Įkraunama...
Įkraunama...

Romainių, Vijūkų, Užliedžių ir Giraitės

QUOTE(hela77 @ 2013 12 09, 13:21)
taiva as irgi galvoju kur det  g.gif  maisai tu rubu  doh.gif  lygtais yra viena seima, kuriai reikia, bet susizinosiu iki galo ko jiems ten reikia. Jeigu tikrai neturi kur det, tai gal reiks prigriebt ax.gif  gera darba padarytume kazkam  blush2.gif

nu aš nesenai beveik viską pas tėvus į palėpę išvežiau, bet žinau kad ten ir gulės ir vietą užims..nebent mano sesei dar prireks..man jau nusiteikus kad nebe..tfu tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2013 12 09, 14:23)
nu aš nesenai beveik viską pas tėvus į palėpę išvežiau, bet žinau kad ten ir gulės ir  vietą užims..nebent mano sesei dar prireks..man jau nusiteikus kad nebe..tfu tfu tfu  biggrin.gif

jooo, as irgi taip nusiteikus smile.gif

ir rimtas klausimas- gal kuri dzinsus parduodat normalaus stovio 128-134 dydzio mergaitei? idealu butu su guma. nu viska mano didzioji isaugo doh.gif
jei ne,tai reiks po skudurynus pavarinet - ten neblogu buna
Atsakyti
QUOTE(JuditaBuz @ 2013 12 09, 12:44)
Ner uz ka smile.gif As cia dar pagalvojau , kad tos voneles kur yra merkiamos kojos irgi ne is svariuju ir nemaciau kad salonuose ten jas kazkaip ypatingai plautu valytu ir dezinfekuotu, pati buvau ir likau nelabai patenkinta smile.gif smile.gif

bent jau ten kur lankydavaus, tiesdavo vienkartinį maišelį tokį ir į jį pildavo vandenį - kaip ir higieniška g.gif
Papildyta:
QUOTE(hela77 @ 2013 12 09, 14:29)

ir rimtas klausimas- gal kuri dzinsus parduodat normalaus stovio 128-134 dydzio mergaitei? idealu butu su guma. nu viska mano didzioji isaugo  doh.gif

ar verta? g.gif aš žiemą džinsų stengiuosi neauti, nebent "išeigai" biggrin.gif nes šiaip nei vaikams nei suaugusiems (ypač mot lyties) žiemą nėra sveika su džinsais vaikščiot, nes traukia šaltį, o dar jei pažemintu liemeniu tai iš viso cool.gif be to, pamenu pediatrai ar ta iginekologai, kažkurie burnodavo per paskaitas už džinsus - neva mergaitėms jei siauri dubuo normaliai neišsivysto - sunkiau išnešiot ateity kūdikį ir pagimdyt

nemoralizuoju, Hela77, tiesiog prisiminiau ir išsipasakojau lotuliukas.gif pati kartais nuperku kokius džinsus, bet pastoviai stengiuos neauti, ypač žiemą. laimei, ji jų ir nemėgsta thumbup.gif o aš tai perku tokias timpas ale džinso imitacija, o viduj toks pūkas thumbup.gif ir nebrangiai kainuoja ir šilta, ir patogu nes tempiasi ir gan gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2013 12 09, 15:00)
bent jau ten kur lankydavaus, tiesdavo vienkartinį maišelį tokį ir į jį pildavo vandenį - kaip ir higieniška g.gif
Papildyta:

ar verta? g.gif aš žiemą džinsų stengiuosi neauti, nebent "išeigai"  biggrin.gif nes šiaip nei vaikams nei suaugusiems (ypač mot lyties) žiemą nėra sveika su džinsais vaikščiot, nes traukia šaltį, o dar jei pažemintu liemeniu tai iš viso cool.gif be to, pamenu pediatrai ar ta iginekologai, kažkurie  burnodavo per paskaitas už džinsus - neva mergaitėms jei siauri dubuo normaliai neišsivysto - sunkiau išnešiot ateity kūdikį ir pagimdyt

nemoralizuoju, Hela77, tiesiog prisiminiau ir išsipasakojau lotuliukas.gif pati kartais nuperku kokius džinsus, bet pastoviai stengiuos neauti, ypač žiemą. laimei, ji jų ir nemėgsta thumbup.gif o aš tai perku tokias timpas ale džinso imitacija, o viduj toks pūkas  thumbup.gif ir nebrangiai kainuoja ir šilta, ir patogu nes tempiasi ir gan gražiai atrodo wub.gif

nu gal ir teisingai tu cia kalbi, bet jeigu jau aunasi, tai ant pedkelniu -ziema. O kur tu perki tas timpas pasiltintas? kiek esu pirkusi tu timpu dzinsu imitacijos, tai ziauru- po pirmo uzsidejimo apsivelia ziauriai doh.gif baisiau nei is skuduryno unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2013 12 09, 14:29)

