Mergaitės - ieškau kažko gražaus indigo spalvos - Kalėdiniam įmonės baliui XS-S dydis, papuošalai - aksesuarai irgi tinka
Gal kas ką parduodat, nuomojat ar žinot kur rast - būčiau dėkinga
QUOTE(Išmanioji @ 2013 12 01, 19:18)
Gal galite pasakyti kiek m3 dujų per lapkritį sudeginote ir kiek m2 šildote? Kažkaip man daugokai atrodo, nors dar negyvename vyras vis nemažino šilumos, nes dažomos ir glaistomos sienas. Tai 21-22 laipsniai laikomi, drėgmė aišku didelė... tai gavosi 70m2 sudeginom 145 m3. Gal reikia mažinti laipsnius?
Sveika,na manau tikrai nemazai. Pas mus panasus kiekis, bet sildomu m2 buvo 120. Apacioj kur grindinis sildymas temp apie 21, bet virsuj kur radiotoriai maziau. Nors viska reguliuojam pagal nora su termoreguliatorium, tai aisku taupumo sumetimais nakti nelaikom 21.
QUOTE(Krist@ @ 2013 12 02, 19:12)
Sveika,na manau tikrai nemazai. Pas mus panasus kiekis, bet sildomu m2 buvo 120. Apacioj kur grindinis sildymas temp apie 21, bet virsuj kur radiotoriai maziau. Nors viska reguliuojam pagal nora su termoreguliatorium, tai aisku taupumo sumetimais nakti nelaikom 21.
Ačiū, kas atsakė Net baisu pagalvoti, kiek reiks mokėti, kai bus tikri šalčiai
Krist@, o pas jus pirmas šildymo sezonas ar ne?
ačiū atsakiųsiom dėl kirpyklos
dėl šildymo : pas mus 102 kv.m. šildomės dar tik 2 savaites, tai 75 kubai prasukti jau bet taip pat vyksta įrenginėjimo darbai, 1a, šildomos grindys 2 a.-radiatoriai... bet kiek žinau pirmi metai brangiausi būna, kol namas išyla...
dėl šildymo : pas mus 102 kv.m. šildomės dar tik 2 savaites, tai 75 kubai prasukti jau bet taip pat vyksta įrenginėjimo darbai, 1a, šildomos grindys 2 a.-radiatoriai... bet kiek žinau pirmi metai brangiausi būna, kol namas išyla...
QUOTE(Grantee @ 2013 12 03, 14:59)
ačiū atsakiųsiom dėl kirpyklos
Tai dar nieko, pas jus juk plotas didesnis, nei pas mus. Mes turbūt naujakurių šildymo rekordus sumušim
QUOTE(Išmanioji @ 2013 12 03, 09:37)
Ačiū, kas atsakė Net baisu pagalvoti, kiek reiks mokėti, kai bus tikri šalčiai
Oi ne, mes jau kaip senbuviai . Pirma rudeni pamenu irgi nemazai buvo, bet darbininkai ten atidarais langais ir durim dirbdavo, plius katilas pats ten pagal kazka sildydavo, nes neturejom termoreguliatoriaus. O siaip ale apie 15% sutaupo kondensaciniai katilai, be to aisku ir nuo krypties priklauso langu, nes pvz pas mus svetaine i siaures vakarus, tai saule tik vasara sildo ta puse.
Jei atvirai tai tikejaus pigesniu sanaudu, bet aisku ir dujos nuo isikelimo 50% pabrange
QUOTE(Krist@ @ 2013 12 03, 19:15)
Oi ne, mes jau kaip senbuviai . Pirma rudeni pamenu irgi nemazai buvo, bet darbininkai ten atidarais langais ir durim dirbdavo, plius katilas pats ten pagal kazka sildydavo, nes neturejom termoreguliatoriaus. O siaip ale apie 15% sutaupo kondensaciniai katilai, be to aisku ir nuo krypties priklauso langu, nes pvz pas mus svetaine i siaures vakarus, tai saule tik vasara sildo ta puse.
Jei atvirai tai tikejaus pigesniu sanaudu, bet aisku ir dujos nuo isikelimo 50% pabrange
Na tikiuosi paskui bus mažiau, nes pas mus kondensacinis ir langų į šiaurę nėra daug, o ir tie nedidukai... laukiam kol termoreguliatorių pasatys, gal jis kiek pagelbės. Ačiū
Sveikos,
vakar buvau pas JuditaBuz nagučių tvarkytis..Jau kaip gražiai padarė Labai krupščiai dirba
vakar buvau pas JuditaBuz nagučių tvarkytis..Jau kaip gražiai padarė Labai krupščiai dirba
prašom parodyt
QUOTE(Milinga @ 2013 12 05, 10:32)
Sveikos,
Aciu uz gera zodeli Malonu girdeti
Tai kad nemoku ikelt i fb ikelsiu galesit paziuret https://www.facebook...s.Judita?ref=hl
QUOTE(JuditaBuz @ 2013 12 05, 12:41)
Aciu uz gera zodeli Malonu girdeti
Tai kad nemoku ikelt i fb ikelsiu galesit paziuret https://www.facebook...s.Judita?ref=hl
gražuuu
neįsižeiskit, bet turiu klausimą, netaikau konkrečiai tau JuditaBuz, bet mane apskritai domina tas dalykas - kaip yra su įrankių sterilizacija dirbant namuose? esu pranojikė šiuo klausimu
ai, dar pasiguosiu - dariausi pedikiūrą gana žymiam salone Kaune - rezultate nukrito abijeų nykščių nagai mama sako gal užsigavai ar ką - na, suprasčiau būtų vienos kojos... bet abiejų ir dabar grynai matosi tokios rievės po tuo nukritusiu nagu - matyt krapštydama odelę pažeidė nago guolį, ne kitaip pamenu, kad sykį skaudžiai darė gerai kad nors žiema dabar, iki vasaros ataugs, nes atrodo nekaip:lotuliukas:
ar yra kam taip buvę?