Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

QUOTE(viktorijat @ 2013 09 18, 22:38)
Labas,

Turiu, vyras nupirko, tai naudoju beveik kasdien.

Patiko man savijauta po jo smile.gif Gaila, kad paskui, kai išvažiavau į pajūrį, tai po gero mėnesio pargrįžau ir taip ir nebenuvažiavau iki tavęs. Jei dar priimsi, tai kai išsveiksime visi galutinai ir pupa į daržą išleisiu, tada atlėksiu pasimasažinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2013 09 17, 17:30)
O man reik pagalbos  bigsmile.gif Noriu užsakyti savaitgaliui vieno kąsnio sumuštinukų (ar kaip juos pavadinti) - kur plikytos tešloj pyragėliai būna su įdaru, sūrio,kumpio ir kt...Na gal suprasit, apie ką aš čia, jei esat valgę  rolleyes.gif

Kur galima būtų skanių užsisakyti - gal kas žinot??????? Labai lauksiu  ax.gif

Mes irgi užsakinėjom iš Šančių ir iš prie telekomo esančios Svajonės.. Šančiuose skanūs o Svajonėj dar ir gražūs smile.gif bet brangesni..
Atsakyti
QUOTE(Charming @ 2013 09 18, 23:06)
Sveika,

O gal galetum papasakoti koks jo poveikis?

Labas,
Jei moksliskai tai pasigooglink internete roll shaper
O jei is patirties, tai man ant koju celiulitas zenkliai pamazejo, svoris nenukrito nes maisto nesiderinu. Kojos apkudo, per leska buvo 61 cm, dabar 57 cm (bet cia bijau apsimeluot, nes dar elipsini minu beveik kasdien po valanda tai gal nuo jo apkudo). Ir siaip po to masazo geresne savijauta.
Papildyta:
QUOTE(cresta @ 2013 09 18, 23:30)
Patiko man savijauta po jo smile.gif Gaila, kad paskui, kai išvažiavau į pajūrį, tai po gero mėnesio pargrįžau ir taip ir nebenuvažiavau iki tavęs. Jei dar priimsi, tai kai išsveiksime visi galutinai ir pupa į daržą išleisiu, tada atlėksiu pasimasažinti  mirksiukas.gif

Kai noresi ir galesi, visada prasom, susiderinsim. Man geriausias laikas tai nuo ryto iki pietu, kai Simas darzeli, mes su maze vienos bunam, tai namie ramu buna.
Atsakyti
Jau tikriausiai daugumoj mokyklų praūžė susirinkimai, pašnibždėkit, kokiom sumom papildom klasių fondus.

Palyginimui, turiu du mokinukus (abu dar pradinukai): vienoj klasėj 25 lt, kitoj 155 Lt. Pradedu bijot, kad dvyliktoj klasėj keturženklės sumos neužteks doh.gif

Darželiai atskira respublika, bet kažkur varpai skambėjo, kad Lietuvėlėj mokslas vis dar nemokamas lotuliukas.gif

P.S. Pratybos atskirai (jei ką) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 23 rugsėjo 2013 - 19:43
QUOTE(a79 @ 2013 09 23, 19:42)
Jau tikriausiai daugumoj mokyklų praūžė susirinkimai, pašnibždėkit, kokiom sumom papildom klasių fondus.

Palyginimui, turiu du mokinukus (abu dar pradinukai): vienoj klasėj 25 lt, kitoj 155 Lt. Pradedu bijot, kad dvyliktoj klasėj keturženklės sumos neužteks  doh.gif

Darželiai atskira respublika, bet kažkur varpai skambėjo, kad Lietuvėlėj mokslas vis dar nemokamas  lotuliukas.gif

P.S. Pratybos atskirai (jei ką)  mirksiukas.gif

Sveika,
Darželyje reikėjo supirkti higienos prekes( plovikliai visokie, tualetinis popierius, servetėlės, šiukšlių maišai kelių dydžių ir pan. ..sąrašėlis nemenkas doh.gif plius aišku ilgiausias sąrašas kanceliarinių reikmenų ir 5 lt mėnėsiu dar renkama į fondą...mokam iškart už visus 10 mėn., taigi 50 Lt doh.gif

Pirmokėlei rinkom po 50 Lt į fondą ( iškart reikėjo pirkti roletus) ir 110 lt pratyboms. Kol kas lyg tiek g.gif
Atsakyti
Pas mus rytoj susirinkimas mokykloj, tai nežinau kiek bus, bet tikrai sumos normalios labai,kas mėnesį mokytoja sąmatą atsiunčia visiems ir jokių neaiškių rinklevų tikrai nebūna g.gif Turbūt iškart dėsim po 100,kad nereikėtų po truputį rankioti smile.gif Po to kai baigsis pinigai vėl po 100 - šiaip visos išlaidos yra protingos,suderintos, ir tikrai nebrangu - tik ekslursijos dar kainuoja,bet jei nenori/negali - neleidi vaiko ir viskas rolleyes.gif

Darželyje irgi normaliai buvo,nežinau kaip priešmokyklinėj g.gif Priemones jau supirkau,bet pas mus nereik nei valiklių nei šiukšlių maišų biggrin.gif WC popierius ir nosinės, o visa kita tai kanceliarinės smile.gif

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Manau rinkliavų dydis priklauso nuo to, ką mokytoja ir tėveliai susitaria už juos pirkti. Jei į tai įeina kokių baldų (pvz. batų spintelių) gamyba, tai tada daugiau, jei tik tualetinį popierių, tai mažiau.
Aš iš savo auklėtinių, aštuntokų, po 5 lt rinkau, nes man jų tualetinis popierius nerūpi, o smulkioms išlaidoms renginiams užtenka smile.gif.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
kaip jusu sveikatos su vaikuciais? mes tai jau nuo ketvirtadienio is ligos su vaiku neislipam. Laukiu nesulaukiu kol ta bjaurastis pasibaigs.

Atejau su pasiulymu veiklioms mamoms o gal ir teciams (nors tokiu cia nemaciau..). Pati ikisau galva i Romainiu bendruomene ir matau, kad yra aktyviu, mylinciu savo rajona nariu trukumas. Gal noretumet kas prisijungti ir kartu nuveikti kazka gero savo gyvenamajam kvartale?
Darbeliu yra visokiu, planu daug, bet mazai norinciu pagelbeti wink.gif

Jei kas susidomesite parasykit asmenine zinute 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Levanda @ 2013 09 25, 13:14)
Pati ikisau galva i Romainiu bendruomene ir matau, kad yra aktyviu, mylinciu savo rajona nariu trukumas.

Kaži Užliedžiuos yra kokia bendruomenė? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eule @ 2013 09 25, 12:19)
Sveikos  4u.gif

Kaži Užliedžiuos yra kokia bendruomenė?  g.gif  smile.gif

http://rekvizitai.vz...omenes_centras/
Atsakyti
Tiesa, junkites prie naujo bendruomenes FB profilio: https://www.facebook...497845850308018

taip galesite bent netiesiogiai dalyvauti bendruomenes veikloje, stebeti kas vyksta, reiksti nuomone ir pan. Taip pat kvieskite visus savo kaimynus ir draugus is Romainiu, kad isgauti dar didesne nauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eule @ 2013 09 25, 13:19)
Sveikos  4u.gif

Kaži Užliedžiuos yra kokia bendruomenė?  g.gif  smile.gif

kurioj vietoj Užliedžiuose gyveni? nes čia žiūriu visos iš Romainių ir Vijūkų tik ax.gif
Atsakyti