Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

QUOTE(Milinga @ 2014 01 29, 10:48)
Vėl akcija  thumbup.gif
Indams plauti tinkliukas ir valymo pasta virtuvei su 40% nuolaida !!!

As tai vis laukiu kada bus skuduriukams akcija blush2.gif langams ir universaliems.
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2014 01 28, 07:57)
Sveikos kaimynes,

Ar yra musu tarpe kepanciu duona. Man reiktu raugo. Buciau dekinga.

skubiai reikia? turiu raugo, bet seniai bekepiau. jei norėtum, turėčiau prasikept kada, kad tau galėčiau duoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Milinga, o TEO pas jus per telefono liniją t.y. plačiajuostis ? nes man tik tokį siūlo ir ten išvis sparta 4mb/s g.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 01 29, 11:15)
skubiai reikia? turiu raugo, bet seniai bekepiau. jei norėtum, turėčiau prasikept kada, kad tau galėčiau duoti mirksiukas.gif

Neskubu, jau pati bandau pasidaryt bet dar tik antra diena rugsta, neaisku ar iseis. Anksciau kepdavau, tai turejau, bet kazkaip nustojau ir dingo mano raugas, jauciu gulejo gulejo kol neismeciau.
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2014 01 29, 12:27)
Milinga, o TEO pas jus per telefono liniją t.y. plačiajuostis ? nes man tik tokį siūlo ir ten išvis sparta 4mb/s  g.gif

pas mus šviesolaidis, ne per telefona
Atsakyti
Gal kas galit parekomenduot kokiu sportiniu bureliu 5m berniukui? Gal kas leidziat savo vaika ir esat labai patenkinti? Busiu dekinga uz patarimus ir kontaktus.
Atsakyti
sveikos,

kaip tylu čia g.gif kur visos?
turiu klausimą - gal žinot ar romainiuose ar kur netoliese rūbų taisyklą? reikia užtrauktuką įsiūti į dukros striukę, parėjo išsilupus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 02 07, 18:51)
sveikos,

kaip tylu čia g.gif kur visos?
turiu klausimą - gal žinot ar romainiuose ar kur netoliese rūbų taisyklą? reikia užtrauktuką įsiūti į dukros striukę, parėjo išsilupus doh.gif

Sveikos,
Yra lyg kažkokia siuvėja romainiuose, mačiau kelbimą įvažiuojant į Romainius, turėtų įsiūti..nors šiaip tos kurios siuva nelabai nori taisyti rubų, daug krapštulio, o užmokestis menkas. ax.gif arba kaip užsiplėšia doh.gif O kas jam atsitiko? gal užtektų galvutę pakeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 07 vasario 2014 - 20:33
QUOTE(Milinga @ 2014 02 07, 21:30)
Sveikos,
Yra lyg kažkokia siuvėja romainiuose, mačiau kelbimą įvažiuojant į Romainius, turėtų įsiūti..nors šiaip tos kurios siuva nelabai nori taisyti rubų, daug krapštulio, o užmokestis menkas.  ax.gif arba kaip užsiplėšia  doh.gif O kas jam atsitiko? gal užtektų galvutę pakeisti mirksiukas.gif

išlūžo tas plastmasinis galiukas, kur į galvutę kišas g.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 02 07, 21:35)
išlūžo tas plastmasinis galiukas, kur į galvutę kišas g.gif

tai teks uztrauktuka keisti.
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2014 02 07, 23:46)
tai teks uztrauktuka keisti.

taip ir įtariau
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 02 07, 22:53)
taip ir įtariau
4u.gif

Šilainių turguj mes neseniai keitėm sūnaus striukei užtrauktuką. Atidavė po poros dienų.
Atsakyti