Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

QUOTE(elifė @ 2014 02 10, 12:07)
kas čia per dalykas prašom papasakot  4u.gif

parašiau až mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynės 4u.gif ar patenkintos Rubinet internetu? Dabar pas mus zebra (8mb/s), tai galvoju gal užteks rubineto (50mb/s)? Nes po zebros interneto, tai mes visai neišlepę ir pripratę prie lėto ir su trigdžiais lotuliukas.gif ypač vakare, kai 3 kompai pajungti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 02 10, 13:07)
kas čia per dalykas prašom papasakot  4u.gif

Nezinau ka Milinga parase, bet as rekomenduoju. Daug metu naudoju ir i nieka nekeisciau. Butu nuodeme nepasinaudoti tokia akcija.
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2014 02 10, 14:49)
Nezinau ka Milinga parase, bet as rekomenduoju. Daug metu naudoju ir i nieka nekeisciau. Butu nuodeme nepasinaudoti tokia akcija.

o kurias teko išbandyt?
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 02 10, 14:40)
o kurias teko išbandyt?

mano, kaip ir daugelio kitų, pirmosios buvo langų ir universali. Bent jau man su jom valyti langus vienas malonumas thumbup.gif Tegul pasisako kitos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 02 10, 15:40)
o kurias teko išbandyt?

As naudoju universalias ir langams. Tai su tom universaliom darau viska ir virtuvej valausi ir spinteles nusiriebalinu (kartu su Amway zoom) kai jos jau nusidevi tai i garaza nesu, kai vasara plaunu masina tai su jom nusisausinu, nepalieka jokiu vandens pedsaku, daug vandens sugeria.
O su langu tai veidrodzius ir laiptu tureklus stiklinius ir langus valausi. Man jos patinka kad labai kokybiskai valo, nelieka jokiu "šmoru" vadinamu.
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2014 02 10, 15:44)
mano, kaip ir daugelio kitų, pirmosios buvo langų ir universali. Bent jau man su jom valyti langus vienas malonumas  thumbup.gif  Tegul pasisako kitos  mirksiukas.gif

QUOTE(viktorijat @ 2014 02 10, 15:45)
As naudoju universalias ir langams. Tai su tom universaliom darau viska ir virtuvej valausi ir spinteles nusiriebalinu (kartu su Amway zoom) kai jos jau nusidevi tai i garaza nesu, kai vasara plaunu masina tai su jom nusisausinu, nepalieka jokiu vandens pedsaku, daug vandens sugeria.
O su langu tai veidrodzius ir laiptu tureklus stiklinius ir langus valausi. Man jos patinka kad labai kokybiskai valo, nelieka jokiu "šmoru" vadinamu.

ačiū
Atsakyti
dauguma temų, kuriose bendravau išsikraustė į FB, gal patogiau būtų ten? Vistiek turbūt visos turim g.gif Čia tik pasiūlymas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2014 02 10, 19:55)
dauguma temų, kuriose bendravau išsikraustė į FB, gal patogiau būtų ten? Vistiek turbūt visos turim  g.gif  Čia tik pasiūlymas  blush2.gif  ax.gif

As uz. Man FB butu irgi gerai.
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2014 02 10, 19:59)
As uz. Man FB butu irgi gerai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Reikia didesnio pritarimo ax.gif
Atsakyti
Aš irgi už FB, jei priimsit smile.gif
Atsakyti