Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

Sveikos
QUOTE(Jurgel @ 2013 12 13, 10:31)
merginos, ar aš kažką maišau, ar rašė kažkuri kad vyras baldais užsiima? Biškutį pridirbau, reik pagalbos doh.gif

užsiima tikrai, bet kieno tai nepasakysiu dabar g.gif
Atsakyti
O aš ieškau muzikos mokytojos, mokančios grot pianinu (vaikui) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2013 12 13, 11:31)
merginos, ar aš kažką maišau, ar rašė kažkuri kad vyras baldais užsiima? Biškutį pridirbau, reik pagalbos doh.gif

Levanda vyras mirksiukas.gif
Atsakyti
labas kaimynes, kur jus daretes(jei daretes) virtuves baldus? gal zinot kur pigiau...
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2013 12 13, 11:31)

Mano vyras daro kietuosius baldus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dov @ 2013 12 13, 19:50)
Mano vyras daro kietuosius baldus 4u.gif

virtuves ir daro? gal galima kur paziuret darbus?
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2013 12 13, 22:06)
virtuves ir daro? gal galima kur paziuret darbus?

Parasiau jums i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergaitės, reikia pagalbos doh.gif

gal turit kokį kalėdinį papuošimą/aprangą 116 berniukui rolleyes.gif Planavo, kad nieko nereikės, važiuos į teatrą, o dabar jau reikia kuo nors apsirengt doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2013 12 15, 21:58)
Labas mergaitės, reikia pagalbos  doh.gif

gal turit kokį kalėdinį papuošimą/aprangą 116 berniukui  rolleyes.gif  Planavo, kad nieko nereikės, važiuos į teatrą, o dabar jau reikia kuo nors apsirengt  doh.gif

sveikos,
maniškė zuikiu bus 19 dieną. Uošvienė nupirko kostiumą ir kažkiek jį pataisė- pritaikė, taiva ir turim. Toks su kapišonu su ausim, baltas, uztrauktukas per visą (nu iš Maximos)...
parašyk ,jei domins.
Atsakyti
Mums 18d. per pietus reikia unsure.gif Turim aprangą kažkokio padaro iš monstrų garažo, bet buvo praeitais metais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2013 12 13, 14:42)
labas kaimynes, kur jus daretes(jei daretes) virtuves baldus? gal zinot kur pigiau...

mes vaidobalduose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2013 12 15, 21:47)
Mums 18d. per pietus reikia  unsure.gif Turim aprangą kažkokio padaro iš monstrų garažo, bet buvo praeitais metais  doh.gif

mes turim peliuko kostiuma,bet ten raso 116,tai nezinau ar nebus per mazas?galit matuotis mums jis atliekamas galim paskolint.

Atsakyti