oki
QUOTE(Vaidulė @ 2013 09 07, 21:13)
Saliut Aš kaip visada
Turiu Cuba Limbre ir Pina colada kolkteiliuku po 0,33 ml buteliukai
Viskas su jais gerai, švieži, tik iš gamyklos, tik gal kai kurie apibėgę (daug sudužo, ir apibėgusių jau nepriima į pardes) po 2 lt (pardeja 2,9-2,99 - akcijos metu apie 2,39 lt) - jei kas norit rašykit, atvažiuokit, nes šiaip tai po savaitgalio išvežiosiu po biskį; čia tik laikina prieglauda pas mane namie
Vėliau, nžn tik kada pavyks parvežti, turėtų dar būti ir Mojito
p.s. jau kai kam esu palikusi,tai viskas OK, skubėti pas mane nereikia, rasit ir vėliau
Turiu Cuba Limbre ir Pina colada kolkteiliuku po 0,33 ml buteliukai
Viskas su jais gerai, švieži, tik iš gamyklos, tik gal kai kurie apibėgę (daug sudužo, ir apibėgusių jau nepriima į pardes) po 2 lt (pardeja 2,9-2,99 - akcijos metu apie 2,39 lt) - jei kas norit rašykit, atvažiuokit, nes šiaip tai po savaitgalio išvežiosiu po biskį; čia tik laikina prieglauda pas mane namie
Vėliau, nžn tik kada pavyks parvežti, turėtų dar būti ir Mojito
p.s. jau kai kam esu palikusi,tai viskas OK, skubėti pas mane nereikia, rasit ir vėliau
As noriu pina colada (kokiu 10 vnt), paimsiu kai atvaziuosiu makaronu. Aciu
Kad "norėsiu Daug" Kalėdoms jau ruošiesi turbūt
QUOTE(Vaidulė @ 2013 09 07, 20:54)
Kad "norėsiu Daug" Kalėdoms jau ruošiesi turbūt
Oho kiek reikes paimti kad ir Kaledoms uztektu visos furos neturesiu kur sandeliuoti
Sveikos mamos, seniai jau buvau uzsukusi.. as cia su tokiu pasiulymu. Gal kuri noretu nemokamo nagu priauginimo,manikiuro? Mokausi,tad reik modeliuku. Rasau datas:
09.10 8val;11val - klasikinis manikiuras
09.12 8val;12val - sventinis nagu prailginimas ( jis trumpalaikis,kelioms dienoms,pasipuosti kur ir pan.)
09.17 8val geliniai nagai
09.18 8val geliniai nagai
09.20 8val geliniai prancuziski nagai
Buciau dekinga jei kas padetu susirasti modeliuku gal zinote ,kas nori pasilepinti ir neisleisti tam pinigeliu
09.10 8val;11val - klasikinis manikiuras
09.12 8val;12val - sventinis nagu prailginimas ( jis trumpalaikis,kelioms dienoms,pasipuosti kur ir pan.)
09.17 8val geliniai nagai
09.18 8val geliniai nagai
09.20 8val geliniai prancuziski nagai
Buciau dekinga jei kas padetu susirasti modeliuku gal zinote ,kas nori pasilepinti ir neisleisti tam pinigeliu
Sveikos,
Per darbus ir visokius kitokius reikalus, vis neprisijungiu, tik paskaitinėju
Kaip pirma rugsėjo savaitė praėjo?
Mano mažoji po vasaros atostogų nuėjo į darželį, tai tuos pasikeitimus sunkiai labai sekėsi įveikti, gal tik penktadienį jau pasiliko be ašarų. Pasikeitė grupė, auklėtojos, gerai kad vaikai iš lopšelio visi buvo perkelti, tai bent šiokia tokia paguoda, kad yra draugų.
Milinga, rašau į AŽ, noriu kai ką užsisakyti
Mano mažoji po vasaros atostogų nuėjo į darželį, tai tuos pasikeitimus sunkiai labai sekėsi įveikti, gal tik penktadienį jau pasiliko be ašarų. Pasikeitė grupė, auklėtojos, gerai kad vaikai iš lopšelio visi buvo perkelti, tai bent šiokia tokia paguoda, kad yra draugų.
QUOTE(Salote @ 2013 09 09, 09:05)
ačiū.
Mano tai abi gerai jaučiasi..be ašarų, nėra jokių nenoriu...
QUOTE(Milinga @ 2013 09 09, 10:34)
Va, šiandien jau viskas gerai. Atsikėlė su nuotaika ir atsisveikinom gražiai, be ašarų. Tikiuosi, kad čia tik pradžia tokia buvo.
QUOTE(Salote @ 2013 09 09, 10:05)
Sveikos,
sveikos,
kad mums sunku i ritma isivaziuot, tai ka apie vaikus kalbet?
Mano mazoji jau savaite i lopseli eina, bet tik siandien pabandziau atvedus atsisveikit ir t.t. nes anuos kartus, tai vis pradingdavau proga nutaikius. Nu, ka buvo asaru paskui po valandos aukletojai paskambinau, nieko, sako viskas gerai. dar reiks kelias dieneles "pazaisti", galvoju gal penktadieni jau miegojimui palikt
kas ciaa dar seke, i Saules zuikucius eina?
QUOTE(hela77 @ 2013 09 09, 12:27)
sveikos,
Mano mazoji jau savaite i lopseli eina, bet tik siandien pabandziau atvedus atsisveikit ir t.t. nes anuos kartus, tai vis pradingdavau proga nutaikius. Nu, ka buvo asaru paskui po valandos aukletojai paskambinau, nieko, sako viskas gerai. dar reiks kelias dieneles "pazaisti", galvoju gal penktadieni jau miegojimui palikt
Sveika,
kaip ir mes pagal sarasus, bet pradzia, kaip ir pernai paejom praeita savaite po pusdieni ir ketvirtadieni vakare jau snargliai prasidejo, po to kosulys i komplekta, tai sedi namie, nzn kuom ta vaika girdyt, maitint, kad sveikas eidamas i darza butu kol namie, tol viskas gerai, cia gal psichologija veikia, nes siaip jis ten visai nenori.