Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

aš turiu tik mergaitiškus kostiumus - baltą suknelę, tiktų iki 116 maždaug ir varlytės
Atsakyti
Sveikos, ar buvot jogoj vakar kas nors? smile.gif

Vaidule, ar gavai mano sms? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2013 12 17, 10:53)
Sveikos, ar buvot jogoj vakar kas nors?  smile.gif

Vaidule, ar gavai mano sms?  g.gif

Nea unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2013 12 17, 10:53)
Sveikos, ar buvot jogoj vakar kas nors?  smile.gif

as buvau. jau gaunasi ne vakar, o užvakar. nu man tai patiko. tik tiek, kad salytė maža, o žmoniu buvo labai daug. bet pagalvojau,gal kad nemokamas pirmas kartas... kitą kartą jau mažiau turėtų būt.
šiaip tai vakar nieko nejaučiau, o šiandien biškį šonkaulius, biškį kojas skauda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2013 12 18, 15:52)
as buvau. jau gaunasi ne vakar, o užvakar. nu man tai patiko. tik tiek, kad salytė maža, o žmoniu buvo labai daug. bet pagalvojau,gal kad nemokamas pirmas kartas... kitą kartą jau mažiau turėtų būt.
šiaip tai vakar nieko nejaučiau, o šiandien biškį šonkaulius, biškį kojas skauda  ax.gif

Aš irgi buvau, tik man grįžus visą vakarą bloga buvo doh.gif Jaučiu čia ženklas, kad visai pensija darausi ir reikia toliau lankyti biggrin.gif
O salytė tai jooo... Ir maža, ir kai darant kokį pratimą į lubas žiūri, tai toks jausmas, kad jos subyrėti bet kurią akimirką gali...
Atsakyti
Sveikos kaimynes,

Su sventem visas.

As su dviem reikalais:

1. Vaidule- pas mus BADAS, man reiktu kaip visada po deze sraigteliu ir vamzdeliu jei galima.

2. Gal kuriai reikia Rimi lipduku turiu 3 komplektus, sau jau nusipirkau ko norejau. Pirkausi troskintuva ir inda didesni kepimui. Labai gerai plaunasi. https://www.rimi.lt/fontignac/
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2013 12 28, 16:28)
Sveikos kaimynes,

Su sventem visas.

As su dviem reikalais:

1. Vaidule- pas mus BADAS, man reiktu kaip visada po deze sraigteliu ir vamzdeliu jei galima.

Su šventėmis ir praėjusiomis ir ateinančiomis visas wub.gif

Nu galėjai ir anksčiau pasakyti - jau turėtum biggrin.gif
Užsakysiu mirksiukas.gif
O tu nenori pabandyti kaspinėlių pvz??????? mano vaikai dabar tik juos lesa biggrin.gif jei ką,namie turiu kelis, būsiu vakare arba rytoj dar apie pietus, paskui jau 2d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2013 12 30, 14:00)
Su šventėmis ir praėjusiomis ir ateinančiomis visas  wub.gif

Nu galėjai ir anksčiau pasakyti - jau turėtum  biggrin.gif
Užsakysiu  mirksiukas.gif
O tu nenori pabandyti kaspinėlių pvz??????? mano vaikai dabar tik juos lesa  biggrin.gif jei ką,namie turiu kelis, būsiu vakare arba rytoj dar apie pietus, paskui jau 2d. smile.gif

Laba smile.gif visas su artejanciais smile.gif

Vaidule tai kaip uzsakinesi ir as noriu pabandymui makaroniuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuditaBuz @ 2013 12 30, 14:19)
Laba smile.gif visas su artejanciais smile.gif

Vaidule tai kaip uzsakinesi ir as noriu pabandymui makaroniuku smile.gif

Namie dabar turėčiau pabandymui po kelis canelloni ir kaspinėlių, dar vermišelių ir "ryžiukų" formos,spagecių, pilno grūdo sraigtelių - jei tokie tinka, tai prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galima plačiau apie makaronus? 4u.gif kokios kainos, kiekiai, skonis? smile.gif atrodo gi parduotuvėse pilna tų makaronų... g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2013 12 30, 14:00)

Užsakysiu  mirksiukas.gif
O tu nenori pabandyti kaspinėlių pvz??????? mano vaikai dabar tik juos lesa  biggrin.gif jei ką,namie turiu kelis, būsiu vakare arba rytoj dar apie pietus, paskui jau 2d. smile.gif

Aciu.
Maniskiui naujoves nepatinka lotuliukas.gif
Kai jau turesi duok zinot. Aciu dar karta
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 12 30, 16:06)
gal galima plačiau apie makaronus?  4u.gif  kokios kainos, kiekiai, skonis? smile.gif atrodo gi parduotuvėse pilna tų makaronų...  g.gif  blush2.gif

biggrin.gif tokių irgi yra pardėje tongue.gif itališki/graikiški (skirtingose šalyse gamuklos) kokybiški, nesuverdantys į košę......tiesiog imu urmu ir kažkada čia pasiūliau mergaitėms....tai va, kai kas priprašto jau irgi neiti į pardę tongue.gif
Atsakyti