ir rimtas klausimas- gal kuri dzinsus parduodat normalaus stovio 128-134 dydzio mergaitei? idealu butu su guma. nu viska mano didzioji isaugo  doh.gif

dar ir pasiltintu kelniu, kad i sniegus galetu eiti, ieskom... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2013 12 09, 15:03)
nu gal ir teisingai tu cia kalbi, bet jeigu jau aunasi, tai ant pedkelniu -ziema. O kur tu perki tas timpas pasiltintas? kiek esu pirkusi tu timpu dzinsu imitacijos, tai ziauru- po pirmo uzsidejimo apsivelia ziauriai  doh.gif baisiau nei is skuduryno  unsure.gif

aš pirkau Šilainių Norfos pastate (priešas šilainių turgų kur yra) - ten pro kitą galą įėjus, kur toliau nuo gatvės yra pora vaikiškų prekių pardoutuvių - aš pirkau kai tik įeini po dešine - labai fainos golfytės buvo gal po kokius 20lt, kokybiškos, gražios ir tas timpas - vasarą pirkdavau be pašiltinimo, o db atsirado tokių storesnių. mokėjau rodos 34lt. o kita parduotuvė paėjus kiek po kaire - ten laaabai gražių rūbelių būna, tik gal kiek brangesni, bet tikrai super wub.gif ne visada su mūsų dydžiais pasiseka, bet jau leliukiškų kokių grožybių yra wub.gif wub.gif
o taip gal ir urme panašios prekės, bet toli iki jo ir daug vaikščiojimo doh.gif
Atsakyti
Merginos, kaip su kelių barstymų pas mus giraitėj būna? šiandien nemažai teko važinėti nes montuoja virtuvinį tai eina pyyyp kaip slidu.. doh.gif net pravažiavau įvažiavimą į gatvelę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 12 09, 20:12)
Merginos, kaip su kelių barstymų pas mus giraitėj būna? šiandien nemažai teko važinėti nes montuoja virtuvinį tai eina pyyyp kaip slidu..  doh.gif  net pravažiavau įvažiavimą į gatvelę  blink.gif

kažkaip neatsimenu kad barstytų rolleyes.gif ..atsiprašau jei klystu blush2.gif . Džiaugiamės kad pagrindinius kelius nuvalo gausiai pasnigus. Reikia pasirinkti saugų greitį mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(elifė @ 2013 12 09, 17:54)
. o kita parduotuvė paėjus kiek po kaire - ten laaabai gražių rūbelių būna, tik gal kiek brangesni, bet tikrai super wub.gif ne visada su mūsų dydžiais pasiseka, bet jau leliukiškų kokių grožybių yra wub.gif  wub.gif
o taip gal ir urme panašios prekės, bet toli iki jo ir daug vaikščiojimo doh.gif

Šita parduotuvė yra www.vaikustilius.lt Jie yra ir Urmo bazėse mirksiukas.gif Aš pas juos irgi kaiką perku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 09 gruodžio 2013 - 20:36
QUOTE(Milinga @ 2013 12 09, 21:39)
Šita parduotuvė yra www.vaikustilius.lt Jie yra ir Urmo bazėse  mirksiukas.gif Aš pas juos irgi kaiką perku.

tai čia ta kur toliau paėjus po kaire turbūt Norfoj ? g.gif
va, Hella kaip tik sakei reikia kombinzonkių, vargiai kur pigiau gautum http://vaikustilius....-kelnes-vaikams
Papildyta:
beje, aš irgi švarinuos spintą ax.gif yra keletas rūbų su etiketėm cool.gif žiauriai gaila, bet bandau žvwlgt realybei į akis - netilpsiu jau aš į juos verysad.gif
taip, kad gal kam šventėms ar kam reikia sijono ar suknelės wub.gif My Webpage
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elifė: 10 gruodžio 2013 - 09:33
QUOTE(hela77 @ 2013 12 09, 14:21)
taiva as irgi galvoju kur det  g.gif  maisai tu rubu  doh.gif  lygtais yra viena seima, kuriai reikia, bet susizinosiu iki galo ko jiems ten reikia. Jeigu tikrai neturi kur det, tai gal reiks prigriebt ax.gif  gera darba padarytume kazkam  blush2.gif

As ir viena seima zinau, kuriai nepamaisytu rubeliai. Ten trys merginos auga. smile.gif tai idomu kokio amziaus pas jus tie rubeliai ? smile.gif
Atsakyti
matėt??? https://www.facebook...6...e=1 thumbup.gif
gaila, man dar niekaiip nepavyks verysad.gif
Atsakyti
merginos, ar aš kažką maišau, ar rašė kažkuri kad vyras baldais užsiima? Biškutį pridirbau, reik pagalbos doh.gif
Atsakyti