauciu ten lygiau butu.
Atsakyti
hihihi.gif valdžia sudėjo ženklus - optimistės kokios irnesakyk.gif
Taigi čia gyventojai, kur šalia tos gatvės gyvena, metėsi babkes, pirkosi ir dėjosi didis.gif

Žodžiu - užuojautą prijamu, nes joju kas rytą doh.gif eina nafik aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2013 09 25, 21:11)
hihihi.gif valdžia sudėjo ženklus - optimistės kokios  irnesakyk.gif
Taigi čia gyventojai, kur šalia tos gatvės gyvena, metėsi babkes, pirkosi ir dėjosi didis.gif

Žodžiu - užuojautą prijamu, nes joju kas rytą  doh.gif eina nafik aggressive.gif

kaaa dar ir babkes mokėjo blink.gif blink.gif neduočiau nei lito, nes nuo to naudos jokios, doh.gif o ir greitis nenormalus doh.gif bent 40 tuomet būtų doh.gif ant 20 važiuoti tai mašinos gadinimas... mano mašina greičiau važiuoja laisvai net kojos ant gazo nelaikant blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

geriau babkes tuomet rinktu asfaltui, gal dar keliukai prisidėtų biggrin.gif pasvajoju garsiai, bet pvz žmonės prie Baremos susimetė ir išsiklojo afaltuką thumbup.gif džiugu važiuoti tenai į svečius thumbup.gif
Atsakyti
Biskį po daugokai mestis reikėtų - vien mūsų tupikas kainavo virš 40 štukų, tai lyg po 6 ar 7 dėjomės g.gif o atkarpa kokio ilgio - pati matei unsure.gif

O tie ženklai nu biskį juokingi, ne vienas kaimynas jau yra pafilmuotas mentų doh.gif vos ne ant stabdžio laikyt visą laiką reikia, kad neviršytum leistinų 30 doh.gif
Bet sakom,gal valdžia taip rinkliavos parinks ir vairuotojų, ir bus graži pradžia asfaltui biggrin.gif
Atsakyti