Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

Nezinau kaip dabar po renovacijos,bet anksciau Raudondavrio pl. IKI buvo maza siuvyklele,pagyvenusi moteriske labai greitai ir kruopsciai atlikdavo tokius darbus,prasukit,gal isliko tas skyrelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RaimaS @ 2014 01 30, 08:10)
Gal kas galit parekomenduot kokiu sportiniu bureliu 5m berniukui? Gal kas leidziat savo vaika ir esat labai patenkinti? Busiu dekinga uz patarimus ir kontaktus.

Girdėjau labi geru atsiliepimų apie:

http://www.strakaliukas.lt
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 02 07, 19:51)
sveikos,

kaip tylu čia g.gif kur visos?
turiu klausimą - gal žinot ar romainiuose ar kur netoliese rūbų taisyklą? reikia užtrauktuką įsiūti į dukros striukę, parėjo išsilupus doh.gif

Atsakysiu i AZ, kad nesigautu reklama.
Atsakyti
Romainiuose rastas juodas suo, manau, jog labradoras. Gal zinote seimininka. Buciau dekinga, jei pasidalintumet skelbimu. Kreiptis nr.869172866
Atsakyti
sveikos, lb.dėkui, kad suskubot pagelbėti!!! ViktorijosT 4u.gif pagalba radau šaunią siuvėją pa2iuose romainiuose, jei kuriai reiks, drąsiai rekomenduosiu!!
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 02 10, 01:17)
sveikos, lb.dėkui, kad suskubot pagelbėti!!! ViktorijosT  4u.gif pagalba radau šaunią siuvėją pa2iuose romainiuose, jei kuriai reiks, drąsiai rekomenduosiu!!

Sveiki, o idomu uzuolaidas pasiutu? Yra ir Vijukuose siuveja, bet paskutini karta pobrangiai pataise man sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2014 02 10, 08:34)
Sveiki, o idomu uzuolaidas pasiutu? Yra ir Vijukuose siuveja, bet paskutini karta pobrangiai pataise man sad.gif

As rekomenduociau Raminta is romainiu.

Esu patenkinta, galit uzsukt paziuret kaip pasiutos mano uzuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2014 02 10, 08:15)

mačiau Viktorijos užuolaidas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jeigu reikės man siuvėjos būtinai kreipsiuosi kontaktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2014 02 10, 10:15)

Viktorija imeskite kontaktus smile.gif man nereikia kazko imantraus - tik dienines reikia apsiut ir juostele prisiut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2014 02 10, 08:34)

manau, jei prof.siuvėja, mokėtų ir užuolaidas, tik gal rūbais vien užsiima, nežinau. bet rodė kositumėlį siūtą tai liuks, ne kiekvienoj pardoutuvėj tokį kruopštų darbą rasi wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
2 už 1 kainą
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2014 02 10, 13:04)

kas čia per dalykas prašom papasakot 4u.gif
Atsakyti