Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

lotuliukas.gif doh.gif oki drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2013 09 07, 20:31)

Kas Tau cia juokingo? biggrin.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2013 09 07, 21:13)
Saliut  biggrin.gif Aš kaip visada  tongue.gif  blush2.gif

Turiu Cuba Limbre ir Pina colada kolkteiliuku po 0,33 ml buteliukai  biggrin.gif
Viskas su jais gerai, švieži, tik iš gamyklos, tik gal kai kurie apibėgę (daug sudužo, ir apibėgusių jau nepriima į pardes) po 2 lt (pardeja 2,9-2,99 - akcijos metu apie 2,39 lt) - jei kas norit rašykit, atvažiuokit, nes šiaip tai po savaitgalio išvežiosiu po biskį; čia tik laikina prieglauda pas mane namie  mirksiukas.gif
Vėliau, nžn tik kada pavyks parvežti, turėtų dar būti ir Mojito  mirksiukas.gif

p.s. jau kai kam esu palikusi,tai viskas OK, skubėti pas mane nereikia, rasit ir vėliau  biggrin.gif

As noriu pina colada (kokiu 10 vnt), paimsiu kai atvaziuosiu makaronu. Aciu
Atsakyti
Kad "norėsiu Daug" biggrin.gif Kalėdoms jau ruošiesi turbūt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2013 09 07, 20:54)
Kad "norėsiu Daug"  biggrin.gif Kalėdoms jau ruošiesi turbūt  tongue.gif

Oho kiek reikes paimti kad ir Kaledoms uztektu biggrin.gif visos furos biggrin.gif neturesiu kur sandeliuoti cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

Naujos GW akcijos
Atsakyti
Sveikos mamos, seniai jau buvau uzsukusi.. ax.gif as cia su tokiu pasiulymu. Gal kuri noretu nemokamo nagu priauginimo,manikiuro? Mokausi,tad reik modeliuku. Rasau datas:
09.10 8val;11val - klasikinis manikiuras
09.12 8val;12val - sventinis nagu prailginimas ( jis trumpalaikis,kelioms dienoms,pasipuosti kur ir pan.)
09.17 8val geliniai nagai
09.18 8val geliniai nagai
09.20 8val geliniai prancuziski nagai

Buciau dekinga jei kas padetu susirasti modeliuku ax.gif gal zinote ,kas nori pasilepinti ir neisleisti tam pinigeliu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Per darbus ir visokius kitokius reikalus, vis neprisijungiu, tik paskaitinėju smile.gif

Kaip pirma rugsėjo savaitė praėjo?

Mano mažoji po vasaros atostogų nuėjo į darželį, tai tuos pasikeitimus sunkiai labai sekėsi įveikti, gal tik penktadienį jau pasiliko be ašarų. Pasikeitė grupė, auklėtojos, gerai kad vaikai iš lopšelio visi buvo perkelti, tai bent šiokia tokia paguoda, kad yra draugų.

Milinga, rašau į AŽ, noriu kai ką užsisakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salote @ 2013 09 09, 09:05)

mirksiukas.gif ačiū.

Mano tai abi gerai jaučiasi..be ašarų, nėra jokių nenoriu...
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2013 09 09, 10:34)
mirksiukas.gif  ačiū.

Mano tai abi gerai jaučiasi..be ašarų, nėra jokių nenoriu...

Va, šiandien jau viskas gerai. Atsikėlė su nuotaika ir atsisveikinom gražiai, be ašarų. Tikiuosi, kad čia tik pradžia tokia buvo.

Atsakyti
QUOTE(Salote @ 2013 09 09, 10:05)
Sveikos,

Per darbus ir visokius kitokius reikalus, vis neprisijungiu, tik paskaitinėju smile.gif

Kaip pirma rugsėjo savaitė praėjo?

Mano mažoji po vasaros atostogų nuėjo į darželį, tai tuos pasikeitimus sunkiai labai sekėsi įveikti, gal tik penktadienį jau pasiliko be ašarų. Pasikeitė grupė, auklėtojos, gerai kad vaikai iš lopšelio visi buvo perkelti, tai bent šiokia tokia paguoda, kad yra draugų.

sveikos,

kad mums sunku i ritma isivaziuot, tai ka apie vaikus kalbet? g.gif
Mano mazoji jau savaite i lopseli eina, bet tik siandien pabandziau atvedus atsisveikit ir t.t. nes anuos kartus, tai vis pradingdavau proga nutaikius. Nu, ka buvo asaru doh.gif paskui po valandos aukletojai paskambinau, nieko, sako viskas gerai. dar reiks kelias dieneles "pazaisti", galvoju gal penktadieni jau miegojimui palikt g.gif
kas ciaa dar seke, i Saules zuikucius eina? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2013 09 09, 12:27)
sveikos,

kad mums sunku i ritma isivaziuot, tai ka apie vaikus kalbet?  g.gif
Mano mazoji jau savaite i lopseli eina, bet tik siandien pabandziau atvedus atsisveikit ir t.t. nes anuos kartus, tai vis pradingdavau proga nutaikius. Nu, ka buvo asaru  doh.gif  paskui po valandos aukletojai paskambinau, nieko, sako viskas gerai. dar reiks kelias dieneles "pazaisti", galvoju gal penktadieni jau miegojimui palikt  g.gif
kas ciaa dar seke, i Saules zuikucius eina? bigsmile.gif

Sveika,

kaip ir mes pagal sarasus, bet pradzia, kaip ir pernai doh.gif paejom praeita savaite po pusdieni ir ketvirtadieni vakare jau snargliai prasidejo, po to kosulys i komplekta, tai sedi namie, nzn kuom ta vaika girdyt, maitint, kad sveikas eidamas i darza butu blink.gif kol namie, tol viskas gerai, cia gal psichologija veikia, nes siaip jis ten visai nenori.
Atsakyti