Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

QUOTE(Agille @ 2013 09 08, 21:42)
Sveikos mamos, seniai jau buvau uzsukusi..  ax.gif  as cia su tokiu pasiulymu. Gal kuri noretu nemokamo nagu priauginimo,manikiuro? Mokausi,tad reik modeliuku. Rasau datas:
09.10 8val;11val - klasikinis manikiuras

Buciau dekinga jei kas padetu susirasti modeliuku  ax.gif  gal zinote ,kas nori pasilepinti ir neisleisti tam pinigeliu  ax.gif  4u.gif

hmmm gaila tik db pamačiau sad.gif gal kada kartosi neužilgo? blush2.gif
Atsakyti
sveikos,

netolimoje ateityje kraustysimes su seima i Romainius. Labai ieskau aukles. Gal galetumete kuom pagelbeti ? Tinka ir jauna be patirties. Visai dienai

aciu is anksto! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krist@ @ 2013 09 10, 22:07)
Sveika,

kaip ir mes pagal sarasus, bet pradzia, kaip ir pernai  doh.gif  paejom praeita savaite po pusdieni ir ketvirtadieni vakare jau snargliai prasidejo, po to kosulys i komplekta, tai sedi namie, nzn kuom ta vaika girdyt, maitint, kad sveikas eidamas i darza butu  blink.gif  kol namie, tol viskas gerai, cia gal psichologija veikia, nes siaip jis ten visai nenori.

maniskiai ir isgriuvo doh.gif .sunu ketvirtadieni su skaudancia gerkle pasiemiau,nakti snargliai,kosuliai , o dukra nuo sestadienio serga doh.gif . as duodu zuvu taukus,skysta eziuole, vit. c , paskiepyti pneumo vakcina.tai nezinau ar kas veikia,bet si karta kazkaip greiciau krapstomes...
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2013 09 12, 21:29)
maniskiai ir isgriuvo  doh.gif  .sunu ketvirtadieni su skaudancia gerkle pasiemiau,nakti snargliai,kosuliai , o dukra nuo sestadienio serga  doh.gif  . as duodu zuvu taukus,skysta eziuole, vit. c , paskiepyti pneumo vakcina.tai nezinau ar kas veikia,bet si karta kazkaip greiciau krapstomes...

mano mazoji sianakt apsisnargliavo doh.gif irgi namuose sedim...
as tik dabar zuvu taukus duodu.. kazkaip dar tu vitaminu nesinori kisti, kai tiek uogu, vaisiu, darzoviu valgo. bet jau turiu pasiruosus- is Vokietijos rekomendavo, nu tai ziuresim, kas per stebuklas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hela77: 12 rugsėjo 2013 - 22:03
QUOTE(hela77 @ 2013 09 12, 23:01)
mano mazoji sianakt apsisnargliavo  doh.gif  irgi namuose sedim...
as tik dabar zuvu taukus duodu.. kazkaip dar tu vitaminu nesinori kisti, kai tiek uogu, vaisiu, darzoviu valgo. bet jau turiu pasiruosus- is Vokietijos rekomendavo, nu tai ziuresim, kas per stebuklas  bigsmile.gif

su tais visais papildais tai nzn kiek jie veikia.viskas priklauso nuo vaiko imuniteto.jei jis mazas tai gali duot auksinius papildus,vistiek sirgs daugiau uz ta kuris ju negeria,bet turi geresni imuniteta. daugiau jo neisplesi.tarkim ,kaip pvz imunitetas kaip 2lt dydzio moneta,papildais pasiekiamos krasteliu ribos,bet didesnio diametro kaip ta moneta niekaip neisgausim (nezinau ar aiskiai as cia surasiau biggrin.gif ) . tik tiek kad su papildais gali palaikyt max ribas...
Atsakyti
http://naujiejiromainiai.lt/?p=317
Atr matete mamos? Nepamirskit pasakyti savo nuomones apie darzeli ir mokykla mirksiukas.gif
Atsakyti
O man reik pagalbos bigsmile.gif Noriu užsakyti savaitgaliui vieno kąsnio sumuštinukų (ar kaip juos pavadinti) - kur plikytos tešloj pyragėliai būna su įdaru, sūrio,kumpio ir kt...Na gal suprasit, apie ką aš čia, jei esat valgę rolleyes.gif

Kur galima būtų skanių užsisakyti - gal kas žinot??????? Labai lauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2013 09 17, 15:30)
O man reik pagalbos  bigsmile.gif Noriu užsakyti savaitgaliui vieno kąsnio sumuštinukų (ar kaip juos pavadinti) - kur plikytos tešloj pyragėliai būna su įdaru, sūrio,kumpio ir kt...Na gal suprasit, apie ką aš čia, jei esat valgę  rolleyes.gif

Kur galima būtų skanių užsisakyti - gal kas žinot??????? Labai lauksiu  ax.gif

žinau kad bendradarbė perka šančiuose kažkur..ar ne per toli važiuoti? 867780911 Skanūs buvo, nes darbe valgėm per gimtadienį jos ax.gif
Atsakyti
Ai aš vistiek vešiuosi į Alytų pirtelėn biggrin.gif
Ačiū 4u.gif 4u.gif

Na gal dar kas arčiau ką žino? būtų paprasčiau,bet ir šančiai ne vingis, kai reikia biggrin.gif

p.s. kažkada Maximoj mačiau skelbimą, kad Romainiuose irgi tokius daro....tik smalsu kokie atsiliepimai ir tel (na,gal rasiu dar ir skelbimą g.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulė: 17 rugsėjo 2013 - 15:57
QUOTE(Levanda @ 2013 09 17, 14:30)
http://naujiejiromainiai.lt/?p=317
Atr matete mamos? Nepamirskit pasakyti savo nuomones apie darzeli ir mokykla  mirksiukas.gif

Sveikos kaimynės,
seniai jau besireiškiau. Vasara nebuvo kada, paskui darželio reikalai prasidėjo, dabar sirguliuojam doh.gif
Įdomu, kurioje čia Vijukų g.vietoje išskirtas sklypas. Gal kas ką girdėjo?
Vaidule, zinau, kad II ligoninej kur yra kavinukė, ten galima užsisakyti visokių užkandėlių, sumuštinukų ir pan. biggrin.gif Mes ten vestuvėms užsakinėjom, nes mamux mano darbuojasi toje ligoninėje, tai ir pasiūlė tokį variantą smile.gif
Viktorijat, ar dar tą stebuklingąjį aparatą namie turi?
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2013 09 18, 19:08)
Sveikos kaimynės,

Viktorijat, ar dar tą stebuklingąjį aparatą namie turi?

Labas,

Turiu, vyras nupirko, tai naudoju beveik kasdien.
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2013 09 18, 21:38)
Labas,

Turiu, vyras nupirko, tai naudoju beveik kasdien.

Sveika,

O gal galetum papasakoti koks jo poveikis?
Atsakyti