Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

Su Naujais visas :-)

Ar matėt facebooko internetiniame puslapyje parašyta, kad nuo sausio 6 d. nebevažiuos 44 maršrutiniu taksi (už 2,50), vietoj jo atseit 44 miesto autobusiukas. Tik, kad jis tik nuo pilies važiuoja. Teks nuo savanoriu persėsti iki pilies 4u.gif
Atsakyti
As siandien jau vaziavau. Na ka, ateit iki sustojimo tik trecdalis kelio, ka eidavau iki mikrio, tai tas labai gerai. Atvaziavo mimute i minute, labai mandagus ir simpatiskas vairuotojas blush2.gif smile.gif , galioja elektroninis bilietas, tai tik 1,8 lt kainuoja, naujas ir patogus autobusiukas. Beda ta, kad tuo komfortu gali dziaugtis tik iki pilies ir teko persest i mikriuka, tai + dar 2,5lt. Padidejo laiko sanaudos ir kaina i darba nuvaziuot g.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

Su Naujais metais 4u.gif

Dabsr 20 proc. nuolaida greenwalk mikropluošto audiniams http://shop.greenwal...p...&path=60_81 .JEi kuri norėsit, rašykit až ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2013 12 31, 09:56)
biggrin.gif tokių irgi yra pardėje  tongue.gif itališki/graikiški (skirtingose šalyse gamuklos) kokybiški, nesuverdantys į košę......tiesiog imu urmu ir kažkada čia pasiūliau mergaitėms....tai va, kai kas priprašto jau irgi neiti į pardę  tongue.gif

nu bet gal brangiau nei pardėj vis tiek nėra? g.gif aš dabar tik kietagrūdžių kviečių ir perku. užteko kartą pabandyti, skirtumas akivaizdus blink.gif reiktų ir man kada taviškius išmėgint ax.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal čia yra gyvenančių Romainiškių g. gale esančiuose kotedžuose? smile.gif Būtų smagu, jeigu atsilieptumėte asmeniškai.
Atsakyti
Laba diena visoms 4u.gif

Noriu informuoti, kad Uzliedziuose vyksta aerobikos uzsiemimai, si menesi abonentams taikomos nuolaidos. kas susidomejo, rasykite i AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
ryt užsakinėju iš greenwalk..jei dar kas ko norite, rašykit ax.gif Visoms šluostėms 20 proc. nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
vakar Jums siunčiau anketos klausimus. Noriu padėkoti visoms, kas atsakė.
Kitų noriu paprašyti, raskite minutę laiko prie kavos ir atsisakykite a.ž. arba elektroniniu paštu. Dėkui Jums.

user posted image
Atsakyti
Sveikos kaimynes,

Kvieciu pavartyti elektronini Avon kataloga http://www.avon.lt/P...cmpgnYrNr=20142
jei ka issirinksit i AZ
Atsakyti
Sveikos kaimynes,

Ar yra musu tarpe kepanciu duona. Man reiktu raugo. Buciau dekinga.
Atsakyti
Sveikos wink.gif anksčiau buvo kalbėta kokį internetą turit pasijungę, nu nerandu aš kuriam pls tas pokalbis blush2.gif kiek žinau galima rinktis iš rubineto ir dar kažkokio.. gal kuri primins ? ax.gif
ir sakykti kokią spartą pasirinkę ? ar užtenka 50mb/s ? kažin kaip su interneto gaudymu antram aukšte ? g.gif
mums šilainiusoe buvo mirkovisata pajungę, maršrutizatorius buvo svetainėj, o miegame tik tam tikru kampu gaudydavo doh.gif
Atsakyti
Vėl akcija thumbup.gif
Indams plauti tinkliukas ir valymo pasta virtuvei su 40% nuolaida !!! http://shop.greenwal...;product_id=448
Viską esu išbandžius pati, esu patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(Grantee @ 2014 01 28, 16:35)
Sveikos wink.gif anksčiau buvo kalbėta kokį internetą turit pasijungę, nu nerandu aš kuriam pls tas pokalbis  blush2.gif  kiek žinau galima rinktis iš rubineto ir dar kažkokio.. gal kuri primins ? ax.gif

gal starnet g.gif nežinau tiksliai, nes pas mus TEO
Atsakyti