Nezinau kaip dabar po renovacijos,bet anksciau Raudondavrio pl. IKI buvo maza siuvyklele,pagyvenusi moteriske labai greitai ir kruopsciai atlikdavo tokius darbus,prasukit,gal isliko tas skyrelis
QUOTE(RaimaS @ 2014 01 30, 08:10)
Gal kas galit parekomenduot kokiu sportiniu bureliu 5m berniukui? Gal kas leidziat savo vaika ir esat labai patenkinti? Busiu dekinga uz patarimus ir kontaktus.
Girdėjau labi geru atsiliepimų apie:
http://www.strakaliukas.lt
QUOTE(elifė @ 2014 02 07, 19:51)
sveikos,
kaip tylu čia kur visos?
turiu klausimą - gal žinot ar romainiuose ar kur netoliese rūbų taisyklą? reikia užtrauktuką įsiūti į dukros striukę, parėjo išsilupus
kaip tylu čia kur visos?
turiu klausimą - gal žinot ar romainiuose ar kur netoliese rūbų taisyklą? reikia užtrauktuką įsiūti į dukros striukę, parėjo išsilupus
Atsakysiu i AZ, kad nesigautu reklama.
Romainiuose rastas juodas suo, manau, jog labradoras. Gal zinote seimininka. Buciau dekinga, jei pasidalintumet skelbimu. Kreiptis nr.869172866
sveikos, lb.dėkui, kad suskubot pagelbėti!!! ViktorijosT pagalba radau šaunią siuvėją pa2iuose romainiuose, jei kuriai reiks, drąsiai rekomenduosiu!!
QUOTE(elifė @ 2014 02 10, 01:17)
sveikos, lb.dėkui, kad suskubot pagelbėti!!! ViktorijosT pagalba radau šaunią siuvėją pa2iuose romainiuose, jei kuriai reiks, drąsiai rekomenduosiu!!
Sveiki, o idomu uzuolaidas pasiutu? Yra ir Vijukuose siuveja, bet paskutini karta pobrangiai pataise man
QUOTE(Niushka @ 2014 02 10, 08:34)
Sveiki, o idomu uzuolaidas pasiutu? Yra ir Vijukuose siuveja, bet paskutini karta pobrangiai pataise man
As rekomenduociau Raminta is romainiu.
Esu patenkinta, galit uzsukt paziuret kaip pasiutos mano uzuolaidos.
QUOTE(viktorijat @ 2014 02 10, 08:15)
mačiau Viktorijos užuolaidas jeigu reikės man siuvėjos būtinai kreipsiuosi kontaktų
QUOTE(viktorijat @ 2014 02 10, 10:15)
Viktorija imeskite kontaktus man nereikia kazko imantraus - tik dienines reikia apsiut ir juostele prisiut
QUOTE(Niushka @ 2014 02 10, 08:34)
manau, jei prof.siuvėja, mokėtų ir užuolaidas, tik gal rūbais vien užsiima, nežinau. bet rodė kositumėlį siūtą tai liuks, ne kiekvienoj pardoutuvėj tokį kruopštų darbą rasi
Sveikos,
2 už 1 kainą
2 už 1 kainą
QUOTE(Milinga @ 2014 02 10, 13:04)
kas čia per dalykas prašom papasakot